mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

hani ben nerdeyim 21 nisan benide ekle lütfen

slm kızlar azizecim geçmişte okudum genetikte bişey çıkmamasına çok sevindim canımm şimdi sıra bebişteee

kızlar bu konuya ilk defa geldim merhaba bizde bebek istediğimize karar verdk umarım olur asıl sormak istediğim çok az pembemsi bi akıntım geldi neden olur
hayırlısı olsun canmm...
mrb arkadaşlar bizde bebek istiyoruz bu ay ilk defa korunmadık
bu konuyuda yeni gördüm inş bende sizinle paylaşımda bulunmak isterim
rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin inş

inşallah bebişin göbüşüne konmuştur canmm...

pardon ben son adet tarihim zannettim:roflol:
12 nisanda bekliyorum canım daha doğrusu beklemiyorum:1rolleyes:

slm kızlar azizecim geçmişte okudum genetikte bişey çıkmamasına çok sevindim canımm şimdi sıra bebişteee

sezencim canmm naber özledim seni yaaa Şeniz
evet arkadaşım genetik uzmanı normal dedi raporlar için...ama iltihap çıktı testte hani rahimden sıvı alınmıştı ya o testte iltihap çıkmış iki kutu hap içtim anti biyotik dün bitti haplarım nasıl beyaz süt gibi akıntılarım oldu 1hafta boyunca inşallah içim temizlenmiştir...
bugünde adet oldum adetim bitsin yine test olcam iltihap temizlenmiş midiye bakıcak dr.
genetik çi dr.iltihaptan bebeğini kaybetmiş olman çok yüksek dedi...çok şaşırdım yaaa

29 yaşındayım ilk diil 3. olacak diğer 2 çocuğumu küçük yaşta doğurdum doğrudürüst sevemedim bile ama bunu sanki ilk çocuğummuş gibi istiyorum eşim de çok istiyor yanlız 9 sene ara verdim çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…