mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

valla hülyacım çalışcaz :kedi: kısmet hakkımızda hayırlısı olsun tatlım boshayallersmile

benimde şu iltihap temizlenirse nisanda korunmıcaz ama iltihap kurumamışsa nolcaz bilmem eyvahedigeldismile

kızlar ben daha önce bı soru sordum ama cevap alamadım lutfen bılen cevaplasın...ben adetımın12.gunu doktora gıttıgımde yumurtan catlamıs hemen eve gıt dedı ben ogun ıkı calısma yaptım...suan gunum 3 gun gectı ..normalde kesınlıkle yumurta catladıktan 14 gun sonra dökulmesı gerekır demı ????12+14:26.gun adet olmam gerektı demı bu +14degısmez demı...hıcbır rahatsızlıgımda yok sadece polıpım var cok kucuk doktor önemsız dedı...test yapmayada korkuyorum

merhabalar,bende bu aylara göz kırpıyorum ama hapı yeni bıraktım bu ay.kimileri 3-4 ay olmaz diyor kimi hemende olur diyor bilmiyorum.şu anda oluruna bıraktım beklemedeyim

gelsin bebişlerimiz konsunlar göbüşlerimize :Saruboceq:

çalışalım bakalımm oyy oyyyy.kurur hayatım antibiyotikle inşallahhh.zor dostum ya kadın olmak zor işşş

canmm gününde geçmiş test yapsana? belkide hamilesindir :lepi:
merhabalar,bende bu aylara göz kırpıyorum ama hapı yeni bıraktım bu ay.kimileri 3-4 ay olmaz diyor kimi hemende olur diyor bilmiyorum.şu anda oluruna bıraktım beklemedeyim

hayırlısı olsun canmm :) evet hapı bıraktıktan sonra hemen kalamaya bilirsin çok normal...bende hapı bıraktıktan 6ay sonra hamile kaldım.

inşallah ümit ettiğin gibidir hamilesindir canım.ama bazen stresten değişebiliyor günler canım inşallah gelmez de mutlu olursunn.bi test yap için rahatlar

çalışalım bakalımm oyy oyyyy.kurur hayatım antibiyotikle inşallahhh.zor dostum ya kadın olmak zor işşş

inşallah tatlım :Saruboceq: her zorluğu kadınlar çekiyo sempatiksalakcinni amaaan senin kociş evde yokmu yerimseniben

inşallah tatlım :Saruboceq: her zorluğu kadınlar çekiyo sempatiksalakcinni amaaan senin kociş evde yokmu yerimseniben

evde şekerim evdeyiz hafatasonu ikimizde o da öğretmen ikimizde pc başındayızz.o arabalara bakıyo bende sizeeedelikafadulden

[/QUOTE]hayırlısı olsun canmm :) evet hapı bıraktıktan sonra hemen kalamaya bilirsin çok normal...bende hapı bıraktıktan 6ay sonra hamile kaldım.[/QUOTE]

6 ayyy ben hapı 9 ay kullandım yinede okadar sürermiki :) neyse geç olsun yeterki güç olmasın

evde şekerim evdeyiz hafatasonu ikimizde o da öğretmen ikimizde pc başındayızz.o arabalara bakıyo bende sizeeedelikafadulden

ayy yerim ben seni kızz Şeniz negüzel karı koca öğretmensiniz kaydirigubbakcemile5
sen ne öğretmenisin bebem?

hayırlısı olsun canmm :) evet hapı bıraktıktan sonra hemen kalamaya bilirsin çok normal...bende hapı bıraktıktan 6ay sonra hamile kaldım.[/QUOTE]

6 ayyy ben hapı 9 ay kullandım yinede okadar sürermiki :) neyse geç olsun yeterki güç olmasın [/QUOTE]

bende 6ay kullanmıştım canm...

benimde eşim namaza gitti yatsıya böle fırsat buldukça camiye gider.
ben oğluşumla evdeyim :hulya:

hayırlısı olsun canmm :) evet hapı bıraktıktan sonra hemen kalamaya bilirsin çok normal...bende hapı bıraktıktan 6ay sonra hamile kaldım.

6 ayyy ben hapı 9 ay kullandım yinede okadar sürermiki :) neyse geç olsun yeterki güç olmasın [/QUOTE]

bende 6ay kullanmıştım canm...[/QUOTE]

bu hesaptan yola çıkarsak 9 ayım var desene:1shok::teytey:

ayy yerim ben seni kızz Şeniz negüzel karı koca öğretmensiniz kaydirigubbakcemile5
sen ne öğretmenisin bebem?
ben ilkokul öğretmeniyim hayatım.1.sınıflara bakıyorum bu sene eşim bilgisyr öğt. datlumm

bende 6ay kullanmıştım canm...[/QUOTE]

kızlar nie hap kullanıyonuz yahuuu.bence bu zorluğu da erkekler yasamalı onlar korunsun ben hiç hap kullanmadımmm ve kullanmıyacağım da.bünyesi sarsılıyo insanın yaaaohaoldumsmile

belli olmaz canmm belkide hemen kalırsın kaydirigubbakcemile2 :lepi:

bu hesaptan yola çıkarsak 9 ayım var desene:1shok::teytey:[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…