slm canmm hoşgeldinn :)
3 gün oldu ya.. karnım da ağrımaya başladı ama yok yok yok. eğer yarın da mens olmazsam kanda baktırıcam... hayal ırıklığına uğramak istemiyorum o yüzden ümitlenmemeye çalışıyorum arkadaşlar çünkü idrar testi negatif geldi...
kızlar bide bişey sorcam, gerçi bu konun ayrı topiği var ama ben size sormak istedim, folik asit kullanıyor musunuz? hangi marka kaç adet. Ben kullanıyorum, folik plus günde 1 adet doğru mu merak ettim?
hosbuldum canım kaçgundur gıremedım catladım meraktan yenı gırdım eve ustumu bıle cıkarmadan buraya gırdım varmı guzel haberler dıye napıyımm:)
tatlım bende içiyorum 3aydır folbiol günde 1tane. senin aldığın günde 3kez alınıyo canmm...
tatlım bende içiyorum 3aydır folbiol günde 1tane. senin aldığın günde 3kez alınıyo canmm...
bu folik asit konusu benimde aklımı karıştırıyo
geçen tvde bir doktor hamilelikten 3 ay önce kullanmaya başlanırsa iyi olur dedi
eee iyide benim hamile kalacağım bellimi baksanıza 6 ayda kalan var 9 ayda 1 senede 1 ayda hamile kalanda var.....nasıl kullanılacak bu ilaç aydınlatırsanız sevinirim
ben hiç kullanmadım ya doktor tavsiyesiyle mi aldınız yoksa vitamin zaten siz mi aldınızbilmiyorumkismile
ben hiç kullanmadım ya doktor tavsiyesiyle mi aldınız yoksa vitamin zaten siz mi aldınızbilmiyorumkismile
canım sordum bi kaç kişiye, bi de nette okudum gebe kalmadan önce folik plus 1 adet,gebe olunca 3 adetmiş, ne kadar doğru bilemedim..
içinde yazmıyomu tatlım nasıl kullanılacağı
canım sordum bi kaç kişiye, bi de nette okudum gebe kalmadan önce folik plus 1 adet,gebe olunca 3 adetmiş, ne kadar doğru bilemedim..
mart ayıda bitti nerdetse canmm artık nisandan güzel haberler bekliyoz inşallah :lepi:
canım dr.sorman gerekmez zaten dr.lar hamilelikten önce mutlaka içilmasi gerek diyolar. benim içtiğim özellikle hamilelik öncesi için çok uygun 5mg.folbiol alıyorum günde 1tane.hamile kalınca da zaten dr.ayrıca vitamin veriyo.
sende hemen başla tatlım hemde yarın sengözlerimebaksanab
ay inşallahhh canım :Saruboceq::Saruboceq:
kızlarcım ben cıkıyorum gece 4 ten beri uçuyorum beynım donuyo artık. ama sıze merhaba demeden edemedım canlarım yarın görusuruz byeeeeee iyigeceler
ben dr.sordum hamileliğe hazırlık olarak folbiol çok uygun dedi o nedenle alıyorum...
evet canım yazıyo ama herkes bişey diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?