mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

gelsin bebişler konsunlar göbüşümüze :ecrin_bebek::Saruboceq:

azize nelerdesin sen aksattın topiğiklava:

evet tatlı haklısın hiç giremiyom bu sıra
evde çok işlerim var bahar temizliğine başladım canım çıkıyo valla yap yap bitmiyo -tatlicadiarzu- senin adet tarihin neydi canmm unuttum :kedi:

kızlaaarrr diyelim ki hamişsiniz, eşinize bunu söylemek için süpriz planlayan fln var mı aranızda? ya da daha önce böyle bişey yapan var mı?

iyi yapmışsın yorma kendini o kadar günler çuvalamı girdi.yavaş yavaş yaparsın.

biraz hareketlendirelim listeyi falan güncellesin azize gaza gelelim biraz :dance:

evet canmm:))) liste en baş sayfada ama ben hep güncelliyorum...
tabi fırsat buldukça.
seninde hayırlısı olsun canmm inşallah gelir bebikib:Saruboceq:

kızlaaarrr diyelim ki hamişsiniz, eşinize bunu söylemek için süpriz planlayan fln var mı aranızda? ya da daha önce böyle bişey yapan var mı?

bi hamile kalsak oooooooo neler yaparım neler sempatiksalakcinni
amann ben 3ay önce hamile kaldığımda dayanamadım eşime hemen telefon ettim sempatiksalakcinni valla ben süpriz falan yapamam kaydirigubbakcemile3

evet canmm:))) liste en baş sayfada ama ben hep güncelliyorum...
tabi fırsat buldukça.
seninde hayırlısı olsun canmm inşallah gelir bebikib:Saruboceq:

kız azize sen geldin hareketlendi topik ha şeytan tüyümü var sende arkadaşım:dance:

benim bi planım var, ama oyun gibi benim eşim oyunları çok sever ondan böyle bişey düşündüm.Testi yapcam önceden, sonra evde bi düzenek kurcam, mesela kağıtlarla ilerlicek, hazine bulma gibi, yatak odasına git çekmeceyi aç gibi oklarla ilerlicek, en son yatağımıza git yastığın altına bak gibi bişey yapcam ya da en son bana gel ve koynumdaki zarfı al dicem, o zarfın içine testi koycam ve bi kağıt yazcam " bebişimiz geliyor hazır mısın babası" gibi, tabi bu anları kameraya çekcem sonradan bebişe izletmek için.

ama sabredemeyip direk söylemezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…