inşallah herşey yolundadır azizemmm ilaç işe yaramıştır mutlaka ya sıkı çalışalım kız bu ayyy yeterr ama aaaaaaaa :kedi:
hoşgeldin beğümcüm iyiyiz laflıyoduk bizde sen de geldin ne iyi ettin
ahh tatlışım bi temiz çıksın inşallah
hemen başlıcaz durmak yok :kedi: bi boş bi dolu çalışcaz :kedi: eeeee çalışmayana bebiş yooooookkk :lepi:
iyiym ama çok yorgunum kızlar bu ara cok yogun uçuşlar iliğim kemiğim kırılıyo yorgunluktan. bıde daha cok dıkkat etmeye calısıyorum agır kaldırmıyım uzanmayım ama ne mumkun..
hayırlısıyla bi meleğime kavuşşamda sadece onun yorgunluğunu çeksem:Saruboceq:
sız nasılsınız?
inşallah bıtmıstır canım ıltıhap durumun.
ne dicem benım kardesımın esındede vardı ıltıhap ıkı ay ılac kullandı sonra ılk ay hamıle kaldı yanı sansın cok yuksek hayatım sakın kacırmayın gunlerı
ayy begümcümm nereleere ucuyon böyle hayatım sen hımmmm uçarken yukardan meleklerimizi de al gel kızzzzz
ayy begümcümm nereleere ucuyon böyle hayatım sen hımmmm uçarken yukardan meleklerimizi de al gel kızzzzz
ay keşke öle bi şansım olsa kapıp kapıp havadan atardım göbüşlere:dance:
ay keşke öle bi şansım olsa kapıp kapıp havadan atardım göbüşlere:dance:
kızlar dün kahve falı baktırdım bi arkadaşın kayın validesine.
3ay sonra hamile kalcan dedi kızın olcak dedi boshayallersmile
bide temiz bi kağıt alcan dedi temiz haber boshayallersmile
ALLAHIMIZ BİLİR işte eylen ce olsun diye kaydirigubbakcemile2
Ay kızlar az önce ben bir çılgınlık yaptım inandığımdan değil ama limon testini denedim bakalım ne olacak diye limon dibe çöktü hamile gösteriyor ozaman ama birde gülünç tarafı bir arkadaşın musluk suyuda ve başka bir arkadaşında kocası hamile çıkmış...Ayy Allah'ım evde testim var ama o testi yapmaya korkuyorum gittim böyle bişey yaptım...Kızlar ben iyi değilim sanırsam ya hiç aklıma gelmezdi böyle bişey yapacağım...
Ay kızlar az önce ben bir çılgınlık yaptım inandığımdan değil ama limon testini denedim bakalım ne olacak diye limon dibe çöktü hamile gösteriyor ozaman ama birde gülünç tarafı bir arkadaşın musluk suyuda ve başka bir arkadaşında kocası hamile çıkmış...Ayy Allah'ım evde testim var ama o testi yapmaya korkuyorum gittim böyle bişey yaptım...Kızlar ben iyi değilim sanırsam ya hiç aklıma gelmezdi böyle bişey yapacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?