mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

:lepi:TEBRİK EDERİMa.s.

saol canım günümden önce yaptım ama çıkmadı bana sonrada eşime söz verdim yapmıycam doktora gidene kadar diye ama dayanamdım dün akşam yaptım ve çıktı :))
bence önceden yapma eğer daha belirlenmemişse çok üzülüyorsun kendimden biliyorum çünkü.Bekle regl günün gelsin doktorlar diyorlarki adetin 10 gün geçtikten sonra tam olarak kesin sonuç veriyor idrar testi ama biz meraklı hanımlar dayanamadan yapıyoruz işte
inş.seninde meleğin seninledir canım

canım senın adına gerçekten çok sevındım hep sana dıyodumya beraber patlatırmısız haberlerı dıye

inş canım inş meleğimde benımledir:sinifsinif::çok üzgünüm:

inşallah hayatımmm limon yalan sölemez kızz vardır inşaaaaaaaaaaaallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhopuyorumnanaktan:Saruboceq:ilk idrar olması şart mı kiii gün içinde de olmazmı kiiiCADIARZU

Günaydın kızlar ben dün akşam test yaptım ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm

yarın da doktora gidiyorum haberleri almak için:ecrin_bebek:

Canım tebrik ederim seni...Geçende 3 günüm geçti deyince şaşırmıştık çünkü tabloya göre daha günün vardı ama olsun sen görmüşün pozitifi...

Kızlar dün akşam dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı...
Bu sabahta ateş değerim 36.3 çıktı...Zaten 36.2 adet olmuştum...
Yani anlayacağınız benim kırmızılar yoldalar...
Bu seferde umutlar uçtu gitti ve beklediğim nazar boncuğum yine gelmedi...

Sağol arkadaşım, darısı tüm istiyen anne adaylarının başına olsun.Ben emin olmak için verdim.Daha doktor araştırcam, nereye gidicem henüz bilmiyorum.kafamçokkarıştı

Canım tebrik ederim seni...Geçende 3 günüm geçti deyince şaşırmıştık çünkü tabloya göre daha günün vardı ama olsun sen görmüşün pozitifi...

canım benim saol,benim normalde sat satım 2mart'tı 26 günde bir reglim ama azize 2 gün farketmez dedi bende birşey demedim normalde 28inde olmam gerekirken bugün hala olmadım yarında dr.gidicem inş.

Sağol arkadaşım, darısı tüm istiyen anne adaylarının başına olsun.Ben emin olmak için verdim.Daha doktor araştırcam, nereye gidicem henüz bilmiyorum.kafamçokkarıştı

canım senide tebrik ediyorum ben seninde hamiş olduğunu görmemişim kusura bakma,senin son sat kaç aralık 2010 annelerine gel isteresen ordada sohbet ediyoruz :1hug:

canım senın adına gerçekten çok sevındım hep sana dıyodumya beraber patlatırmısız haberlerı dıye

inş canım inş meleğimde benımledir:sinifsinif::çok üzgünüm:

evet canım hep bahsetmiştik inş.seninde güzel haberlerini alıcaz ben inanıyorum buna bekliyorum senide aralık 2010 annelerine opuyorumnanaktan

gelsin bebişlerimiz konsunlar göbüşümüze kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
kızlar folik asite başlayan var mı aranızda hamile kalmadan

var canım evet..bizim topiğin hepsi kullanıyo bildiğim kadarıyla..bak ben 6 aydır uğraşıyom 6 aydır her gün içiyom..keza diğer hatunlarda öyle..mutlaka sende kullanmalısın.ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…