mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

günaydın kızlaaaarrrr
giremedim 2 gündür doğru dürüst nete
bi hamiş haberi almışız ne güzel, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Deli gibi isteyen bizlere de tez zamanda nasip etsin opuyorumnanaktan

korkunun ecele faydası mı var bitanem..yapta kurtul..çıkmazsa da ümidini kaybetme gününde tekrarlarsın..ama deneyimlerime dayanarak 1 hafta önceden silik olarak çıkıyo varsa.göğüs damarların çıkmış mı,idrarın kokulu ve koyu mu:?inşallah vardır.

evde karbonat varsa..karbonat testi yap.ben yapmıştım..lap diye dibine indi..en ufacık bi kabarcık olmadı.zaten de hamiş değilmişim hastalanmıştım.varsa köpürürmüş idrarın..varsa dene bence,ne derece doğru ama denemekte fayda var.hemde ekonomikkaydirigubbakcemile3

neyse begümüm ben işte olduğum için çok sık giremiyorum ama takipteyim hayırlı haberlerini bekliyorum.olumunekankayizsmile

eger gununde dollendıyse 31ınde yaparsam eger varsa cıkabılır yazıyodu testte inş vardır :Saruboceq: babyhopes dıye bıyere bakıyorum ben sızde deneyın kızlar 3 aylık gösteriyo gunleri

aaaaaa o nasıl bısey kuş yenı senden duyuyorum nasıl yapılıyo

aaaaaa o nasıl bısey kuş yenı senden duyuyorum nasıl yapılıyo

cahal..kaydirigubbakcemile3nasıl duymazsın.temiz bir kaba idrarını yapıyosun içine 1 tatlı kaşığı karbonatı atıyosun..karıştırma ama.içine lap diye çöküp hiç köpürmezse değilsin.köpürürse hamişsin.eskiler böle yaparmış.ha kabartma tozu değil ha.karbonatla yapcan:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…