slm kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmm
tatlım uyku tutmadı mı kızzzzzzzz :jeyyar:
ayy welqome bugece yanlız yatcan tatlımmmm
tutmadı yahuuuuuu sizlere bakim dedim zaman güzel geçiyo çünkü:hulya:
Ewet Azize yalnız yatacağım...Bırak zaten akşam uyuyorum sabah geliyor kahvaltı hazırlıyorum benide tekrar yatırmadan yatmıyor dengem bozuluyor gececi olduğunda...
olsun şekerim gündüz dinlenme fırsatın oluyo en azından.görev işte napcannn:umursamaz:Ewet Azize yalnız yatacağım...Bırak zaten akşam uyuyorum sabah geliyor kahvaltı hazırlıyorum benide tekrar yatırmadan yatmıyor dengem bozuluyor gececi olduğunda...
iyi yaptın kuşum :))) bende uzattım bacakları karşımda siz ohhh gel keyfim gel kocamda diğer koltukta kitap okuyo oğluş uyuyo çok keyifliyim oohhhhh bayanssulusmile
canım yaa inşallah en kısa zamanda bebeğin olurda yanlız kalmazsın inşallahhhhhh :Saruboceq: tek başına olmak zor valla
İnşallah canım ya bir bebişim olurda zamanımı geçiririm onla.Eltimin bir oğlu var ewde yalnız kalmıyor hep onunla aşır neşir ewde çok canım sıkıldığında ağladığım bile oluyordu...
sabret tatlımm çok az kaldı gelcek meleğin bak gör nisanda hepicimiz hamiş olcaz ALLAHIMIZIN izninle :Saruboceq: :lepi:İnşallah canım ya bir bebişim olurda zamanımı geçiririm onla.Eltimin bir oğlu var ewde yalnız kalmıyor hep onunla aşır neşir ewde çok canım sıkıldığında ağladığım bile oluyordu...
acıktık azizemmm napalım kııııııııııız:kedi:
Ewet ya eşim ewde olmadığında kendimi mutlu hissetmiyorum o bana çok düşkün bende ona.Bir bebişim olsada enazından yokluğunda onun bir parçası yanımda olsa...
Ewet ya eşim ewde olmadığında kendimi mutlu hissetmiyorum o bana çok düşkün bende ona.Bir bebişim olsada enazından yokluğunda onun bir parçası yanımda olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?