mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

aşası dolmuş misafirlerimiz var buyrun hanımlar yukarı gelin buyrunnnnnnnnn

inşallah herşey yolundadır azizemmm ilaç işe yaramıştır mutlaka ya sıkı çalışalım kız bu ayyy yeterr ama aaaaaaaa :kedi:

ahh tatlışım bi temiz çıksın inşallah
hemen başlıcaz durmak yok :kedi: bi boş bi dolu çalışcaz :kedi: eeeee çalışmayana bebiş yooooookkk :lepi:

inşallah bıtmıstır canım ıltıhap durumun.
ne dicem benım kardesımın esındede vardı ıltıhap ıkı ay ılac kullandı sonra ılk ay hamıle kaldı yanı sansın cok yuksek hayatım sakın kacırmayın gunlerı

hoşgeldin beğümcüm iyiyiz laflıyoduk bizde sen de geldin ne iyi ettin

iyiym ama çok yorgunum kızlar bu ara cok yogun uçuşlar iliğim kemiğim kırılıyo yorgunluktan. bıde daha cok dıkkat etmeye calısıyorum agır kaldırmıyım uzanmayım ama ne mumkun..
hayırlısıyla bi meleğime kavuşşamda sadece onun yorgunluğunu çeksem:Saruboceq:

sız nasılsınız?[/QUOTE]

canmm hamile kalırsan çalışmıcan mı?

ahh tatlışım bi temiz çıksın inşallah
hemen başlıcaz durmak yok :kedi: bi boş bi dolu çalışcaz :kedi: eeeee çalışmayana bebiş yooooookkk :lepi:

evet canımm zorlu bi yolmuş valla hemen olur diye düşünmüştüm ama ıı. durmak yok yola devammmm:hulya:gamyoncuiremsu

Canım eşimin yanına bişeyler hazırlarken kapatmış pencereyi sürüm filan indiriyordu çabuk indirsin diye...

ayy begümcümm nereleere ucuyon böyle hayatım sen hımmmm uçarken yukardan meleklerimizi de al gel kızzzzz

canmm hamile kalırsan çalışmıcan mı?[/QUOTE]

yok canım aslında 3 aya kadar falan uçan var ama ben cesaret edemem. ofis görevine alıyolar hamıle olunca o da devam etmek zorunda dıılsın hamılelık ıznıne cıkıyosun bole yanı

ben 2hafta ilaç kullandım...bakalım inşallah bidaha gerek kalmaz.

kızlar dün kahve falı baktırdım bi arkadaşın kayın validesine.
3ay sonra hamile kalcan dedi kızın olcak dedi boshayallersmile
bide temiz bi kağıt alcan dedi temiz haber boshayallersmile
ALLAHIMIZ BıLıR işte eylen ce olsun diye kaydirigubbakcemile2

ay keşke öle bi şansım olsa kapıp kapıp havadan atardım göbüşlere:dance:

bizimkiler hava muhalefetinden takılıp kaldılar heralde yukarda bi yerde yoksa begüm teyzeleri alıp getirmezmiydi tostoslarııı :a015lumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
elbet güneş bizim içinde doğacak bigün du bakalımmm:1hug:

e güzel haberler gelir bakalımmm inşallahh :lepi:

Ay kızlar az önce ben bir çılgınlık yaptım inandığımdan değil ama limon testini denedim bakalım ne olacak diye limon dibe çöktü hamile gösteriyor ozaman ama birde gülünç tarafı bir arkadaşın musluk suyuda ve başka bir arkadaşında kocası hamile çıkmış...Ayy Allah'ım evde testim var ama o testi yapmaya korkuyorum gittim böyle bişey yaptım...Kızlar ben iyi değilim sanırsam ya hiç aklıma gelmezdi böyle bişey yapacağım...

bu nazlı bebişler bize daha ne çılgınlıklar yaptıracak bakalım:))

gecen karbonat testı demıstıı bırı lımon testıdemı varmıs
bı yasıma daha gırdım alemsın tatlişkom

kız alemsinn varyaaaaaaa.çılgın şeyyyyyyyyyyyyyydelikafadulden limon testi haaaaaaa:1shok:

elinde testinde var ayy ben olsam hemen yapardım kızz...
gününe 4gün var çıkar eğer hamileysen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…