mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kızlar bide bişey sorcam, gerçi bu konun ayrı topiği var ama ben size sormak istedim, folik asit kullanıyor musunuz? hangi marka kaç adet. Ben kullanıyorum, folik plus günde 1 adet doğru mu merak ettim?

olcaksa olsun canım ya strese gire gire feleğimiz şaştııı ama bakarsın da olmaz kan da çıkar ama kesin canım

kızlar bide bişey sorcam, gerçi bu konun ayrı topiği var ama ben size sormak istedim, folik asit kullanıyor musunuz? hangi marka kaç adet. Ben kullanıyorum, folik plus günde 1 adet doğru mu merak ettim?

tatlım bende içiyorum 3aydır folbiol günde 1tane. senin aldığın günde 3kez alınıyo canmm...

hosbuldum canım kaçgundur gıremedım catladım meraktan yenı gırdım eve ustumu bıle cıkarmadan buraya gırdım varmı guzel haberler dıye napıyımm:)

mart ayıda bitti nerdetse canmm artık nisandan güzel haberler bekliyoz inşallah :lepi:

bu folik asit konusu benimde aklımı karıştırıyo

geçen tvde bir doktor hamilelikten 3 ay önce kullanmaya başlanırsa iyi olur dedi

eee iyide benim hamile kalacağım bellimi baksanıza 6 ayda kalan var 9 ayda 1 senede 1 ayda hamile kalanda var.....nasıl kullanılacak bu ilaç aydınlatırsanız sevinirim

sen şimdiden kullancan canmm nezaman hamile kalcan önemli değil önemli olan hamile liği planladığın zaman başlamalısın...zararı yok faydası çok.sen aksatmadan iç canmm.

ben hiç kullanmadım ya doktor tavsiyesiyle mi aldınız yoksa vitamin zaten siz mi aldınızbilmiyorumkismile

zaten doktorun vereceğini biliyordum, gebe arkadaşlarım var, bizimde folik asite vitamine kalsiyuma ihtiyacımız var o nedenle kullanmakta fayda var...

ben hiç kullanmadım ya doktor tavsiyesiyle mi aldınız yoksa vitamin zaten siz mi aldınızbilmiyorumkismile

canım dr.sorman gerekmez zaten dr.lar hamilelikten önce mutlaka içilmasi gerek diyolar. benim içtiğim özellikle hamilelik öncesi için çok uygun 5mg.folbiol alıyorum günde 1tane.hamile kalınca da zaten dr.ayrıca vitamin veriyo.
sende hemen başla tatlım hemde yarın sengözlerimebaksanab

mart ayıda bitti nerdetse canmm artık nisandan güzel haberler bekliyoz inşallah :lepi:

ay inşallahhh canım :Saruboceq::Saruboceq:

kızlarcım ben cıkıyorum gece 4 ten beri uçuyorum beynım donuyo artık. ama sıze merhaba demeden edemedım canlarım yarın görusuruz byeeeeee iyigeceler

hımm canım tşk yarın bi eczaneden alim hasta olmam işi değiştirir mi adet dönemin de de devam ediyomusun

acaba bi sağlık ocağına ana çocuk sağlığına yada bir doktora gitsemmikiiii....dediğiniz gibi bende başlayayım bu folike

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…