saol canımm...oohhh ne güzel moral motive oldummm...ohh ohhh yandan..yandım ben desene ayy benim dr.erkekkkk birde..açtığımız yetmiyo,bi de...tövbe tövbe..:roflol:
saol canımm...oohhh ne güzel moral motive oldummm...ohh ohhh yandan..yandım ben desene ayy benim dr.erkekkkk birde..açtığımız yetmiyo,bi de...tövbe tövbe..:roflol:
doğru diyon..ama benim içime bu ay değilde mayıs gibime geliyo..yılbaşı anası oluruz kız...noel ana:roflol::roflol::roflol:
ANAM ERKEKMİ AYYYYYBEN KADINA ZOR AÇIYOM :kedi:
NASILDA DALDIRIYOLAR SENİNKİ BİDE ERKEK OF OF OFFF :kedi:
doğru diyon..ama benim içime bu ay değilde mayıs gibime geliyo..yılbaşı anası oluruz kız...noel ana:roflol::roflol::roflol:
canım ya sıkıntı stres yapıp kendini üzüyorsun inş bir gün hepimiz hamiş olacağız dua et:CüvCüv:
ee ayın 5 miş senin günün...yap gari bi test yaa..varsa çıkar..bence sende hamilesin..biz bu ay azizeyle kimseyi koymayacaz hamiş kalmadık..bi ikimiz kalcaz bizde inşallah mayısa arkanızdan geliriz...:roflol:delikafadulden
Smear testi olacaksın sanırım canım ben evlendikten bir hafta sonra falan yapmıştım benim canım biraz yanmıştı ilk muayenemdi çünkü
azize kız hatunu korkutcan daoktorun önünde geçmeyecek sonra
Kızlar akşam yaptım test negatif çıktı 5 hasta olmazsam 7 yapacağım yani...
Kızlar ben çıkıyorum kayınvalideme gidelim yapsın bize çizleme ben beceremiyorum...
yok hayatım smear testi değil bu..rahimdeki olağan akıntıdan numune alıp inceliyolar..mikrop vs.var mı diye..senin dediğin teste resmen doku parçası alıyola..o kanser tarama testi..oooo test mi arıyon..kadın ol yeter ki.o masaya bi kere çıktın mı tamam gerisi geliyo...Allah kötü sonuçlardan korusun yeter ki..eyvahedigeldismile
yok hayatım smear testi değil bu..rahimdeki olağan akıntıdan numune alıp inceliyolar..mikrop vs.var mı diye..senin dediğin teste resmen doku parçası alıyola..o kanser tarama testi..oooo test mi arıyon..kadın ol yeter ki.o masaya bi kere çıktın mı tamam gerisi geliyo...Allah kötü sonuçlardan korusun yeter ki..eyvahedigeldismile
Kızlar akşam yaptım test negatif çıktı 5 hasta olmazsam 7 yapacağım yani...
Kızlar ben çıkıyorum kayınvalideme gidelim yapsın bize çizleme ben beceremiyorum...
oyyyyyyy ben bile tırstım yaw şiş falan :sm_confused:VALLA NOLCAĞINI BİLSİN KIZCAZ ŞOK OLMASIN YANIIIIII İĞNEYİ GÖRÜNCE BİDE ŞİŞGİBİ UZUN ÇOK FENA RANMİNE KADAR BATIRIYOLAR VAJİNADAN eyvahedigeldismile PAZARTESİDE BANA O ŞİŞ eyvahedigeldismile
VALLA NOLCAĞINI BİLSİN KIZCAZ ŞOK OLMASIN YANIIIIII İĞNEYİ GÖRÜNCE BİDE ŞİŞGİBİ UZUN ÇOK FENA RANMİNE KADAR BATIRIYOLAR VAJİNADAN eyvahedigeldismile PAZARTESİDE BANA O ŞİŞ eyvahedigeldismile
GÖZLEME O BEEEE NE ÇİZLEMESİ aklinialirimsmile
saol azize hazırladım kendimi...yatcam doktorun önüne...o ışığıda tutuyolar ya iyi gözüksün diye..evet doktorcum hazırım ben..sokabilirsiniz ....şişi diyecem..evet evet hazırım..delikafaduldendelikafadulden
saol azize hazırladım kendimi...yatcam doktorun önüne...o ışığıda tutuyolar ya iyi gözüksün diye..evet doktorcum hazırım ben..sokabilirsiniz ....şişi diyecem..evet evet hazırım..delikafaduldendelikafadulden
nazo7 antalya da yaşıyosun değil mi neresindesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?