mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

var canım evet..bizim topiğin hepsi kullanıyo bildiğim kadarıyla..bak ben 6 aydır uğraşıyom 6 aydır her gün içiyom..keza diğer hatunlarda öyle..mutlaka sende kullanmalısın.ohaoldumsmile

ben geç kalmışım yani peki doktora gidip de mi aldınız yoksa direk eczaneden aldınız mı ben doktor muayenesine girmedim hiç

Nazocum sen dr.gİttİn mİ?

azizem..çarşamba günü gitmiştim ya..testlerim pazartesi çıkıcak..o gün bir de rahimden sıvı alınıp tahlile gitcekmiş..pazartesii bekliyom kuzum..senden de almışlardı ya..nasıl acı var mı acı?:roflol:

Yalnız hala kasıklarımda ağrım var adet ağrısı olacakmışım gibi...Daha öncelerde adetime 2-3 gün kala geçerdi hiçbir ağrım kalmazdı...Bakalım beklemedeyiz...
Akşam incelemekten testi 3 parçaya ayırdım tek tek tek çizgi...

BENDR PAZARTESİ GİDİYOM BUGÜN ADETİM BİTTİ...TEKRAR SIVI ALINCAK İLTİHAP TEMİZLENMİŞ Mİ DİYE BAKILCAK.
UZUN İĞNE GİBİ BİŞEY SOKUYOLAR ÇOK İÇRENÇ :bbo: ACIYOeyvahedigeldismile

Canım ben başladım bu ay doktorum verdi ama doktor vermedende başlayabilirsin bir sakıncası yok yani...Fiyatı zaten 1 YTL...

Yok canım gelen giden daha...Bekliyorum...

ee ayın 5 miş senin günün...yap gari bi test yaa..varsa çıkar..bence sende hamilesin..biz bu ay azizeyle kimseyi koymayacaz hamiş kalmadık..bi ikimiz kalcaz bizde inşallah mayısa arkanızdan geliriz...:roflol:delikafadulden

canım ya sıkıntı stres yapıp kendini üzüyorsun inş bir gün hepimiz hamiş olacağız dua et:CüvCüv:

Smear testi olacaksın sanırım canım ben evlendikten bir hafta sonra falan yapmıştım benim canım biraz yanmıştı ilk muayenemdi çünkü

GII BELKİ NİSANDA KALIRIZ NE BİLİYON boshayallersmile hihoyyyt

BENDR PAZARTESİ GİDİYOM BUGÜN ADETİM BİTTİ...TEKRAR SIVI ALINCAK İLTİHAP TEMİZLENMİŞ Mİ DİYE BAKILCAK.
UZUN İĞNE GİBİ BİŞEY SOKUYOLAR ÇOK İÇRENÇ :bbo: ACIYOeyvahedigeldismile

saol canımm...oohhh ne güzel moral motive oldummm...ohh ohhh yandan..yandım ben desene ayy benim dr.erkekkkk birde..açtığımız yetmiyo,bi de...tövbe tövbe..:roflol:

merhaba a rkadaslar hamıle olan arkadaslarımızın hepsını ayrı ayrı tebrık edyorm lutfen dua edın bızde sızler gıbı sevınelım artıkkk. burdan hoooopp aralık annelerı olarak konusalım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…