mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

slm kızlaarrr...ooo ne güzel negüzel..sonunda bi topikiniz olduğunu hatırladınız..ay 2 gündür kimsecikler yoktu..çaptan düştük kızlar..

Canlarım ben galatasaray patiği ayakkabısı alacağım
güzel bir hediye paketi yapacağım
çok hoş bir yemek veee
süprizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kız azize sen geldin hareketlendi topik ha şeytan tüyümü var sende arkadaşım:dance:
ÖYLE Mİ OLDU :kedi: AYYYY BENDE BİŞİYLER VAR AMA NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL :roflol: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Benide listeye eklermisiniz nisan ayı için adetime 4 gün var bekliyorum :)

EKLERİM TATLIM HOŞGELDİN yerimseniben

offf bebikim bu süper bi fikir bayıldımmmm :teytey:

bu arada ben test yaptım negatif.biliyodum zaten..ama bi umut işte..sanırım bugün yarın görürüm kırmızıları..:gitme:

çok hoş bir yemek veee

HIMMM EEEE O ZZZZZZZZZZZZZ NE fisfisfis sengözlerimebaksanab
HAAAAAA SÜPRİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ MİŞ sempatiksalakcinni AYY BEN Bİ ALEMİM YAA sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:roflol:

çok hoş bir yemek veee

biz de GS lıyız
bu GS li patik fikri de süpermiş
ya düşünmesi bile ne hoş, yüzümde kocaman bi gülümseme yaratıyo :dance:

Kızlar tünaydın...
Sabah girdim ama kimse yoktu bende yattım uyuydum yine şimdi yine geldim...
Benimde 11 günüm kaldı kızlar...

bugün idrar testi aldım yapcam akşama, çok merak ediyorum
Hadi canım hayırlısı inşallah 2 çizgi çıkar...
bence biz kendimizi fazla kaptırdığımız için kendimizi çok dinliyoruz ve en ufacık bi sızıda ya da belirti de acaba mı diyoruz... :1no2:

Ewet canım bende kendimi çok dinliyorum fazla kaptırdığımıza eminim ama yapmamak eldemi değil hatta ben kendimi dinleye dinleye koçişide söylüyordum artık benim söylememe gerek kalmıyor aklına geldikçe iymisin varmı ağrın varmı değişme sanırım koçişide geçti bu durum...

hayallerinizin içine etmek gibi olmasında sevgili arkadaşlarım..önce bi hamile kalalım di mi?ne biliyosunuz belki hastanede birlikte doktordan öğrenirsiniz,belki dayanamaz tel.açarsınız..vs.vs.o anki ruh halimiz ne olur kim bilir.önemli olan sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler..gerisi teferruat..olumunekankayizsmile

slm kızlaarrr...ooo ne güzel negüzel..sonunda bi topikiniz olduğunu hatırladınız..ay 2 gündür kimsecikler yoktu..çaptan düştük kızlar..

KIZZ VALLA BEN GİREMEYİNCE LİSTEDE GÜME GİDİYO şakkıdı

NEYSE GELDİM VE BURDAYIM bayanssulusmile LİSTEMLE KARŞINIZDAYIM :teytey:

HIMMM EEEE O ZZZZZZZZZZZZZ NE fisfisfis sengözlerimebaksanab
HAAAAAA SÜPRİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ MİŞ sempatiksalakcinni AYY BEN Bİ ALEMİM YAA sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:roflol:

Süpriz yazdım işaret çıkmış ayollll :roflol:

KIZZ VALLA BEN GİREMEYİNCE LİSTEDE GÜME GİDİYO şakkıdı

NEYSE GELDİM VE BURDAYIM bayanssulusmile LİSTEMLE KARŞINIZDAYIM :teytey:

haklısın gülüm..sen olmayınca öğretmensiz sınıf gibi..bunların hepsi kaçıyo.sositososito

Canım ben 1 yıl oldu test yapıyorum ama hiç kendim yapmadım ya hastaneye gidip sonuçları beraber öğrendik yada ewde test yaptım yine beraber baktık o nedenle beraber öğreniriz yine gün gelirde o zorla bulacağımız pozitifi tek korkum dışarıda öğrenipte beni kucağına almaz inşallah yapar bilirim çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…