evet çaktırma panik yapmasın usul usul hem daha güzel oda stres yapmazzzzkaydirigubbakcemile3 yumurtlama günlerim 9nisan da başlıyo 14 nisana kadar.
bu tarihlerde sıkıştırmalıyım kocişimi :jeyyar:
bu hafta sonu yanii oda evde iyi biz zamana denk geldii çalışın bol boll gelsin bebişlerrkaydirigubbakcemile3 yumurtlama günlerim 9nisan da başlıyo 14 nisana kadar.
bu tarihlerde sıkıştırmalıyım kocişimi :jeyyar:
OLSUN BEKLEYİN TABİ...2 HAFTA SONRA 3 AYIN DOLUYO KIZZ MAAŞALLAHben 24 şubatta test yaptımm o günden 1 gün önce yapmıştık başkada yok ama doktor 3 ay dolana kadar yapmayın dedi düşük riski olmasın diye ne olur ne olmaz bende korkuyorum zatenn
ben inanıyorum cnmm bugüne kadar kötü bişey olmadı buda güzel çıkıcak inş.... için rahat olsunn
İNŞALLAHH SEZENİM :Saruboceq:
bu hafta sonu yanii oda evde iyi biz zamana denk geldii çalışın bol boll gelsin bebişlerr
ayy bi dolsa rahatlıycamm valla salı doktora gidicem ama tırs tırsım sorun varmı yokmu bilmiyorummOLSUN BEKLEYİN TABİ...2 HAFTA SONRA 3 AYIN DOLUYO KIZZ MAAŞALLAH
İNŞALLAHH SEZENİM :Saruboceq:
küstüm sizee
ayy bi dolsa rahatlıycamm valla salı doktora gidicem ama tırs tırsım sorun varmı yokmu bilmiyorumm
ALLAHA emanet canmm tatlı bıdıkımız :Saruboceq:
korkma sakın dua et bol bol :Saruboceq: güzel haberlerle gel bize :Saruboceq:
ay inş... sorun yokturr yaa gerçi sorun olsa kanama olurdu dimiALLAHA emanet canmm tatlı bıdıkımız :Saruboceq:
korkma sakın dua et bol bol :Saruboceq: güzel haberlerle gel bize :Saruboceq:
neden küstün kızzzzzzzzzzklava: noldu beyaaaaaa :icecream:
ay inş... sorun yokturr yaa gerçi sorun olsa kanama olurdu dimi
tabi benim nasıl kahve rengi akıntılarım oluyodu dr.gittiğimdede olan olmuştu...
slm yazdım görmediniz bvenii
benimde oldu bi gece ama 1-2 damla kadar ne olur ne olmaz doktora gittim ölmüşş doktor yarın sabah aç karnına gel alalım dedi o gece 5 te kanamayla uyandım tuvaletten çıkamadım başım döndü o kadar kanamam olduki düşün hastaneye giderken çocuk bezi aldırdım onu koydum ondan bile geçti yere aktıı okadar çoktuutabi benim nasıl kahve rengi akıntılarım oluyodu dr.gittiğimdede olan olmuştu...
çenemiz düştüüKızlar öyle dalmışım ya...
Sizler yazıyorsunuz ben okuyorum...
Duştan sonra salındım iyice...
benimde oldu bi gece ama 1-2 damla kadar ne olur ne olmaz doktora gittim ölmüşş doktor yarın sabah aç karnına gel alalım dedi o gece 5 te kanamayla uyandım tuvaletten çıkamadım başım döndü o kadar kanamam olduki düşün hastaneye giderken çocuk bezi aldırdım onu koydum ondan bile geçti yere aktıı okadar çoktuu
ayyy ALLAH korusun birda :Saruboceq:
yaşatmasın RABBİM bidaha :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?