mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

begümcüm bunun en etkili yolu keçi boynuzu ve havuç suyu kürü canım..diğer topikleride oku bak,çokkkk kadında,daha doğrusu eşlerinde çook işe yaramış..denesin mutlaka.vereliniortaka.s

saol tatlım bulduk sımdı havuc suyu kürü dıyo onu denıycekler bu ay

kız bızdemı yapsak napsak valla yattı benım aklıma:kedi:

sen nezamandır bebek istiyon fazilet,memleket nire?,eşin ne iş yapıyo anlat bakımm arkadaşım..hemide komşumm.boshayallersmile

canım bizim 2. denememiz geçen ay öyle esti birden normalde düşünmüyorduk aöf okuyorum ben son sene bitsin öyle dedik önce sonra staja başlama sınavım falan var çünkü aman dedim çocukta yaparım kariyerde sengözlerimebaksanab sivaslıyım eşim taşeronluk yapıyor

Kızlar az önce doktordan geldim... Her 2 yumurtamda normal kist yok ama doktor rahmin geriye dönük dedi bende ne demek dedim sorun yaratırmı dedim hayır dedi tedaviye başlamamızda hiçbir sorun yok dedi...Klomen yazdı 50mg 10 adet var içinde sadece 5 adetini kullanacakmışım...16 Nisan da tekrar kontrole çağırdı...Böylece yumurtlama takibine başlamış olduk...

canım sevindim güzel haberler gelir tez zamanda inşallah bende çıkıyorum herkese ii akşamlar

klızlar nolu bana yardım edin.ben bu gün yine test yaptım bu gün adet günümdü ikinci çizgi 5 dakika sonra çıktı diğerine göre biraz daha açıktı. Ben çok heyecanladnım test yanlış sanırım dedim. Birdaha test yapayım dedim ama idrarım yoktu ben de 1.5 litre su içtim 10 dakika sonra idrara çıktım test yaptım ama bu sefer hemen belli olmadı çok dikkatli bakıldığında belli oluyor ne yani şimdi ben hamile miyim değil miyim su içip idrara çıktığım için çıkmamış olabilir mi? Lütfen yardım.

kızlar reglime 5 gün var ve sadece azıcık göğüslerim acıyor başka belirtim yok acaba böyle olup gebe olanlar varmı

gelsin meleklerimiz konsunlar annelerinin göbüşlerine ALLAHIMIZIN İZNİNLE :Saruboceq:

azizede bugün açıcaktı ne yaptı acaba onunda tekrardan su alıcaklardı iltihap gitmişmi diye

Kızlar AZİZE daha gelmedimi?

azize hala yookkk...bilmiyorumkismile

tatlışlarım bugün beni sormuşsunuz çokk sağolun canlarım benim opuyorumnanaktan dr.gittim bakalım ALLAHIN izninle inşallah temiz çıkar :Saruboceq:
perşembe sonucu alcam...

tatlışlarım bugün beni sormuşsunuz çokk sağolun canlarım benim opuyorumnanaktan dr.gittim bakalım ALLAHIN izninle inşallah temiz çıkar :Saruboceq:
perşembe sonucu alcam...

hım perşembeyi bekliosun demek canın yandımı gene inş bitmiştirr

Canım ilk teste 2. çizgin çıkmış silikte olsa...Sonra bol su içip yaptığın çok silik çıkmış diyorsun bence en son yaptığın idrarın beklemediği içindir ama sonuçta 2 seferde çizgiyi silikte olsa görmüşün...İstersen testin varsa sabah ilk idrarınla yap veyada kan testi yaptır canım...Bebişin seninledir ama canım bu duruma göre...

hım perşembeyi bekliosun demek canın yandımı gene inş bitmiştirr
inşallah tatlım:Saruboceq: sen nasılsın?
slm
azize neyin varki cnm geçmiş olsun,merak ettim

iltihap vardı bende test oldum dr.bakıcak temizlenmişmi diye...
3ay önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim o sebeple baya bi testler oldum -tatlicadiarzu-

gelsin meleklerimiz konsunlar göbğşlerimize :Saruboceq: ALLAHIMIZIN İZNİNLE :Saruboceq:

mart olmadı nisan ayı içinde daha adetime varken kan testi yaptırdım dayanamayarak o da negatif çıktı mayıs içinde allah kerim bekliyorum 4 yıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…