eveet yaa :lepi: kısmet tatlışım ALLAH BİLİR :Saruboceq: sabır edicez :Saruboceq:bende öyle dedim tatlım. ACİLEN FERMAN YAZILA BUGÜNDEN 5 GÜN SONRA ÇALIŞMALARA BAŞLANA.......alkisalkisalkis
selamlar kızlar iyi geceler azize nasılsın canım çalışmalar başladımıaklinialirimsmile
azize görmedin beni galiba canım neyse şimdi çıkmama lazım konuşuruz şimdi çıkmam lazım iyigeceler kendine iyi bakohaoldumsmile
nisan listesi epey kabarıkmışş maşallahhh.herkes hamile kalır inşalaaahhhh
dilek eltisine gitti noldu acep :hulya:
nisan listesi epey kabarıkmışş maşallahhh.herkes hamile kalır inşalaaahhhh
azizecim ben az önce yazdım gerçi ama. kocakarı işi ama işe yarıyor diye duydum. şimdilik bilimsel takılıyorum ama iltihap gideriyormuş. sütle maydonozu kaynatıyormuşsun bir kaba koyup buharına oturuyormuşsun.işe yarıyormuş güya...söylemesi benden. denemek isteyen varsa karar ona bağlı. ben bile denesem mi diye düşünüyorum.
arkadaşım bizim için hamilelik tarihi de önemli. doğum iznimizle yaz tatilimiz birleşse bari.....
ayy allahtan dr.um kadın...ona rağmen utanıyom beeeeeeeee
bilmiyorumkismile ah ahh acısı bi başka utan ması bi başka :kedi:kıyamam kız sana azize ne zor işmişşşş off
ben daha dr a bile gitmedim. gitsem nasıl davranırım onu bile bilmiyom...Allah yardımcın olsun...
evet ya bi de o sorun var işte en iyisi nisanda doğurmakkk ikinci dönemi kapatıyosun izinle
kızlar ozaman siz tatilde doğurmak isterseniz temmuz ağustos gibi hamile kalmanız iyi olur.
tam tatile denk gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?