hımmm valla o olur işte az değilsin hani :kedi:sen bebek için deme çaktırma kocişe 2 günde bi seni çok özledim yada bugün gözüme pek bi yakışıklı geldin de kur yapp anlamasınn bebişiia.s
albümde olur belgelerde olur hepsinden seçebiliyosun cnmmalbüme mi yani?söle kız nasıl yapcam bende beğendim bitane...
ama seninki en güzeliydi. bide senin avatar resmin olduğu için ona elimi sürmem o senin
bilgisayara hareketli kaydettiğinde cansız duruyo ama resmi tekrar b uraya alınca oynuyo bende baştan hareketsiz oluyo sandım bilgisayarda donuk duruyodu profilime kaydedince hareketlendi kendiliğindenhımmm valla o olur işte az değilsin hani :kedi:
eeeee sonuçtan da belli :CüvCüv: :lepi:
sezen bilgsayra hareketli resim kaydedile bili yomu ki?
beğendiğin avatarı kopyala bilgisayarın resimler bölümüne yapıştır sonra avatarını değiştirirken gözat ta rsimler bölümü çıkıyo karşına ordan seç çıkıyo zatenn
yok kız sana taktik veriyorumda ben yaptımmı diye bi sor nerdee görev gibi günleri hesapladım bugün günümüz dedim kocişeehımmm valla o olur işte az değilsin hani :kedi:
eeeee sonuçtan da belli :CüvCüv: :lepi:
sezen bilgsayra hareketli resim kaydedile bili yomu ki?
ben bunuda eski avatarımıda kaydetmiştimm ikişsini çok beğenmiştimm bu güzel değilmiitamm tatlım bende öle yapıyım yaa...
sezen yaa sende kendi avatarını koy sana çok yakışıyodu...
bilgisayara hareketli kaydettiğinde cansız duruyo ama resmi tekrar b uraya alınca oynuyo bende baştan hareketsiz oluyo sandım bilgisayarda donuk duruyodu profilime kaydedince hareketlendi kendiliğinden
evet canım sana özell olsunnhımm tamm canmm...ben bikaçtane beyen miştim.
kimsede olmayan olsunki karışmasın...dimi ama.
ben bunuda eski avatarımıda kaydetmiştimm ikişsini çok beğenmiştimm bu güzel değilmii
tamam canım koyarım senimi kırıcammbu da güzel...ama öteki daha güzeldi bence kendi resmini koy...
sorma ben daha dün gördüm o resimleri neler var süper yaa...azize bide anasayfanın en altında teknik yardım var ona gir msn ifadeler topicine bak hamile avatarları var çeşit çeşitt
yok kız sana taktik veriyorumda ben yaptımmı diye bi sor nerdee görev gibi günleri hesapladım bugün günümüz dedim kocişee
tamam canım koyarım senimi kırıcamm
sorma ben daha dün gördüm o resimleri neler var süper yaa...
ordan beyendim işte.senin resmide orda gördüm.
dimi yaa insan görev gibi ediniyo...
eşimde öle diyo sanki bi görev deyim gibi diyo kaydirigubbakcemile3
şimdiye kadar çok rahattık beyavvv sositososito[/QUOay valla ya sabahtan taktik verirdim bugün güç yapıcı şeyler ye diye akşam çalışma varr derdim adam şimdi düz duvara çıkcak 2 aydır tık yokk
sorma ben daha dün gördüm o resimleri neler var süper yaa...
ordan beyendim işte.senin resmide orda gördüm.
dimi yaa insan görev gibi ediniyo...
eşimde öle diyo sanki bi görev deyim gibi diyo kaydirigubbakcemile3
şimdiye kadar çok rahattık beyavvv sositososito[/QUOay valla ya sabahtan taktik verirdim bugün güç yapıcı şeyler ye diye akşam çalışma varr derdim adam şimdi düz duvara çıkcak 2 aydır tık yokk
yazık kızzz daha hiç olmadı mı?
ben inanıyorum cnmm bugüne kadar kötü bişey olmadı buda güzel çıkıcak inş.... için rahat olsunnkızlar biyandan içim içime sığmıyo korkumu desem heycan mı desem çok karışığım yaaa...
ALLAHIM nolur temiz çıksın dua edin bana kızlar yarın size güzel haberle döneyim.
ben 24 şubatta test yaptımm o günden 1 gün önce yapmıştık başkada yok ama doktor 3 ay dolana kadar yapmayın dedi düşük riski olmasın diye ne olur ne olmaz bende korkuyorum zatennyazık kızzz daha hiç olmadı mı?
sen en güzeli doktor iltihap geçmiş ama 1 ay dinlen dedi de tabi yerse bu arada çaktırmadan yumurtlama günleri yanaşırsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?