mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kızlar ben geldim ama çıkıcam yemek yapcam sonra görüşürük fıstıklarım zemuszemus

hoşgeldin sezenim..nasılsın kuzum?serapı merak ettim bende..diğer topiktede sordum emme kimse kalmamış..bugün onun günüydü de.
hoşbuldum canım iyiyim valla sen nasılsınn serap daha yapmadı cnmm 5-6 gün gecikmeli adet olduğu için bekliycekk

hoşbuldum canım iyiyim valla sen nasılsınn serap daha yapmadı cnmm 5-6 gün gecikmeli adet olduğu için bekliycekk

hıımm tamam canım..görürsen selam söle o zaman..bende napıyımm hiçç işteyim işte,patrondan kaytardıkça girebiliyom anca..kendine çok iyi bak emi kuzum?öpüldün..oğlan olursa benim adımı koyarsın gariii:roflol:

ha ha ha olurr nazan koyarımm oğlumaa :roflol:

huuu aşağıdakiler...çıkın gari yukarı..geçmişi mi okuyosunuz..oooo oku oku bitmez o..dalın muhabbete balıklama..

serapla denk gelemiyoruzki bende sonradan okuyorum yazdıklarını ama görürsem söylerim selamını

bi belirtin var mı pandacım?:CüvCüv:

tatlım ara ara midem hafiften bulanıo sabahları çok hafif ama bi de akşam genellikle ewdeyken baş dönmesi oluo, belim sırtım ağrıo ama ya bunlar adet belirtsiyse die de korkuorum bi de akıntım var yaklaşık 10 gündür

hııımmm anladım canım..ama bunlar aynı zamanda adet belirtisi..fakat az çok kendini bilirsin belirtiler aynı da olsa diğer aylardan bi farklılık hissedebiliyosan bi bak.gerçi bu durumdada psikolojik oluyo..offfff her halükarda işimiz testlere kalıyo canım..aslında varsa çıkabilir şimdiden silikte olsa..hıı var mı cesaretin?eyvahedigeldismilebilmiyorumkismilealkisalkisalkis

ya ben korkuorum pek cesaretim yok hem ilk hamileliğim olucak olursa inşallah hangi test güvenilir bilmiorum, forumda okudum kiminin çift çıkmış testte ama kanda çıkmamış umutlanıp hüsrana uğramak istemiorumbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…