mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

bende yapmıycam test kızlar pazarı beklıycem pazar olmam lazım şaşmaz eger olmazsam pazartesi kan testı yaptırırım dıyorum:Saruboceq:

bende yapmıycam test kızlar pazarı beklıycem pazar olmam lazım şaşmaz eger olmazsam pazartesi kan testı yaptırırım dıyorum:Saruboceq:

azize sıra begümdeeeeeeee hadi kızzzzzzzz te pazara kadar beklenir mi kızzzzz varsa seninde vardır bak çok az kalmışşşeyvahedigeldismile

kız yapyıyım yapmasınada eşim kızar şimdi böle şeylere inanma diye o yokken yaparımyasakkelime

AYYY ANACIM YAA KUDURDUM BURDA MERAKTAN AHADA ŞıMDı ORTA YERıMDEN ÇATLICAM BEE aklinialirimsmile

ahh helebi benim günlerim gelsin siz görceniz nasıl yapıyom testleri çatır çatır kaydirigubbakcemile3

idrar testı yok kız evde
bu sefer kararlıyım beklıycem yarın dışarda işlerım var öyle gecer cumartesı doğumgunune gıtcem ogunde gectı pazar uçuştayım ne olursa havada olcak bakalım kırmızı kartı ya yıcem ya sevınerek eve döncem ay inşşşş olmamda pazrtesi doğğğğru dr. allahım senın iznınle yarabbımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…