mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Günaydınnnnn
delikafaduldenHadiiiii uyanınnnnnnnnn delikafadulden

tşkler aslında günüm dündü ama ben adetimden 4gün önce yaptım çıkmamıştı adetten 3-4gün sonra yaparım demiştim ama demin yaptım çıktı uçuyorum resmen

diyer bebek kaç yaşında tatlım
benim kız 8 olacak nerdeyse o yüzden biran önce olsa şu bebiş
diyorum

diyer bebek kaç yaşında tatlım
benim kız 8 olacak nerdeyse o yüzden biran önce olsa şu bebiş
diyorum

oğlum agustosta 4 olucak inş seninkide gelir benimde spralim vardı çıkarttırdıktan 3ay sonunda olduu aslında bu ay ümidim yoktu demekki düşünmemek iii oluomuşş bu ay yok die düşünüodum benn

oğlum agustosta 4 olucak inş seninkide gelir benimde spralim vardı çıkarttırdıktan 3ay sonunda olduu aslında bu ay ümidim yoktu demekki düşünmemek iii oluomuşş bu ay yok die düşünüodum benn

ayyyy ne güzel bende 3 yıl doğum k.hapı kullandım
3. aydayım bende ...
fazla takmıyom işe güce verdim kendimi...
belki benimkide gelir bu ayyyyyyyyyyy guclubacismile

tşkler aslında günüm dündü ama ben adetimden 4gün önce yaptım çıkmamıştı adetten 3-4gün sonra yaparım demiştim ama demin yaptım çıktı uçuyorum resmen

Allaaaaaaahhhh günün en güzel haberi:sm_cool:
hadi gözün aydın canım
darısı başımızaaaaaaaaaa :Saruboceq:

Canım çok tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Belirtilerin neydi?

heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy uyanın uykuculaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
aramızda hamiişşşşşşşşş vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…