canım çağan niye ameliyat olucak
dilek ecza deposundan geliyorsun turgut reis caddesine çıkmadan canım
ayy şımartma beniii sağol canımcımmolumunekankayizsmilebakın kızlar görün..ben bu sezeni tebrik etmeyeyim de kimi edeyim..vefalı kuzum benim..hamiş olanlar hemencecik gidiyolar,bizleri unutuyolar..bi sezenim gelip gidiyo..kalbi temiz bu kızın kalbi..:asigim:
benim evde çok yakın dilek ecza deposuna..sokak no:?
canım çağan niye ameliyat olucak
benim evde çok yakın dilek ecza deposuna..sokak no:?
manavı geçiyon mu?
geçmiş olsun iyi olur alıverirler bişey olmaz inş..doğumdan kaşında beze yada kist demişlerdi ameliyat demişlerdi şimdiye kadar.bi kaç gündür sertleşmişti buğün gittim dr ultrason istedi yaza kalmadan yapalım dedi bakalım neler olacak inşş herşey iii gçer
doğumdan kaşında beze yada kist demişlerdi ameliyat demişlerdi şimdiye kadar.bi kaç gündür sertleşmişti buğün gittim dr ultrason istedi yaza kalmadan yapalım dedi bakalım neler olacak inşş herşey iii gçer
geçmiş olsun iyi olur alıverirler bişey olmaz inş..
inşallah canım kötü bişi değildir iyi olsun hemen
her şeyin hayırlısı olsun canıminşş bakalım kardeşide varmı o zaman 2si arasında kalıcam ayoll
her şeyin hayırlısı olsun canım
selam kızlar
nasılsınız?
kızlar bısey sorcam bı mıafır arkadasım var esınde sperm hareket azlığı varmıs öyle konusurken ben bole bı paylasım sıtesıne uyeyım dıyınce szlere sormak aklımıza geldı varmı bununla ılgılı bı bılgınz?
onlarda 8 aydır denıyolar olmayınca esıde gıtmıs dr. doktorda hareketlılık az ama yok dııl 1 yıla kadar deneyın olmazsa asılama yaparız demıs bakalım ozaman dıger topıklerede saol canım denız
canım başka topiklerde var bunlarla ilgili araştır istersen forumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?