mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

saol canımm...oohhh ne güzel moral motive oldummm...ohh ohhh yandan..yandım ben desene ayy benim dr.erkekkkk birde..açtığımız yetmiyo,bi de...tövbe tövbe..:roflol:

ANAM ERKEKMİ AYYYYY BEN KADINA ZOR AÇIYOM :kedi:
NASILDA DALDIRIYOLAR SENİNKİ BİDE ERKEK OF OF OFFF :kedi:

doğru diyon..ama benim içime bu ay değilde mayıs gibime geliyo..yılbaşı anası oluruz kız...noel ana:roflol::roflol::roflol:

VALLA BENİM SONUÇLAR Bİ YEMİZ ÇIKSIN ALLAHIN İZNİNLE HEMEN CİCİK BAŞLICAM ÇALIŞMALARA :kedi: :kedi: :kedi:

canım ya sıkıntı stres yapıp kendini üzüyorsun inş bir gün hepimiz hamiş olacağız dua et:CüvCüv:

Kızlar akşam yaptım test negatif çıktı 5 hasta olmazsam 7 yapacağım yani...
Kızlar ben çıkıyorum kayınvalideme gidelim yapsın bize çizleme ben beceremiyorum...

Smear testi olacaksın sanırım canım ben evlendikten bir hafta sonra falan yapmıştım benim canım biraz yanmıştı ilk muayenemdi çünkü

yok hayatım smear testi değil bu..rahimdeki olağan akıntıdan numune alıp inceliyolar..mikrop vs.var mı diye..senin dediğin teste resmen doku parçası alıyola..o kanser tarama testi..oooo test mi arıyon..kadın ol yeter ki.o masaya bi kere çıktın mı tamam gerisi geliyo...Allah kötü sonuçlardan korusun yeter ki..eyvahedigeldismile

azize kız hatunu korkutcan daoktorun önünde geçmeyecek sonra

VALLA NOLCAĞINI BİLSİN KIZCAZ ŞOK OLMASIN YANIIIIII İĞNEYİ GÖRÜNCE BİDE ŞİŞGİBİ UZUN ÇOK FENA RANMİNE KADAR BATIRIYOLAR VAJİNADAN eyvahedigeldismile PAZARTESİDE BANA O ŞİŞ eyvahedigeldismile

Kızlar akşam yaptım test negatif çıktı 5 hasta olmazsam 7 yapacağım yani...
Kızlar ben çıkıyorum kayınvalideme gidelim yapsın bize çizleme ben beceremiyorum...

üzülme tatlım..bekle bakalım..kız ben çok güzel yaparım çizleme..bu arada senin memleket nire..krepe çizleme demez herkes?yok sa yok sa ..sendemi hemşomsunnnnkaydirigubbakcemile5

amin canım allah kimseye kaldıramayacağı dert vermesin:Saruboceq:

ben balayın zamanı cahilliğimden mantar kapmıştım o zaman gittim baya rahatsızdım ilaç tedavisinden sonra smear testi yaptı temiz çıktı Allah a şükür

oyyyyyyy ben bile tırstım yaw şiş falan :sm_confused:

saol azize hazırladım kendimi...yatcam doktorun önüne...o ışığıda tutuyolar ya iyi gözüksün diye..evet doktorcum hazırım ben..sokabilirsiniz ....şişi diyecem..evet evet hazırım..delikafaduldendelikafadulden

allah iyliğini versin :roflol:

ALLAH SENİN NAPMASIN HEMİ :roflol: :roflol: KADINA BAK VAYBE :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…