sen kendin anlıya bilirsin aslında adet bittikten 10gün sonra yumurtlama oluyo...
tabi her kadında bir olmaz kiminde daha geç yada erken olur.
az kaldı yakında kendi meleğinizi kucağınıza alcaksınız ALLAHIN izninle :Saruboceq:
ben nisan ayında burdaki çoğunluk hamile kalcak gibi hissediyom inşallah olur :Saruboceq:
bende pazartesi kısmetse dr.gidiyom rahimden sıvı alınıp tekrar bakılacak iltihap temizlenmişmi diye inşallah temiz çıkarsa başlıcaz çalışmalara :Saruboceq:
sen hamile misin ki ??? gebelik takvimi yapmışsın şakkıdı
5 gün sonra adet günüm inşallah gelmez diyorum çünkü bu bebişi çok istiyorum ama öyle bir ortadayım varmı yokmu bilemiyorum ama önceden benim bukadar adet ağrı hissim olmazdı sanki adetliymişim gibi ağrı hissediyorum sanki bacaklarım uyuşuyor...
İnşallah canım Nisanda da hamiş patlaması olur baksana her ay fazlasıyla artıyor hamişler aman nazar değmesin...
yok hevesten yaptım :çok üzgünüm:
merhaba ben yeni üye olanlardanım arkadaşlar böyle pat diye yazılıyomu bilmiyorum ama bende dertliyim ve okuyunca yazmak istedim benide kabul ederseniz çok sevinirim biraz kendimi tanıtayım 30 yaşındayım 5 yaşında bir kızım var ikinci bebeğimizi istiyoruz ama 3 yıldır denememize rağmen olmuyor bu derttende paylaştıkça rahatlıyor insan allahım herkeze hayırlısını nasip etsin
tatlım inin benim son hamileliğimde öyleydi adet olcakmış gibi karnım bile ağrıyodu yüzümdede sivilce çıktı her adetten önce çıkar hamileliktede çıkmıştı ben günüme 4gün varken test yapmıştım ikinci çizgi çıkmıştı...
belki bebişin göbüşündedir ayyyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:
Bazen diyorum yapayım test ama sonrada boşver ya varken yok çıkarsa erken yaptığımdan diyorum üzüleceğimi biliyorum çünkü.Benimde bugün bugün çenemde 2 tane çıktı ama adetime yakın çıkarmıydı bilmiyorum yalnız yumurtlama günlerimde çıkıyor sanırım heray çıkardı ama neden bilmezdim buayda çıktı yumurtlama günlerimde çıkıyormuş...
Canım ya sende ne çok testten geçiyorsun Allah yardımcın olsun...
merhaba ben yeni üye olanlardanım arkadaşlar böyle pat diye yazılıyomu bilmiyorum ama bende dertliyim ve okuyunca yazmak istedim benide kabul ederseniz çok sevinirim biraz kendimi tanıtayım 30 yaşındayım 5 yaşında bir kızım var ikinci bebeğimizi istiyoruz ama 3 yıldır denememize rağmen olmuyor bu derttende paylaştıkça rahatlıyor insan allahım herkeze hayırlısını nasip etsin
evet canm sorma dr.baya uğraşıyo benle ama ben şikayet etmiyorum herşey temiz çıksında ALLAHIMIN izninle ben razıyım acılara.
tatlım sen en iyisi adet gününü bekle o gün yaparsın...
ama ben beklemem yaparım ogünler bi gelsin ALLAHIN izninle bak gör :lepi:
günaydın herkese 1 nisanın ilk şakası herhalde bu olsa gerek regl oldum :a015: belirtiler meğer adet içinmiş 27 nisan artık hayırlısı zaten ilk denememizdi acemileğe gelmiş naniknanik
günaydın herkese 1 nisanın ilk şakası herhalde bu olsa gerek regl oldum :a015: belirtiler meğer adet içinmiş 27 nisan artık hayırlısı zaten ilk denememizdi acemileğe gelmiş naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?