mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

hoşgördüm tatlım yerimseniben naber kaydirigubbakcemile2

bugün çok yoruldum temizlik yaptım her yanım ağrıyoooooooooo -tatlicadiarzu-

Hiçsorma canım bende kaçgünden beri bahar temizliği yaptım hiç ağrım yoktu az önce duştan çıktım hertarafım ağrıyor...

Kızlar yemek pişti benim yemeğimi yeyeyim eşimde gece işe gidecek yatacakmış birazdan gelirim yine ok...

ohh valla hanımlar ne güzel, bende evimde olaydım da mis mis kokutaydım her yanı :hulya: çok canım çekti sempatiksalakcinni

KARAFESLEĞEN tatlım sen bi kendinden bahsette seni de tanıyalım şekercim sositososito

oo yemekler yapılmış temizlikler yapılmışşş çaylar kahveler

benimde misafirim gelecek ama kalkamıyorum :)

KARAFESLEĞEN tatlım sen bi kendinden bahsette seni de tanıyalım şekercim sositososito

tabi cnm, ben topike ilk girdiğimde yazdıydım ama sen yoktun sanırsam..adım canan, 26 yaşındayım..33 aydır bebiş istiyorum...gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum

ilk 15 ay boşuna uğraşmışım, tüplerim tıkanıkmış..hsg çektirince öğrendik, sonrasında laparaskopi ameliyetı oldum, endo teşhisi kondu..sonra 2 aşılama ve bir hsg daha yaptırdım..ama bebişim gelmedi nazlı yavrucak...

Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun...
Koçişi ekmek almaya yolladım bende bakayım hemen dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…