mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

tutmadı yahuuuuuu sizlere bakim dedim zaman güzel geçiyo çünkü:hulya:

iyi yaptın kuşum :))) bende uzattım bacakları karşımda siz ohhh gel keyfim gel kocamda diğer koltukta kitap okuyo oğluş uyuyo çok keyifliyim oohhhhh bayanssulusmile

Ewet Azize yalnız yatacağım...Bırak zaten akşam uyuyorum sabah geliyor kahvaltı hazırlıyorum benide tekrar yatırmadan yatmıyor dengem bozuluyor gececi olduğunda...

canım yaa inşallah en kısa zamanda bebeğin olurda yanlız kalmazsın inşallahhhhhh :Saruboceq: tek başına olmak zor valla

Ewet Azize yalnız yatacağım...Bırak zaten akşam uyuyorum sabah geliyor kahvaltı hazırlıyorum benide tekrar yatırmadan yatmıyor dengem bozuluyor gececi olduğunda...
olsun şekerim gündüz dinlenme fırsatın oluyo en azından.görev işte napcannn:umursamaz:
iyi yaptın kuşum :))) bende uzattım bacakları karşımda siz ohhh gel keyfim gel kocamda diğer koltukta kitap okuyo oğluş uyuyo çok keyifliyim oohhhhh bayanssulusmile

heyy maşallah keyifli ol ne güzellll vallahaaa biz de eşimle kahvaltı yaptık az önce iki aç insan off gece gece bi de çay içtimki uykum kaçtı vallahasositososito

kızzz hülyam bu saatte ne kahvaltısı datlum kaydirigubbakcemile3
anacıııım :icecream:

canım yaa inşallah en kısa zamanda bebeğin olurda yanlız kalmazsın inşallahhhhhh :Saruboceq: tek başına olmak zor valla

İnşallah canım ya bir bebişim olurda zamanımı geçiririm onla.Eltimin bir oğlu var ewde yalnız kalmıyor hep onunla aşır neşir ewde çok canım sıkıldığında ağladığım bile oluyordu...

oyy kıyamamm sana bennn eşinin yokluğuna da dayanamazmışşşş ağlama ama kız üzüldüm vallaha şimdiiiimafoldumben

Ewet ya eşim ewde olmadığında kendimi mutlu hissetmiyorum o bana çok düşkün bende ona.Bir bebişim olsada enazından yokluğunda onun bir parçası yanımda olsa...

sabret tatlımm çok az kaldı gelcek meleğin bak gör nisanda hepicimiz hamiş olcaz ALLAHIMIZIN izninle :Saruboceq: :lepi:
acıktık azizemmm napalım kııııııııııız:kedi:

afiyet olsun şekercim bari boş durmayın :jeyyar: :kedi:

Ewet ya eşim ewde olmadığında kendimi mutlu hissetmiyorum o bana çok düşkün bende ona.Bir bebişim olsada enazından yokluğunda onun bir parçası yanımda olsa...

inşallah canım allah gönlüne göre verir canım.eşin asker ya da polis heralde dilerim bebişini kucağına alırsın uğuruyla gelir inşallahhhhh.:Saruboceq:ama üzülmee şöle bi silkelennn a.s

Ağzın bal yesin Azize...Bu gün eşimde kahvaltıda senin doğum günün Mayıs taydı dimi dedi bende ewet dedim sonra neden sordun dedim belki doğum gününde hamile olarak geçirirsin dedi...

afiyet olsun şekercim bari boş durmayın :jeyyar: :kedi: [/QUOTE]

:kedi::kedi::kedi:kaydirigubbakcemile5Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…