mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Ya canım ilk idrarım değilya ondan yapmakta istemiyorum belki sabah yaparım ama yapmazsam günümü beklerim...
Ne yapayım kızlar ya olmuş 1 yıl gelmedi inat bebişim benim ama belkide vardır...

Ya canım ilk idrarım değilya ondan yapmakta istemiyorum belki sabah yaparım ama yapmazsam günümü beklerim...
Ne yapayım kızlar ya olmuş 1 yıl gelmedi inat bebişim benim ama belkide vardır...

inşallah hayatımmm limon yalan sölemez kızz vardır inşaaaaaaaaaaaallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhopuyorumnanaktan:Saruboceq:ilk idrar olması şart mı kiii gün içinde de olmazmı kiiiCADIARZU

ilk idrar diye bişey yok yaaaa...
bende akşam üzeri yapmıştım...4gün vardı.
nolcak çıkmazsa tekrar yaparsın

inşallah hayatımmm limon yalan sölemez kızz vardır inşaaaaaaaaaaaallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhopuyorumnanaktan:Saruboceq:ilk idrar olması şart mı kiii gün içinde de olmazmı kiiiCADIARZU

yok tatlım ilk idrar şart değil...o eskidendi.
şimdiki testler çok hassas.

Canım benim eşimdevamlı gittiğimiz eczaneden bana nimo diye bir test alıyor hep onunla yapıyorum ama ne bileyim...

Y a kızlar ya çıkmazsa testte ben uyku uyuyamam...

nolcak tatlım ya bi denemiş olursun çıkmazsada üzülme gününde tekrar yaparsın...ama hamileysen kesinlikle ikinci çizgi çıkar hafifte olsa.
sana diyom ya ben olsam yapardım ALLAH kısmet edersede yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…