mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

begumcüm yaa hep aşadasın tatlım bişeycik yazmıyon kuşum bayanssulusmile

ay kuşum evde yoktum ya kocamın dağınıklıklarını topluyom napayım yemeğe daldım bıde sımdı okuyodum gecmişi
bu ay nasıl gectı anlamadım bende ayın bırınde yapıcam bı test baskada yapmam beklıycem bu kez. hayırlısını rabbım bılır

kız azad 9 sene buyunca nasıl korundun?hap yuttuysan biraz zorlanabilirsin..artı yaş faktörüde uğraştırabilir biraz..2-3 ay yani başka bi problem yoksa uzamaz fazla..3.yüde alırsın kucağına..

aa erkil de gelmiş..nerelerdesin hemşocum..sen yokken hamiş olan olana..benim yine olmadı..hep beraber nisana inşallah.

neyse hanımlar çıkış saatim geldi..eve kaçıyom ben..cevaplarınızı yazın yinede siz okurum ben nasılolsa.hepiciğinizi öpüyorum..sevgiler..bayy..Şeniz

kız azad 9 sene buyunca nasıl korundun?hap yuttuysan biraz zorlanabilirsin..artı yaş faktörüde uğraştırabilir biraz..2-3 ay yani başka bi problem yoksa uzamaz fazla..3.yüde alırsın kucağına..

canım ya eşim korundu umarım fazla uzamaz yaş geçmeden alalım kucağımıza inş

gelsin bebişlerimiz konsunlar göbüşlerimize :Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…