mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

tabi cnm, ben topike ilk girdiğimde yazdıydım ama sen yoktun sanırsam..adım canan, 26 yaşındayım..33 aydır bebiş istiyorum...gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum

tatlım yaaaa inşallah daha fazla bekletmez meleğin gelir de konar göbüşüne inşallahh :Saruboceq: senide listeye ekliyim canmm adet tarihini ver tatlım yerimseniben

üzülme canancım..benimde ilki olmadan senin gibiydi..bi sürü problem vardı.ne zaman tedaviyi falan bıraktım,hatta ümidimi kesmiştim 5 sene sonra kendiliğinden oluverdi.Allah yardımcımız olsun.

tatlım yaaaa inşallah daha fazla bekletmez meleğin gelir de konar göbüşüne inşallahh :Saruboceq: senide listeye ekliyim canmm adet tarihini ver tatlım yerimseniben

inşallah azizem inşallah... 25 nisan, inşallah mutluluğunu yaşadığım tarih olur, uğur getirsin topikiniz

üzülme canancım..benimde ilki olmadan senin gibiydi..bi sürü problem vardı.ne zaman tedaviyi falan bıraktım,hatta ümidimi kesmiştim 5 sene sonra kendiliğinden oluverdi.Allah yardımcımız olsun.

cnm yaaa ne güzel, herkes aynı şeyi söylüyor..çok kafama takıyorum

AMİİİİNNNN tatlım hepimize inşallahhhhhhhhhh :Saruboceq:

git tatlım tabi bi muayene ol inşallah güzel geçer tatlım :lepi:

hem şu iltahap durumunuda sorayım bakem..bak gör azizem şimdi bi sürü ilaç vercek bu doktor..bu ayda çalışma olmayacak..mayısa kalcam bu gidişle..seni bekliyom ben:roflol:

GELSİN BEBİŞLERİMİZ KONSUNLAR GÖBÜŞLERİMİZE SENİN İZNİNLE ALLAHIM :Saruboceq:

hem şu iltahap durumunuda sorayım bakem..bak gör azizem şimdi bi sürü ilaç vercek bu doktor..bu ayda çalışma olmayacak..mayısa kalcam bu gidişle..seni bekliyom ben:roflol:

tatlım dün dr.görüştüm ben haplarım bitti...şu an adet oldum bitsin gidicem bende dr.çağırdı tekrar rahimden sıvı alıp test yapıcak iltihap geçmişmi diye.geçti drse başlıcaz çalışmalara ALLAHIMIN İZNİNLE İNŞALLAH geçmezse beklicez...

inşallah geçmiştir.geçen de böle oldu zaten..önce sen kaldın sonra ben.günlerimizde aynı nerdeyse.sabahtan gitcem dr.ye,öğleden sonra anlatırım..opuyorumnanaktan

slm kızlarrrrr

ben test yaptım daha çok erken ama dayanamadım tabıkı sonuç negatif :çok üzgünüm:

inşallah geçmiştir.geçen de böle oldu zaten..önce sen kaldın sonra ben.günlerimizde aynı nerdeyse.sabahtan gitcem dr.ye,öğleden sonra anlatırım..opuyorumnanaktan

haberini bekliyom canmm...inşallah bi sorun yokturda başla çalışmalara :lepi:

ayyyy canmm çay istiyoooo gidipte bi çay demliyim kızlar buyrun çaya gelin bayanssulusmile :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…