mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kanda mı baktırcan kuş

senle benım aynı gundu yanlış hatırlamıyosam 4 nisan:uhm:

benim son sat 2 mart'tı işte azize 4 mart ve 4 nisan yazıyorum dedi tamam dedim bende
26 günde bir oluyorum bu hafta sonu öğrenicem inş.çokta heyecanlıyım inş.bu ay tutmuştur.

sende herhangi bir değişiklik varmı benim geçen haftadan beri sarı akıntım var koyu ve yoğun gelen bir şekilde

benım yumurtlamam yenı oldu kuş
inşallah tuttuysa belkı haftasonu belirtim olur bır umıt ışte:Saruboceq:

azizeciğim msjını gördüm giremedim nete tlfla aradım tlf kullanılmamaktadır diyo kuşum çok şükür çıkmış sonuçlar hadi bak bundan da lanının akıyla çıkıcan inş.

kızlar adetim 2 gün geçti. bende şimdi gittim kan testi yaptırdım. akşam belli olacak sonucu. ama geleirken dayanamayıp bir de idrar testi alıp yaptım ve negatif çıktı umutlarımı yitireyim mi sizce. 2 gün geçince silikte olsa 2. çizgi çıkması gerekmezmiydi

Evett malesefkii rgl oldummm :1closedeyes: benneyaptımki
Yeni tarihim 15 NİSAN... canlarrrrr.... opuyorumnanaktan

Evett malesefkii rgl oldummm :1closedeyes: benneyaptımki
Yeni tarihim 15 NİSAN... canlarrrrr.... opuyorumnanaktan

slm canım kırmızılar gelmişsin önümüzdeki ay inş.hamiş olursun bende 28 mart'ı bekliyorum inş. bende görmem kırmızları eyvahedigeldismile

slm canım kırmızılar gelmişsin önümüzdeki ay inş.hamiş olursun bende 28 mart'ı bekliyorum inş. bende görmem kırmızları eyvahedigeldismile

Cnm evet öle oldu . İnşallah seninkilerr gelmezzz :CüvCüv:
Aslında hapı bıraktığım halde hala düzenli tam
gününde geldi 2 gün gecikmeli a.s
15 Nisana kadar rahatımmm hayırlısı nezaman sa ozaman olsun canım yaaa

o bendede olmuştu hapı bıraktıktan sonra düzenli olarak gelmeye devam etti ama bu ay gelmelerini istemiyorum artık bebiş istiyorum çünkü :CüvCüv:

o bendede olmuştu hapı bıraktıktan sonra düzenli olarak gelmeye devam etti ama bu ay gelmelerini istemiyorum artık bebiş istiyorum çünkü :CüvCüv:

sen kaç ay hangi hapı kullandın cnm
ben yasmin i 3 yıl kullandım eyvahedigeldismile

slm kızlar..benimde 5 günüm kaldı..dün kasık ve bel ağrısından öldüm..sonra geçti..acaba var mı ki dedim evde test yaptım..negatif.bilmiyorumkismilebilmiyorum kist falan olmasa bari.denizcim sende bi dahaki aya inşallah.hem benden tavsiye uzun süreli hap kullandıktan sonra en az 6 ay gebe kalmayın.ben kaldım 1 sefer kimyasal gebelik 1 de düşük yaşadım.doktorum uzun süreli hap sonrası bunların daha çok yaşandığını sölemişti..

bu ay şubattandan beter oldu ayol.ayın 22 si oldu..daha 3 tane gebemiz var.yoksa 4 müydü yaww?bilmiyorumkismile

canım üzülme bende kırmızıları gördüm bugün nisana inş hep beraber hamiş oluruz:CüvCüv:

üzüldüm bak şimdi.az da değil 12 gün umut ettin kız..sıkma canını stresten sikluslarımızın ayarlarıyla oynuyoruz..hormonlarda şaşırdı.-tatlicadiarzu-

canım üzülme bende kırmızıları gördüm bugün nisana inş hep beraber hamiş oluruz:CüvCüv:

İnşallah cnm :CüvCüv: :CüvCüv:

Nazo7 'cum haklısın rabbim ne zaman hayırlısıysa ozaman sağlıklı bir bebeşi versinnn bana tek duam buuuuu :Saruboceq:

üzüldüm bak şimdi.az da değil 12 gün umut ettin kız..sıkma canını stresten sikluslarımızın ayarlarıyla oynuyoruz..hormonlarda şaşırdı.-tatlicadiarzu-

evet doğru söylüyosun.kızlarrrrrrrr çok strese giriyoruz.biraz oluruna bırakmak lazım ama nerdeeee

bayanlar adetime daha 7 güğn var test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu kadar erken belli olur mu ki bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi

bayanlar adetime daha 7 güğn var test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu kadar erken belli olur mu ki bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi

olabilir tabiki cnm .
ama emin olmak için yarın sabah bir tane testdaha yap yada kan testi yaptır bence zemuszemus

4 gün kala çıkanları biliyorum ama 7 gün çok erken geldi bana.senin sat kaçtı canım benimde bir hafta var çünkü daha adetime ama belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…