mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

tatlım sen ikitane doğurmuşun kaydirigubbakcemile3 asıl biz sana sormalıyız sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3

benim bildiğim 2günde bir :kedi:

amanın azadım sen formulu biliyosundur o zaman ya, bizede bi el atsan:kedi:

yok anacım ben ikisinide isteyerek doğurmadım tamamen kaza ürünleri ilk defa isteyerek doğuracağım rabbim verirse o yüzden nasıl olur bilmiyorum

ben 2 günde 1 duymuştum. erkek sperminin kalitesi düşermiş. anca kendine geliyo herhalde spermler.

yok anacım ben ikisinide isteyerek doğurmadım tamamen kaza ürünleri ilk defa isteyerek doğuracağım rabbim verirse o yüzden nasıl olur bilmiyorum

CADIARZU neden öle diyon isteyerek olmadı diye olurmu hiç aklinialirimsmile
negüzel ikiside bir büyümüş çıkmışlar aradan. 3.bence fazla

ya evet şimdi iyiki doğurmuşum diyorum ama o zaman çok zorlanmıştım 1.yi doğurduğumda 18 yaşındaydım 2. si 1.5 sene sonra oldu yani gençliğim çocuk büyütmekle geçti yani severek çocuk büyütemedim içimde uhde kaldı :ecrin_bebek:

sen bence şimdiki zamanın tadını çıkar canmm yasakkelime 3. iyi düşün tekrar sil baştan yapcan 3çocuk bu zamanda hiç kolay değil iki çocuk yeter be tatlım :1closedeyes:

Kızlar koçişi şimdi kaldırdım uykudan ekmek almaya gitti yemek yiyeceğiz sonra gelirim yine...

sen bence şimdiki zamanın tadını çıkar canmm yasakkelime 3. iyi düşün tekrar sil baştan yapcan 3çocuk bu zamanda hiç kolay değil iki çocuk yeter be tatlım :1closedeyes:

azizecim çok zorlanacağımı biliyorum ama eşimde çok istiyor hayırlısı bakalım

gelsin bebişlerimiz ALLAHIMIZIN izninle inşallahhhh :Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…