mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

5 gün sonra adet günüm inşallah gelmez diyorum çünkü bu bebişi çok istiyorum ama öyle bir ortadayım varmı yokmu bilemiyorum ama önceden benim bukadar adet ağrı hissim olmazdı sanki adetliymişim gibi ağrı hissediyorum sanki bacaklarım uyuşuyor...
İnşallah canım Nisanda da hamiş patlaması olur baksana her ay fazlasıyla artıyor hamişler aman nazar değmesin...

tatlım inin benim son hamileliğimde öyleydi adet olcakmış gibi karnım bile ağrıyodu yüzümdede sivilce çıktı her adetten önce çıkar hamileliktede çıkmıştı ben günüme 4gün varken test yapmıştım ikinci çizgi çıkmıştı...
belki bebişin göbüşündedir ayyyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

merhaba ben yeni üye olanlardanım arkadaşlar böyle pat diye yazılıyomu bilmiyorum ama bende dertliyim ve okuyunca yazmak istedim benide kabul ederseniz çok sevinirim biraz kendimi tanıtayım 30 yaşındayım 5 yaşında bir kızım var ikinci bebeğimizi istiyoruz ama 3 yıldır denememize rağmen olmuyor bu derttende paylaştıkça rahatlıyor insan allahım herkeze hayırlısını nasip etsin

hoşgeldin tatlım :) senin ikinci baya naz yapıyo anlaşılan...
bende ikinci yi uğraşıyom inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.bende 30 yaşındayım.

Bazen diyorum yapayım test ama sonrada boşver ya varken yok çıkarsa erken yaptığımdan diyorum üzüleceğimi biliyorum çünkü.Benimde bugün bugün çenemde 2 tane çıktı ama adetime yakın çıkarmıydı bilmiyorum yalnız yumurtlama günlerimde çıkıyor sanırım heray çıkardı ama neden bilmezdim buayda çıktı yumurtlama günlerimde çıkıyormuş...
Canım ya sende ne çok testten geçiyorsun Allah yardımcın olsun...

evet canm sorma dr.baya uğraşıyo benle ama ben şikayet etmiyorum herşey temiz çıksında ALLAHIMIN izninle ben razıyım acılara.

tatlım sen en iyisi adet gününü bekle o gün yaparsın...
ama ben beklemem yaparım ogünler bi gelsin ALLAHIN izninle bak gör :lepi:

hoşgeldin canım. allah ınsallh sanada tez zamanda kucagına verir bebeğini.
senin yine var bir evladın. ben ilki icin calısıorum.

Ewet canım sonuçların temiz çıkması herşeyi unutturur...
Öyle yapmayı düşünüyorum zaten ama sağım solum bellide olmaz benim...
Canım sen kendini tanımışındır artık çıkıp çıkmayacağınıda bilirsin...
Kızlar ben çıkıyorum artık gözlerim kaşınmaya başladı.Yatağın yolunu tutayım.Yarın görüşürüz...
Yarın yani sabah 1NİSAN bakalım kimler ilk hamiş haberlerini verecekler...

kızlar hepinize iyi geceler ben çıkıyom uykum geldi yarın kısmetse görüşürüz.
NıSAN ayımız hayırlı uğurlu olur inşallah.

kızlar varya hayattaki en tatlı şey evlat anne baba eş hepsi ikinci plana kalıyor çocuk olunca derlerya anne olunca anlarsın diye işte öyle dilerim ve dua ederimki hepinize hepimize allahım aratmadan nasip etsin. bakalım biz keçi boynuzu kürü yapıyoruz şimdi işe yararsa sizlerle paylaşmayı çok isterim

günaydın herkese 1 nisanın ilk şakası herhalde bu olsa gerek regl oldum :a015: belirtiler meğer adet içinmiş 27 nisan artık hayırlısı zaten ilk denememizdi acemileğe gelmiş naniknanik

günaydın herkese 1 nisanın ilk şakası herhalde bu olsa gerek regl oldum :a015: belirtiler meğer adet içinmiş 27 nisan artık hayırlısı zaten ilk denememizdi acemileğe gelmiş naniknanik

üzülme canım daha yolun başı benimde 3 ay denemem bakalım bu defa olacak mı hakkımızda hayırlısı olsun

yuppiiii evet kızlarrrrrr bugün itibariyle tertemiz bir aya başlamış bulunuyorum, zemuszemus Allahıma çok şükür bu günleride gösteriyor bize şimdi tam gaz çalışmalar aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…