mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ben ilkokul öğretmeniyim hayatım.1.sınıflara bakıyorum bu sene eşim bilgisyr öğt. datlumm

ayyy işin zor tatlı öğretmenim benim opuyorumnanaktan

bende 6ay kullanmıştım canm...

kızlar nie hap kullanıyonuz yahuuu.bence bu zorluğu da erkekler yasamalı onlar korunsun ben hiç hap kullanmadımmm ve kullanmıyacağım da.bünyesi sarsılıyo insanın yaaaohaoldumsmile[/QUOTE]

evet canmm haklısın zaten bende ilk yeni evliyken kullandım 6ay içtim bıraktırdı eşim...
içme dedi ve hep kendi korundu bunca yıl :kedi:

belli olmaz canmm belkide hemen kalırsın kaydirigubbakcemile2 :lepi:

bu hesaptan yola çıkarsak 9 ayım var desene:1shok::teytey:
[/QUOTE]

evet bu işler nasip kısmet işi millet korunupta kalıyo bende onları hakkaten tebrik etmek istiyorum kardeşim yaaaavereliniortak

kızlar nie hap kullanıyonuz yahuuu.bence bu zorluğu da erkekler yasamalı onlar korunsun ben hiç hap kullanmadımmm ve kullanmıyacağım da.bünyesi sarsılıyo insanın yaaaohaoldumsmile

evet canmm haklısın zaten bende ilk yeni evliyken kullandım 6ay içtim bıraktırdı eşim...
[/QUOTE]

evet en doğrusu ya her zorluğu biz yaşıyoz aaaa olmaz vallaha eşinin düşüncesini takdir ediyorum doğrusu

evet bu işler nasip kısmet işi millet korunupta kalıyo bende onları hakkaten tebrik etmek istiyorum kardeşim yaaaavereliniortak[/QUOTE]

kızzz belkim benide tebrik edersin neme lazım :kedi: bizde korunuyoz ama halen adet olmadım yaaa CADIARZU acaba yarın bi test yapsammı hülyacım nedersin ohaoldumsmile

selam hamilemisiniz yok sa bizim gibi bekleyenlerdenmisiniz isim neydi canım

kusura bakma canım cevapta geciktim, çamaşır katlıyordum içerde -tatlicadiarzu-
2 nisan da adet olmam lazım, ama acaip kasık ağrılarım var nolur bilmiyorum...
Merakla bekliyorum..

evet korunduğu halde hamile kalan kişileri bende biliyorum.kısmet işi bu aslında hiçte belli olmuyor.

yeni evli olunca tamda bilemiyorsun aslında bir nevii deneme yoluyla en doğru, sağlıklı ve çiftler arasında en uygunu bulunuyor sanırım

evet en doğrusu ya her zorluğu biz yaşıyoz aaaa olmaz vallaha eşinin düşüncesini takdir ediyorum doğrusu[/QUOTE]

ikinci de olsun yine ben koruncam sakın ilaç içmek yok diyo :kedi: beni çok düşünür aşkım :asigim:

evet bu işler nasip kısmet işi millet korunupta kalıyo bende onları hakkaten tebrik etmek istiyorum kardeşim yaaaavereliniortak

kızzz belkim benide tebrik edersin neme lazım :kedi: bizde korunuyoz ama halen adet olmadım yaaa CADIARZU acaba yarın bi test yapsammı hülyacım nedersin ohaoldumsmile[/QUOTE]

yap yawyum yap heycan olurrrrrrrrrrrrr belkide vardır hiç belli olmazz

gelsin bebişlerimiz konsunlar göbüşlerimize kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
evet en doğrusu ya her zorluğu biz yaşıyoz aaaa olmaz vallaha eşinin düşüncesini takdir ediyorum doğrusu

ikinci de olsun yine ben koruncam sakın ilaç içmek yok diyo :kedi: beni çok düşünür aşkım :asigim: [/QUOTE]
süper anlayışlı insan başka oluyo işteee ne mutlu öyle olmalıııı
gün aşırısı en iyisiiiiiiiiiiiiii :kedi:
kusura bakma canım cevapta geciktim, çamaşır katlıyordum içerde -tatlicadiarzu-
2 nisan da adet olmam lazım, ama acaip kasık ağrılarım var nolur bilmiyorum...
Merakla bekliyorum..
inşallah tatlım bizde merakla bekliyoruzzzz güzel haberlerini alırız inşallahh:Saruboceq:

3 gün oldu ya.. karnım da ağrımaya başladı ama yok yok yok. eğer yarın da mens olmazsam kanda baktırıcam... hayal ırıklığına uğramak istemiyorum o yüzden ümitlenmemeye çalışıyorum arkadaşlar çünkü idrar testi negatif geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…