Kız oldum ama daha sökülmedi kahverengi geliyor oda pede değil peçeteyle silince ama sökülecek belli...
kız yerleşme kanı olmasın eminmisin:uhm:
evet tatlım öyle oldu. ama artık tüm dualarımız daha tam belli olmayan ve daha gün sayan arkadaşlara yönelik.:Saruboceq: umarım Allah'ım hepimiz için hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir.
amin defnecimmm.Allah her şeye kadirdir bazen üzülüyoruz ama onda da bizxim hayrımıza bişiyler varolduğuna inanıyorum.herşeyin bi sebebi var olmuyosa da vardır bi sebebi.geçen çok etkilendim herkesten uzak olsun da düşen bebeklerin hepsi sakat yada anormal bebeklermiş.o yüzden allaha tevekkül etmekte fayda var:Saruboceq:
Canım aslında anmak istemiyorum ama benim şuan yatmam gerekirdi ağrımdan ama hiç ağrım yok sadece arada sol kasığımda ağrı oluyor oturunca ama gezerken daha çok ağrıyor...
Yarında böyle olursa pazartesi giderim doktora çünkü günüm 5 Nisan dı...
arkadaşlar ya ben az önce bir arkadaşımla konuşuyordum.artık bebek için uğraştığımızı felan söyledim. bu ay olmayacak gibi dedim. o da bana kendi bildiği duyduğu bir yöntem önerdi. biraz kocakarı işi gerçi ben pek inanmam böyle şeylere hemencecik ama acaba denesem mi? şöyle oluyor ki.....bir tas sütü ve maydonozu kaynatıp bir tasa koyacakmışsın. onun buhusuna oturacakmışsın.bu iltihapları sökmeye ve kanalı açmaya yarıyormuş güya..böyle hamile kalan bir kaç kişiyi tanıyormuş. ne kadarı doğru bilmem..ama uygulama konusunda sizinde fikrinizi alayım dedim. ben ikinci aydan pes ettim.kocakarı laflarını kulak ardı etmez oldum. galiba biraz sabırsızım...
arkadaşlar ya ben az önce bir arkadaşımla konuşuyordum.artık bebek için uğraştığımızı felan söyledim. bu ay olmayacak gibi dedim. o da bana kendi bildiği duyduğu bir yöntem önerdi. biraz kocakarı işi gerçi ben pek inanmam böyle şeylere hemencecik ama acaba denesem mi? şöyle oluyor ki.....bir tas sütü ve maydonozu kaynatıp bir tasa koyacakmışsın. onun buhusuna oturacakmışsın.bu iltihapları sökmeye ve kanalı açmaya yarıyormuş güya..böyle hamile kalan bir kaç kişiyi tanıyormuş. ne kadarı doğru bilmem..ama uygulama konusunda sizinde fikrinizi alayım dedim. ben ikinci aydan pes ettim.kocakarı laflarını kulak ardı etmez oldum. galiba biraz sabırsızım...
benimde iki gün kahverengi akıntım oldu.hatta yerleşme kanaması mı diye düşündüm .ama olmadı işte.benimde adet tarihim 5 nisandı.bana uğurlu gelmedi bu tarih, umarım 5 nisan sana uğurlu gelir.
evet canım süt buharını bnde duymuştum ama maydonozla olduğunu deil.bide soğan suyunu çok tavsiye ediyolar oda bütün iltihabi söküyomuş.ben bu ay beklemedeyim henüz tutmazsa ğer ikisinide denicem:jeyyar:
mrb tatlım .ben daha doktora bile gitmedim işin tuhaf tarafı. bu ay gidicem artık.ama bunlarıda yapsak bi sakıncası olmaz herhalde.
vallaa ne duydusam hepsinii yapcam yeterkiii tutsunnnnnnkaydirigubbakcemile3
doktor için erken defnem bence ya.bizde üç aydır deniyoruz olmadı.ama bi sorun olduğunu düşünmüyorum şimdilik bi kaç ay daha denerim yine olmuyor sa o zaman giderimm diye düşünüyorumm:bbo:
canım ben aslında ultrasyonla baktırdım. çok yakın bi tanıdığıma. ama hormon testleri ve alttan muayne olmadım.[/QUO
ya denersin bikaç ay daha baktın olmuyo için rahat olsun diye gidresin şekercimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?