çikolatacım sen ne zamandır istiyosun? sat ne zamandı?
Ben aslinda calismalara yeni basladim denebilir. Yani ilk aralik ayinda basladim ama hic adet olmuyordum onun icin doktora gittim birde kizamikcik ignesi vurdu 3 ay beklemek zorunda kaldim. Sonra 3. ayin ortasinda basladim yine calismalara ve cok sükür sadece birkac gün gecikmeyle adette oldum.
ama 3 yillik evliyim toplam 6 aylik korunmusumdur bunun haricinde sadece dikkat ettik ama yinede adetim her geciktiginde yapardim testi bir umut diye. Cocuk istemedigim halde olsaydi sevinirdim yani. Onun icin test yapmisligim coktur
höyyttt nazoma yaa yuuu yok
o bir haydar dümen
o bir güzin abla
o bir ki üç dört nazooooooooooo:dance:
selam tatlım
neşemiz yerinde valla
biz bu gazla kesin hamile oluruz yani galiba sanırsam naniknanik[/QU
inşallah canım:Saruboceq:
Kesin, galiba, sanirsam :roflol:Insallah canim ya insanin icine evlat sevgisi düstümü hemen aninda olsun istiyor beklemeye tahamüllü olmuyor ama böyle deneye deneye sabir etmesini ögrenecegiz insallah. Malum hamile kalmak 1 seneye kadar süren birseydir.
kız bişey soracağım dışarıdan baskı felan alıyormusunuz hiç daha çocuk yok mu yada olmuyo mu gibiisnden sinir edici sözler ?*
dilekcime katılıyorum angel hanım..bi zahmet dötünüzü kaldırıp bi eczaneye kadar gidiverin alın bi test varsa silikte olsa hatta tam çizgi çıkar artık,yoksa canın saolsun..en azından öğren kurtul...a.s
Allah gönlüne göre verir inşallah canım :Saruboceq:
ben suanda meslek yapdigim icin annemden cocuk yapma diye baski aliyorum :roflol:ama benim hic umrumda degil cocukda yaparim kariyerde.
Baski veya sinir edici sözler yok ama sürekli hamile oldugum dedikodusu cikariyorlar
"çocukta yaparım kariyerdee" hadi bakalım inşlallah ikisi bir yürür:))
kızlar ben bi namaz kılıp geleyim duamızı da edelim dimi yaaa sizler içinde dua edicem muju muju
selam kıslar ya benım adetıme cok var.dusunmemeye calısıyorum ama ha bıre kadınlar kulubunde buluyorum kendımı resmen calısamıyorum ya ... sızdede boylemı ? dogum hıkayelerı bızım topık aralık annelerı hamılelıkle ılgılı tum toppıklerı okuyorum her gun.stres yaptım galıba bu durumda olan tek benmıyım yarrrrdımmmmm.......
selam kıslar ya benım adetıme cok var.dusunmemeye calısıyorum ama ha bıre kadınlar kulubunde buluyorum kendımı resmen calısamıyorum ya ... sızdede boylemı ? dogum hıkayelerı bızım topık aralık annelerı hamılelıkle ılgılı tum toppıklerı okuyorum her gun.stres yaptım galıba bu durumda olan tek benmıyım yarrrrdımmmmm.......
yavvv..arkadaşlar..daha biz orlara gelmedik..daha..yumurta nasıl döllenir aşamasındayız...cinsiyet 2.ünite de işleniyo..delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?