mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

gelsin bebişlerimiz konsunlar göbüşlerimize :ecrin_bebek: :Saruboceq:

ooo maaşallah bende 9sene aradan sonra ikinci olcak ALLAHIMIN izninle 9yaşında bir oğlum var...bende genç anne oldum anlıyamadım şimdiki çok heycan verici geliyooo:)
senin ilkler ikiz mi?

Allah bağışlasın canım
hayır canım ikiz değiller 1,5 yaş var aralarında 2. si istemeden oldu cahillik ettim sütüm koruyo diye güvenmiştim süpriz oldu gerçi şimdi iyiki olmuş diyorum ilk 18 yaşında anne oldum inanki bende hiçbişey anlamadım

off kadın olmak ne zorr ya tekrarmı rahimden sıvı alıcaklarr gene canın acıycak gülümm ben iyiyim cnmm girdiğimde bakıyorum sen yoksunn denk gelemedik bi türlü kasım topicinde takılıyorumm sizde aralık topicine gelinde komşu olalım valla

negüzel ikitane kocaman olmuş cocuğun var...ben 3. istemem.sen rahata ermişsin tekrar sil baştan başlıcan. benim oğlum çok kardeş istiyo onun için yapıyorum.
cocukların cinsiyetleri ne?

canım 3.cüye hamişmisin yoksa istiyomusun?

yaa evet canmm tekrar o acıyı yaşıcam ama razıyım yeterki temizlen miş olsun temiz çıkmazsa tekrar hap verir dr.
bu iltihap temizlenmedende hamile kalamam canmm.

senin bebiş nasıl?

negüzel ikitane kocaman olmuş cocuğun var...ben 3. istemem.sen rahata ermişsin tekrar sil baştan başlıcan. benim oğlum çok kardeş istiyo onun için yapıyorum.
cocukların cinsiyetleri ne?

ikiside erkek inş şöyle cici bi kız istiyorum çok zorlanacağım biliyorum

canım 3.cüye hamişmisin yoksa istiyomusun?

değilim ama istiyorum bu ay korunmadık

yaa evet canmm tekrar o acıyı yaşıcam ama razıyım yeterki temizlen miş olsun temiz çıkmazsa tekrar hap verir dr.
bu iltihap temizlenmedende hamile kalamam canmm.

senin bebiş nasıl?
evet geç olsun bişey olmaz iltihap gitsinde ben iyiyim cnmm günüm günümü tutmuyo ama idare ediyorumm 2 hafta sonra randevum varr sana özelden bişey yazıcamm

begumcüm yaa hep aşadasın tatlım bişeycik yazmıyon kuşum bayanssulusmile

gelsin meleklerimiz konsunlar göbüşlerimize kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…