kanda mı baktırcan kuş
senle benım aynı gundu yanlış hatırlamıyosam 4 nisan:uhm:
benim son sat 2 mart'tı işte azize 4 mart ve 4 nisan yazıyorum dedi tamam dedim bende
26 günde bir oluyorum bu hafta sonu öğrenicem inş.çokta heyecanlıyım inş.bu ay tutmuştur.
sende herhangi bir değişiklik varmı benim geçen haftadan beri sarı akıntım var koyu ve yoğun gelen bir şekilde
nolsun dİlek...test sonuÇları dÜn Çıktı eŞİm dr.gÖtÜrdÜ...
53 kromozon saymıŞlar bunlardan 2tanesİ tek gÖrÜlmÜŞ. Dr.genetİk danıŞmanlık alındemİŞ onlar nedİcekler dİye...hamİle kala bİlİrİm bİ sorun yok demİŞ dr. Eksİk kromozonlardan bİrİne denk gelİrse yİne bebek karnımda gelişmeye bilirmiş daha belli değil bi genetiğe gidicez baktırcaz raporlara.
Evett malesefkii rgl oldummm :1closedeyes: benneyaptımki
Yeni tarihim 15 NİSAN... canlarrrrr.... opuyorumnanaktan
slm canım kırmızılar gelmişsin önümüzdeki ay inş.hamiş olursun bende 28 mart'ı bekliyorum inş. bende görmem kırmızları eyvahedigeldismile
Cnm evet öle oldu . İnşallah seninkilerr gelmezzz :CüvCüv:
Aslında hapı bıraktığım halde hala düzenli tam
gününde geldi 2 gün gecikmeli a.s
15 Nisana kadar rahatımmm hayırlısı nezaman sa ozaman olsun canım yaaa
o bendede olmuştu hapı bıraktıktan sonra düzenli olarak gelmeye devam etti ama bu ay gelmelerini istemiyorum artık bebiş istiyorum çünkü:CüvCüv:
Evett malesefkii rgl oldummm :1closedeyes: benneyaptımki
Yeni tarihim 15 NİSAN... canlarrrrr.... opuyorumnanaktan
canım üzülme bende kırmızıları gördüm bugün nisana inş hep beraber hamiş oluruz:CüvCüv:
canım üzülme bende kırmızıları gördüm bugün nisana inş hep beraber hamiş oluruz:CüvCüv:
üzüldüm bak şimdi.az da değil 12 gün umut ettin kız..sıkma canını stresten sikluslarımızın ayarlarıyla oynuyoruz..hormonlarda şaşırdı.-tatlicadiarzu-
bayanlar adetime daha 7 güğn var test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu kadar erken belli olur mu ki bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi
sen kaç ay hangi hapı kullandın cnm
ben yasmin i 3 yıl kullandım eyvahedigeldismile
bayanlar adetime daha 7 güğn var test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu kadar erken belli olur mu ki bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?