mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

azize canım liste ne güzel kalabalıklaştı hamişler attı sefamız olsun kız :sm_cool:darısı bize inş

benim beklenen adet tarihim bugün umarım bana 1 nisan şakası yaparda gelmez şaka ciddi olur bebişe döner...negüzel olur yaaa.inşallah...

hamiş arkadaşlarımı tebrik ediyorum kızlaarrr allah analı babalı büyütsünalkisalkisalkisa.s.

gelsin bebişler konsunlar annelerinin göbüşlerine ALLAHIM SENİN İZNİNLE İNŞALLAH :Saruboceq:

canım adetm geçmedi pardon belirtmedim ilişkiden sonra 1 hafta geçti ne yapayım ne olur yardım

tatlım ya ben de çok bilgili değilim ama daha erken diye düşünüorumbenim 14 gün geçti ilişkiden sora ama reglimi bekliorum test için

tatlım ya ben de çok bilgili değilim ama daha erken diye düşünüorumbenim 14 gün geçti ilişkiden sora ama reglimi bekliorum test için

ya canım aşırı uyuyorum ve karnımda sürekli yaklaşık 1 haftadır gaz var boşluklarım çok agrıyo başım hergün agrıyo bide pembe akıntım gelmişti olablrmi sence

azize1 ne güzel beni mavi renkte yazmışsın oğluşum mu olacak içine mi doğdu yoksa kaydirigubbakcemile3

azize canım liste ne güzel kalabalıklaştı hamişler attı sefamız olsun kız :sm_cool:darısı bize inş

inşallah tatlım benimde yarın adetin son günü kaydirigubbakcemile2 hayırlısı olsun bundan sonrası :Saruboceq:

ya canım aşırı uyuyorum ve karnımda sürekli yaklaşık 1 haftadır gaz var boşluklarım çok agrıyo başım hergün agrıyo bide pembe akıntım gelmişti olablrmi sence

hmmm akıntıya bişe diemicem bende de çok uyku yorgunluk hali var ama sadece koyu akıntı gelio bi haftada belli olur mu bilmiorum ki canım ya :sm_confused:

hmmm akıntıya bişe diemicem bende de çok uyku yorgunluk hali var ama sadece koyu akıntı gelio bi haftada belli olur mu bilmiorum ki canım ya :sm_confused:

ya bende anlamış degilim bilmiyorum kişiden kişiye fark gösterdiğini biliyorum ama olmayacak bi zamanda oldu adetimin btmnde 2 gn sonra ve önce -çok zor o zamanlarda ama bu belirtiler nedr anlayamadm

azize1 ne güzel beni mavi renkte yazmışsın oğluşum mu olacak içine mi doğdu yoksa kaydirigubbakcemile3

hımmm erkek mi istiyoz yoksa inşallah canmm ALLAH gönlüne göre versin :Saruboceq: bende erkek annesiyim iyikide olmuşum...
erkek bi başka oluyo anneye çok düşkün oluyolar benimki öle hemde nasıl :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…