HOŞGELDİN TATLIM NOLDU TEST YAPTINMI KUŞUM?kaydirigubbakcemile2
canım yok yapmadım çünkü nöbetçi eczane çok uzak oturduğumuz yere bende eşimi taaa oraya göndermeye kıyamadım. pazartesi yaparım dedim. bugün öldüm resmen bahar temizliği yaptım, annemlere geldik gelmişkende gireyim nete dedim biliosun bizde yok pc. yalnız şöyle bişey var saat 5den beri kahverengi akıntım oluyor ara ara çok az sanırım hasta olucam..
HOŞGELDİN TATLIM NOLDU TEST YAPTINMI KUŞUM?kaydirigubbakcemile2
canım yok yapmadım çünkü nöbetçi eczane çok uzak oturduğumuz yere bende eşimi taaa oraya göndermeye kıyamadım. pazartesi yaparım dedim. bugün öldüm resmen bahar temizliği yaptım, annemlere geldik gelmişkende gireyim nete dedim biliosun bizde yok pc. yalnız şöyle bişey var saat 5den beri kahverengi akıntım oluyor ara ara çok az sanırım hasta olucam..
canmm hamileliktede oluyo kahve rengi akıntılar benim son hamileliğimdede devamlı oluyodu...yarın bi test yap bakalım nolcak canmm inşallah bebişin göbüşüne konmuştur
:lepi:HAMİLE ARKADAŞLARIMIZI TEBRİK EDERİM alkisalkisalkis
HAYIRLI DOĞUMLAR ARKADAŞLAR :Saruboceq:
:CüvCüv:2010 OCAK AYI HAMİLELERİMİZ:CüvCüv:
slcngulanne mervam demetnur
:CüvCüv:2010 ŞUBAT AYI HAMİLELERİMİZ:CüvCüv:
bafoherzemşah eren sezen
:CüvCüv:2010 MART AYI HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
birisiemas neva YAREn yakamozzz33 misivam
:Saruboceq:UMUTLA BEBEKLERİNİ BEKLEYENLER LİSTESİ :Saruboceq:
:Saruboceq:2010 NİSAN AYI LİSTEMİZ :Saruboceq:
mirage1983........................1 nisan
kardenya.............................1 nisan
erazze...............................1 nisan
BEBİKİM............................2 nisan
Caylayancicek........................4 nisan
begummmm.............................4 nisan
WELQOME.............................5 nisan
yarencik60............................5 nisan
erkil......................................5 nisan
denizdeni...............................6 nisan
sevimsizim.............................7 nisan
sevdalinka06............................7 nisan
cesu.............................11 nisan
yumurcek............................12 nisan
sibelcimcime.........................16 nisan
gadife.................................17 nisan
hlyclk....................................18 nisan
askizi.............................19 nisan
adana1301...........................20 nisan
vesade................................21 nisan
d_kupcu.............................21 nisan
sutbeyaz............................23 nisan
dayna...............................24 nisan
greenmoon...............................25 nisan
nazo....................................25 nisan
valla hülyacım çalışcaz :kedi: kısmet hakkımızda hayırlısı olsun tatlım boshayallersmile
benimde şu iltihap temizlenirse nisanda korunmıcaz ama iltihap kurumamışsa nolcaz bilmem eyvahedigeldismile
canmm gününde geçmiş test yapsana? belkide hamilesindir :lepi:kızlar ben daha önce bı soru sordum ama cevap alamadım lutfen bılen cevaplasın...ben adetımın12.gunu doktora gıttıgımde yumurtan catlamıs hemen eve gıt dedı ben ogun ıkı calısma yaptım...suan gunum 3 gun gectı ..normalde kesınlıkle yumurta catladıktan 14 gun sonra dökulmesı gerekır demı ????12+14:26.gun adet olmam gerektı demı bu +14degısmez demı...hıcbır rahatsızlıgımda yok sadece polıpım var cok kucuk doktor önemsız dedı...test yapmayada korkuyorum
merhabalar,bende bu aylara göz kırpıyorum ama hapı yeni bıraktım bu ay.kimileri 3-4 ay olmaz diyor kimi hemende olur diyor bilmiyorum.şu anda oluruna bıraktım beklemedeyim
kızlar ben daha önce bı soru sordum ama cevap alamadım lutfen bılen cevaplasın...ben adetımın12.gunu doktora gıttıgımde yumurtan catlamıs hemen eve gıt dedı ben ogun ıkı calısma yaptım...suan gunum 3 gun gectı ..normalde kesınlıkle yumurta catladıktan 14 gun sonra dökulmesı gerekır demı ????12+14:26.gun adet olmam gerektı demı bu +14degısmez demı...hıcbır rahatsızlıgımda yok sadece polıpım var cok kucuk doktor önemsız dedı...test yapmayada korkuyorum
çalışalım bakalımm oyy oyyyy.kurur hayatım antibiyotikle inşallahhh.zor dostum ya kadın olmak zor işşş
merhabalar,bende bu aylara göz kırpıyorum ama hapı yeni bıraktım bu ay.kimileri 3-4 ay olmaz diyor kimi hemende olur diyor bilmiyorum.şu anda oluruna bıraktım beklemedeyim
inşallah tatlım :Saruboceq: her zorluğu kadınlar çekiyo sempatiksalakcinni amaaan senin kociş evde yokmu yerimseniben
hayırlısı canım inşallahh bebişine kavuşursunn ilk mi olcakkk
evde şekerim evdeyiz hafatasonu ikimizde o da öğretmen ikimizde pc başındayızz.o arabalara bakıyo bende sizeeedelikafadulden
evde şekerim evdeyiz hafatasonu ikimizde o da öğretmen ikimizde pc başındayızz.o arabalara bakıyo bende sizeeedelikafadulden
hayırlısı olsun canmm :) evet hapı bıraktıktan sonra hemen kalamaya bilirsin çok normal...bende hapı bıraktıktan 6ay sonra hamile kaldım.
ben ilkokul öğretmeniyim hayatım.1.sınıflara bakıyorum bu sene eşim bilgisyr öğt. datlummayy yerim ben seni kızz Şeniz negüzel karı koca öğretmensiniz kaydirigubbakcemile5
sen ne öğretmenisin bebem?
hayırlısı olsun canmm :) evet hapı bıraktıktan sonra hemen kalamaya bilirsin çok normal...bende hapı bıraktıktan 6ay sonra hamile kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?