günaydın çok mutluyum 2,çizgiyi gördüm sonundaa
tşkler aslında günüm dündü ama ben adetimden 4gün önce yaptım çıkmamıştı adetten 3-4gün sonra yaparım demiştim ama demin yaptım çıktı uçuyorum resmenayyy cnm tebriklerrrr...guclubacismile
ne kadardır bekliyordun bu günü cnm ?
günaydınnnn benide listenize alırmısınız bende 2 yıldır çift cizgi bekleyenlerdenim
tşkler aslında günüm dündü ama ben adetimden 4gün önce yaptım çıkmamıştı adetten 3-4gün sonra yaparım demiştim ama demin yaptım çıktı uçuyorum resmen
diyer bebek kaç yaşında tatlım
benim kız 8 olacak nerdeyse o yüzden biran önce olsa şu bebiş
diyorum
çok saol ravza amin dileklerin için allahım herkese nasip etsinhb. erkil tebrik ederim bebişiini allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
oğlum agustosta 4 olucak inş seninkide gelir benimde spralim vardı çıkarttırdıktan 3ay sonunda olduu aslında bu ay ümidim yoktu demekki düşünmemek iii oluomuşş bu ay yok die düşünüodum benn
ayyyy ne güzel bende 3 yıl doğum k.hapı kullandım
3. aydayım bende ...
fazla takmıyom işe güce verdim kendimi...
belki benimkide gelir bu ayyyyyyyyyyy guclubacismile
tşkler aslında günüm dündü ama ben adetimden 4gün önce yaptım çıkmamıştı adetten 3-4gün sonra yaparım demiştim ama demin yaptım çıktı uçuyorum resmen
oğlum agustosta 4 olucak inş seninkide gelir benimde spralim vardı çıkarttırdıktan 3ay sonunda olduu aslında bu ay ümidim yoktu demekki düşünmemek iii oluomuşş bu ay yok die düşünüodum benn
Allaaaaaaahhhh günün en güzel haberi:sm_cool:
hadi gözün aydın canım
darısı başımızaaaaaaaaaa :Saruboceq:
Canım çok tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Belirtilerin neydi?
cimcime hamileyim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?