mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

10 hafta canım salı günü doktora gidicem kontrole bakalım ne olmuşş meraktan ölüyorum anneciğin gittimi

inşallah bıdıkımız iyidir canmm :Saruboceq:
annecim burda yarın beraber dr.gidicez şimdi okula gitti ereni almaya...
annem burdayken çok rahatım sezenim yaa...offfff of insanın anası gibi yok

hamiş kalıyımda ALLAHIN izninle bende avatarımı hamiş resmi koycam...
çok hoş duruyo çok beyeniyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

inşallah bıdıkımız iyidir canmm :Saruboceq:
annecim burda yarın beraber dr.gidicez şimdi okula gitti ereni almaya...
annem burdayken çok rahatım sezenim yaa...offfff of insanın anası gibi yok
anne gibisi yok valla bende tam azize şimdi oğlunu almaya gider diye düşünüyodumki annen gitmişş kaç gün daha sende

anne gibisi yok valla bende tam azize şimdi oğlunu almaya gider diye düşünüyodumki annen gitmişş kaç gün daha sende

ben hiç okula gitmem annem burdayken eren de ananesinin getirip götürmesini istiyo...
yarın gidicek kısmetse.dr. gidicez yaa beni yanlız bırakmaz.

ben hiç okula gitmem annem burdayken eren de ananesinin getirip götürmesini istiyo...
yarın gidicek kısmetse.dr. gidicez yaa beni yanlız bırakmaz.
evet beraber gidin sorun çıkmaz inş.. bu süreçte geçmiş olur ondan sonra çok çalışman gerekk tembellik yok:kedi:

evet beraber gidin sorun çıkmaz inş.. bu süreçte geçmiş olur ondan sonra çok çalışman gerekk tembellik yok:kedi:

sorma kız alıştık tembelliğe de :kedi: kaydirigubbakcemile3
şimdi benim ki bebek için çalışılınca geriliyo muş kaydirigubbakcemile3
konsatre olamıyomuş kaydirigubbakcemile3 napcaz bilmem :kedi:

sorma kız alıştık tembelliğe de :kedi: kaydirigubbakcemile3
şimdi benim ki bebek için çalışılınca geriliyo muş kaydirigubbakcemile3
konsatre olamıyomuş kaydirigubbakcemile3 napcaz bilmem :kedi:
sen bebek için deme çaktırma kocişe 2 günde bi seni çok özledim yada bugün gözüme pek bi yakışıklı geldin de kur yapp anlamasınn bebişiia.s

bilgisayarın resimler bölümüne kaydettim hamiş oluncada ordan kullandım akıllıyım dimi:roflol:

albüme mi yani?söle kız nasıl yapcam bende beğendim bitane...

ama seninki en güzeliydi. bide senin avatar resmin olduğu için ona elimi sürmem o senin

albüme mi yani?söle kız nasıl yapcam bende beğendim bitane...

ama seninki en güzeliydi. bide senin avatar resmin olduğu için ona elimi sürmem o senin
beğendiğin avatarı kopyala bilgisayarın resimler bölümüne yapıştır sonra avatarını değiştirirken gözat ta rsimler bölümü çıkıyo karşına ordan seç çıkıyo zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…