mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ikimiz de çok sadığız sevgimize ondan sanırım sekercimm yarın görüşürüzzzz öptüm herkesiiiiiiiii

Kızlar bende çıkıyorum yarın görüşürüz...Yarın akşamada konuşuruz bol bol...ıyi uykunuzu alın...

offf ya adet oldum belırtılere takılmayın yanılınca uzulursun benım 2. denemem artık takmayacasgım spora baslayacagım.benı 28 nısana yazar mısın azızem

offf ya adet oldum belırtılere takılmayın yanılınca uzulursun benım 2. denemem artık takmayacasgım spora baslayacagım.benı 28 nısana yazar mısın azızem

selam deniz hayırlısı olsun canım ne güzel düşünmüşsün spor yapmaklaa ohh vallaaaaakaydirigubbakcemile2

sağol canım geliyo valla... daha göremedik ama bizle birlikte olduğunu biliyoruz.

sağol canım geliyo valla... daha göremedik ama bizle birlikte olduğunu biliyoruz.

çok şükür hayatım allah tamamına erdirsin güzellikkkkkk darısı başımıza.kız anlat bize de deneyimlerini neler yaptın nasıl oldu paylaşırmısın taktik ver azcık sekerparemmmopuyorumnanaktan

ben en son 2 martta adet gördüm. 10 13 ve 14 ündede denedik şansımıza tutmuş. :) 4 yıllık evliyiz ilk denemede başarılı olduk... denememizden itibaren kendimi çok dinledim. 13 gün sonrada anladım hamile olduğumu. göğüslerimin uçları çok acıyodu bide kasıklarımda sürekli bi sancı vardı. bunlar bende normalde hiç olmazdı. ordan anladım. hemen idrar testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı. tabi ben heyecandan ağlama komasına girdim :) gidip kan testide yaptırdık hemen ordada var çıktı. öle işte.....

hala şaşkın bir haldeyiz. biran önce görmek istiyorum aşkımızın meyvesini. 10 gün sonra gel demişti doktor anca kesesini ozaman görürüz dedi. sabırla bekliyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…