mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

bende öyle dedim tatlım. ACİLEN FERMAN YAZILA BUGÜNDEN 5 GÜN SONRA ÇALIŞMALARA BAŞLANA.......alkisalkisalkis
eveet yaa :lepi: kısmet tatlışım ALLAH BİLİR :Saruboceq: sabır edicez :Saruboceq:
selamlar kızlar iyi geceler azize nasılsın canım çalışmalar başladımıaklinialirimsmile

selm canmm hoşgeldin nasılsın?
benimde kürtajdan sonraki 3.adetim dün bitti...kısmet olursa pazartesi dr.gidiyom tekrar test yapılcak senin haberin yok tabi iltihap varmış bende bebekte mikrop tan gelişememiş...antibiyotik kullandım bitti.şimdi testte temiz çıkarsa başlıcaz çalışmalar ALLAHIMIN izninle.

azizecim ben az önce yazdım gerçi ama. kocakarı işi ama işe yarıyor diye duydum. şimdilik bilimsel takılıyorum ama iltihap gideriyormuş. sütle maydonozu kaynatıyormuşsun bir kaba koyup buharına oturuyormuşsun.işe yarıyormuş güya...söylemesi benden. denemek isteyen varsa karar ona bağlı. ben bile denesem mi diye düşünüyorum.

hımm olabilir tabi bitkisel ilaçlardanda fayda gören çok var ...
hele ben bi dr.gidiyimde offffff of git açbacanı rahmine koca bi iğne batırıyolar -tatlicadiarzu- içinden sıvı alıyolar nebiçim iş benneyaptımki

kızlar ozaman siz tatilde doğurmak isterseniz temmuz ağustos gibi hamile kalmanız iyi olur.
tam tatile denk gelir.

azizecim bize 4 ay tatil veriyorlar.biz yaz tatili ile verdikleri 4 aylık doğum iznini birleştirmeye uğraşıyoz.önceden bu tatilleri çok hesaplıyodumda şimdi artık olsunda tatili çok hesaplamıyom.

kızlar ozaman siz tatilde doğurmak isterseniz temmuz ağustos gibi hamile kalmanız iyi olur.
tam tatile denk gelir.

mart ve ya nisan da doğum bizim için iyi oluyo 4 ay izin iki ay yaz tatili okul açılınca 6-7 aylık falan oluyo bebbek.onu n için temmuz gibi kalmanın bu açıdan faydası var da ben çok planlı yaşamayı sbayanssulusmileevmiyorum şekercikler ya geriyo beniii

kızlar nisanda hamile kalırsak ALLAHIN izninle aralık annesi olcaz alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…