hayallerinizin içine etmek gibi olmasında sevgili arkadaşlarım..önce bi hamile kalalım di mi?ne biliyosunuz belki hastanede birlikte doktordan öğrenirsiniz,belki dayanamaz tel.açarsınız..vs.vs.o anki ruh halimiz ne olur kim bilir.önemli olan sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler..gerisi teferruat..olumunekankayizsmile
haklısın gülüm..sen olmayınca öğretmensiz sınıf gibi..bunların hepsi kaçıyo.sositososito
TARİHİNİ VER KUŞUM HEMENCİK EKLERİM yerimseniben
2 nisan diyelim düzensiz ama benim
hayallerinizin içine etmek gibi olmasında sevgili arkadaşlarım..önce bi hamile kalalım di mi?ne biliyosunuz belki hastanede birlikte doktordan öğrenirsiniz,belki dayanamaz tel.açarsınız..vs.vs.o anki ruh halimiz ne olur kim bilir.önemli olan sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler..gerisi teferruat..olumunekankayizsmile
Canım ben 1 yıl oldu test yapıyorum ama hiç kendim yapmadım ya hastaneye gidip sonuçları beraber öğrendik yada ewde test yaptım yine beraber baktık o nedenle beraber öğreniriz yine gün gelirde o zorla bulacağımız pozitifi tek korkum dışarıda öğrenipte beni kucağına almaz inşallah yapar bilirim çünkü...
şekerim elbetteki önemli olan sağlıklı sıhhatli şekilde süreci geçirmek
ve tabii ki Allah bilir ne halde nasıl öğreneceğini
ama bu da güzel bi hayal yaf motive ediyo insanı :dance:
SENLE GÜNÜMÜZ AYNI TATLIŞIM kaydirigubbakcemile5
SEN OLMAZSAN TEKRAR TEST YAPARSIN kaydirigubbakcemile5
HAMİLE ARKADAŞLARIMIZI TEBRİK EDERİM alkisalkisalkis
HAYIRLI DOĞUMLAR ARKADAŞLAR :Saruboceq:
2010 ocak ayı hamilelerimiz :CüvCüv:
slcngulanne mervam demetnur
2010 şubat ayı hamilelerimiz :CüvCüv:
bafoherzemşah eren sezen
2010 MART AYI HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
birisiemas neva YAREn yakamozzz33
UMUTLA BEBEKLERİNİ BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ :Saruboceq:
SON ADET TARİHLERİ :lepi:
2010 MART AYI LİSTEMİZ :lepi:
sutbeyaz.....................21 mart
pelin67........................21 mart
oosit...........................21 mart
elfrkn..........................22 mart
guldeseker..................23 mart
tarihi geçmiş arkadaşlar???????
hlyclk.........................24 mart
greenmoon..................25 mart
lavinya06.....................25 mart
zpoison.......................27 mart
azize1.........................27 mart
nazo7.........................28 mart
2010 NİSAN AYI LİSTEMİZ :lepi:
mirage1983....................1 nisan
kardenya........................1 nisan
erazze................................1 nisan
BEBİKİM............................2 NİSAN
Caylayancicek....................4 nisan
begummmm.......................4 nisan
WELQOME...................5 nisan
yarencik60.........................5 nisan
erkil...................................5 nisan
denizdeni.......................6 nisan
sevimsizim.........................7 nisan
cesu..................................11 nisan
yumurcek..........................12 nisan
sibelcimcime.....................16 nisan
gadife................................17 nisan
askizi...............................19 nisan
vesade.............................21 nisan
d_kupcu...........................21 nisan
merhaba arkadaşlar, sizi uzun süredir takip etmem ile birlikte bugün katıldım aranıza. inanılmaz bebek istiyorum, her ay ümitle bekliyorum. ama bu ay durum biraz farklı galiba; sabahları midem yanıyor, meme uçlarım daha koyu, rahminde içten bi gıdıklanma gibi bişey oluyor. bi de ayaklarımın üstüne ani şekilde basınca çok acıyor. hastalanmama bi hafta var. sizce hamile olabilir miyim???
yok be azize..insan az çok anlıyo be gülüm..bu ay biliyodum..demedim mi size günler önce bende tık yok,bu ayda hüsran galiba diye..napalım nisana kaldı umutlar..seni bekliyom ya..çabuk gebe kal kızdelikafaduldenkaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile
merhaba arkadaşlar, sizi uzun süredir takip etmem ile birlikte bugün katıldım aranıza. inanılmaz bebek istiyorum, her ay ümitle bekliyorum. ama bu ay durum biraz farklı galiba; sabahları midem yanıyor, meme uçlarım daha koyu, rahminde içten bi gıdıklanma gibi bişey oluyor. bi de ayaklarımın üstüne ani şekilde basınca çok acıyor. hastalanmama bi hafta var. sizce hamile olabilir miyim???
haklısın canım..hayali bile güzel..negatifi gördüm ya..gerildim..üzüldüm..:çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar, sizi uzun süredir takip etmem ile birlikte bugün katıldım aranıza. inanılmaz bebek istiyorum, her ay ümitle bekliyorum. ama bu ay durum biraz farklı galiba; sabahları midem yanıyor, meme uçlarım daha koyu, rahminde içten bi gıdıklanma gibi bişey oluyor. bi de ayaklarımın üstüne ani şekilde basınca çok acıyor. hastalanmama bi hafta var. sizce hamile olabilir miyim???:
slm kızlar kimse yok muuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?