allah kabul etsin cnmmm
10 hafta canım salı günü doktora gidicem kontrole bakalım ne olmuşş meraktan ölüyorum anneciğin gittimiAMİNN sezenim :Saruboceq:
senin bıdık kaç haftalık oldu?
saatler olsun canımmAy kızlar duş aldım çok rahatladım...
10 hafta canım salı günü doktora gidicem kontrole bakalım ne olmuşş meraktan ölüyorum anneciğin gittimi
Ay kızlar duş aldım çok rahatladım...
anne gibisi yok valla bende tam azize şimdi oğlunu almaya gider diye düşünüyodumki annen gitmişş kaç gün daha sendeinşallah bıdıkımız iyidir canmm :Saruboceq:
annecim burda yarın beraber dr.gidicez şimdi okula gitti ereni almaya...
annem burdayken çok rahatım sezenim yaa...offfff of insanın anası gibi yok
varmı aklında ben hamile olmadan beğenip saklamıştım resmimihamiş kalıyımda ALLAHIN izninle bende avatarımı hamiş resmi koycam...
çok hoş duruyo çok beyeniyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anne gibisi yok valla bende tam azize şimdi oğlunu almaya gider diye düşünüyodumki annen gitmişş kaç gün daha sende
evet beraber gidin sorun çıkmaz inş.. bu süreçte geçmiş olur ondan sonra çok çalışman gerekk tembellik yok:kedi:ben hiç okula gitmem annem burdayken eren de ananesinin getirip götürmesini istiyo...
yarın gidicek kısmetse.dr. gidicez yaa beni yanlız bırakmaz.
varmı aklında ben hamile olmadan beğenip saklamıştım resmimi
bilgisayarın resimler bölümüne kaydettim hamiş oluncada ordan kullandım akıllıyım dimi:roflol:aaa nerde saklamıştın?nasıl saklanılıyo ki?
evet beraber gidin sorun çıkmaz inş.. bu süreçte geçmiş olur ondan sonra çok çalışman gerekk tembellik yok:kedi:
sen bebek için deme çaktırma kocişe 2 günde bi seni çok özledim yada bugün gözüme pek bi yakışıklı geldin de kur yapp anlamasınn bebişiia.ssorma kız alıştık tembelliğe de :kedi: kaydirigubbakcemile3
şimdi benim ki bebek için çalışılınca geriliyo muş kaydirigubbakcemile3
konsatre olamıyomuş kaydirigubbakcemile3 napcaz bilmem :kedi:
bilgisayarın resimler bölümüne kaydettim hamiş oluncada ordan kullandım akıllıyım dimi:roflol:
beğendiğin avatarı kopyala bilgisayarın resimler bölümüne yapıştır sonra avatarını değiştirirken gözat ta rsimler bölümü çıkıyo karşına ordan seç çıkıyo zatennalbüme mi yani?söle kız nasıl yapcam bende beğendim bitane...
ama seninki en güzeliydi. bide senin avatar resmin olduğu için ona elimi sürmem o senin
albüme mi yani?söle kız nasıl yapcam bende beğendim bitane...
ama seninki en güzeliydi. bide senin avatar resmin olduğu için ona elimi sürmem o senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?