mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Kızlar nerelerdesiniz?Ben geldim.Ay bu akşam bebek sevmeye gittim daha 15 günlük mis gibi kokusu hele o bakışları varya aldı beni götürdü sanki...

Kızlaar bende olmadı bu sefer galiba :çok üzgünüm:

ilk deneyimizdi, ben tabi merakımdan nasıl bi duygu acaba die bu pazar test yaptım koca bi hic cıktı. Baya kötü bi hısmis. simdi sanki adet olucakmısım gibi agrılarım var.

artık öbür aya ınsallahhh. :Saruboceq:

adet oldun mu peki

testlerin hata payı çok oluyormuş bizimde 1. denememiz bende pazartesi test yaptım negatif çıktı ama ben umudumu halen yitirmedim kırmızıları görmeden üzülmek yok

Pazar günü test yapmışın canım ama erken değilmiydi senin adet günün yarın dimi yalnış hatırlamıyorsam bence kırmızıları görene kadar umudunu yitirme...

Kızlar nerelerdesiniz?Ben geldim.Ay bu akşam bebek sevmeye gittim daha 15 günlük mis gibi kokusu hele o bakışları varya aldı beni götürdü sanki...

ayyy sorma bende bugün çok tatlı bi bebek sevdim günüm vardı başka bi arkadaşın bebeği 6aylık tam sevmelikti çok özendim yaaaaaaaaaa boshayallersmile

Pazar günü test yapmışın canım ama erken değilmiydi senin adet günün yarın dimi yalnış hatırlamıyorsam bence kırmızıları görene kadar umudunu yitirme...

evet erken ama coook me dıe :lepi:

bakalım beklicem ama umudum pek yok. hic belirtim olmadı. göğüslerim hep siserdi ama bu sefer yok, daha yeni yeni azcık agrıo. sadece bıraz batma oldu kasıklarda oda cok az. artık kendimi dinler oldum:kedi:

pardon merak ettim olcaktı cümlem yarım kalmıs

olursa inşallah evet yarın 8 aylık evli oluyoruz
çok taze gelinsin tatlım bayanssulusmile

nisana inşallah canmm hep birlikte hamiş oluruz zemuszemus bende adet oldum 3.günüm...

Sorma Azize.Eşim kucağına aldı ona çok dikkatli baktı hep öyle bakıştılar sonra başladı acıkmış gibi dudaklarını oynatmaya eşiminde kucağına bebiş yakışıyormuş daha yeni gördüm...

nisana inşallah canmm hep birlikte hamiş oluruz zemuszemus bende adet oldum 3.günüm...[/QUOTE]

ınsallah. eger bu ay kırmızıları görürsem nısana ovulasyon testi kullancam.

az kaldı yakında kendi meleğinizi kucağınıza alcaksınız ALLAHIN izninle :Saruboceq:
ben nisan ayında burdaki çoğunluk hamile kalcak gibi hissediyom inşallah olur :Saruboceq:
bende pazartesi kısmetse dr.gidiyom rahimden sıvı alınıp tekrar bakılacak iltihap temizlenmişmi diye inşallah temiz çıkarsa başlıcaz çalışmalara :Saruboceq:

sen kendin anlıya bilirsin aslında adet bittikten 10gün sonra yumurtlama oluyo...
tabi her kadında bir olmaz kiminde daha geç yada erken olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…