mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Valla ilkinde ben hastanede öğrendim odaaaaaa
bana neeeeeeeeeeee
bu sefer süpriz yapacağım bennnnnnnnnnnn :roflol: :mymeka:

KIZLAR BENıM ALT BÖLGEMDE FECı KAŞINTI BAŞLADI DÜNDEN BERı akannehir
NAPCAM BEN YAAAAA

şekerim elbetteki önemli olan sağlıklı sıhhatli şekilde süreci geçirmek
ve tabii ki Allah bilir ne halde nasıl öğreneceğini
ama bu da güzel bi hayal yaf motive ediyo insanı :dance:

bırak kucaklasın seni adam sevincini göstersin ne güzel işte
yanında odun gibi dursa daha mı iyi, neler var hayatta ne kocalar duyuyoruz.
bulmuşsun kucaklayanı bunuyosun sen de sositososito

şekerim elbetteki önemli olan sağlıklı sıhhatli şekilde süreci geçirmek
ve tabii ki Allah bilir ne halde nasıl öğreneceğini
ama bu da güzel bi hayal yaf motive ediyo insanı :dance:

haklısın canım..hayali bile güzel..negatifi gördüm ya..gerildim..üzüldüm..:çok üzgünüm:

SENLE GÜNÜMÜZ AYNI TATLIŞIM kaydirigubbakcemile5

SEN OLMAZSAN TEKRAR TEST YAPARSIN kaydirigubbakcemile5

yok be azize..insan az çok anlıyo be gülüm..bu ay biliyodum..demedim mi size günler önce bende tık yok,bu ayda hüsran galiba diye..napalım nisana kaldı umutlar..seni bekliyom ya..çabuk gebe kal kızdelikafaduldenkaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar, sizi uzun süredir takip etmem ile birlikte bugün katıldım aranıza. inanılmaz bebek istiyorum, her ay ümitle bekliyorum. ama bu ay durum biraz farklı galiba; sabahları midem yanıyor, meme uçlarım daha koyu, rahminde içten bi gıdıklanma gibi bişey oluyor. bi de ayaklarımın üstüne ani şekilde basınca çok acıyor. hastalanmama bi hafta var. sizce hamile olabilir miyim???

GEŞSİN MELEKLERİMİZ KONSUNLAR GÖBÜŞÜMÜZE kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

cnm bir hafta bekle test yap... Neden olmasınnnnnn :CüvCüv:

OOO SEN BENİ BEKLERSEN DAHA ÇOK BEKLERSİN KUŞUM
SONUÇLARI DR.BİDE GENETİK UZMANINA GÖSTERİN DEMİŞ ŞİMDİ ONU BEKLİCEZ BIKTIM BEKLEMEKTEN...:sinifsinif:

hoşgeldn aramıza bi test yap derim ben belirtilerin var bayağı, hayırlısı olsun

haklısın canım..hayali bile güzel..negatifi gördüm ya..gerildim..üzüldüm..:çok üzgünüm:

Üzülme nazocum bak nisanda hepberaber veririz bebiş haberlerini birbirimize inşallah :Saruboceq:

Adamelekada adetine daha 1 hafta varmış ama erken gebelik belirtileri olabilir söylediklerin, bence dikkat et kendine :CüvCüv:

yakamozda mart ayı hamile listesinde..aa hiç haberim olmadıya..gözü aydın olsun valla.darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…