mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

sen bebek için deme çaktırma kocişe 2 günde bi seni çok özledim yada bugün gözüme pek bi yakışıklı geldin de kur yapp anlamasınn bebişiia.s
hımmm valla o olur işte az değilsin hani :kedi:
eeeee sonuçtan da belli :CüvCüv: :lepi:

sezen bilgsayra hareketli resim kaydedile bili yomu ki?

bilgisayara hareketli kaydettiğinde cansız duruyo ama resmi tekrar b uraya alınca oynuyo bende baştan hareketsiz oluyo sandım bilgisayarda donuk duruyodu profilime kaydedince hareketlendi kendiliğinden

beğendiğin avatarı kopyala bilgisayarın resimler bölümüne yapıştır sonra avatarını değiştirirken gözat ta rsimler bölümü çıkıyo karşına ordan seç çıkıyo zatenn

tamm tatlım bende öle yapıyım yaa...
sezen yaa sende kendi avatarını koy sana çok yakışıyodu...

yok kız sana taktik veriyorumda ben yaptımmı diye bi sor nerdee görev gibi günleri hesapladım bugün günümüz dedim kocişee

bilgisayara hareketli kaydettiğinde cansız duruyo ama resmi tekrar b uraya alınca oynuyo bende baştan hareketsiz oluyo sandım bilgisayarda donuk duruyodu profilime kaydedince hareketlendi kendiliğinden

hımm tamm canmm...ben bikaçtane beyen miştim.
kimsede olmayan olsunki karışmasın...dimi ama.

azize bide anasayfanın en altında teknik yardım var ona gir msn ifadeler topicine bak hamile avatarları var çeşit çeşitt

azize bide anasayfanın en altında teknik yardım var ona gir msn ifadeler topicine bak hamile avatarları var çeşit çeşitt
sorma ben daha dün gördüm o resimleri neler var süper yaa...
ordan beyendim işte.senin resmide orda gördüm.
yok kız sana taktik veriyorumda ben yaptımmı diye bi sor nerdee görev gibi günleri hesapladım bugün günümüz dedim kocişee

dimi yaa insan görev gibi ediniyo...
eşimde öle diyo sanki bi görev deyim gibi diyo kaydirigubbakcemile3
şimdiye kadar çok rahattık beyavvv sositososito

kızlar biyandan içim içime sığmıyo korkumu desem heycan mı desem çok karışığım yaaa...
ALLAHIM nolur temiz çıksın dua edin bana kızlar yarın size güzel haberle döneyim.

sen en güzeli doktor iltihap geçmiş ama 1 ay dinlen dedi de tabi yerse bu arada çaktırmadan yumurtlama günleri yanaşırsınn

kızlar biyandan içim içime sığmıyo korkumu desem heycan mı desem çok karışığım yaaa...
ALLAHIM nolur temiz çıksın dua edin bana kızlar yarın size güzel haberle döneyim.
ben inanıyorum cnmm bugüne kadar kötü bişey olmadı buda güzel çıkıcak inş.... için rahat olsunn

sen en güzeli doktor iltihap geçmiş ama 1 ay dinlen dedi de tabi yerse bu arada çaktırmadan yumurtlama günleri yanaşırsınn

kaydirigubbakcemile3 yumurtlama günlerim 9nisan da başlıyo 14 nisana kadar.
bu tarihlerde sıkıştırmalıyım kocişimi :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…