mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Allah gönlüne göre verir inşallah canım :Saruboceq:

kız bişey soracağım dışarıdan baskı felan alıyormusunuz hiç daha çocuk yok mu yada olmuyo mu gibiisnden sinir edici sözler ?*

kız bişey soracağım dışarıdan baskı felan alıyormusunuz hiç daha çocuk yok mu yada olmuyo mu gibiisnden sinir edici sözler ?*

ben suanda meslek yapdigim icin annemden cocuk yapma diye baski aliyorum :roflol:ama benim hic umrumda degil cocukda yaparim kariyerde.

Baski veya sinir edici sözler yok ama sürekli hamile oldugum dedikodusu cikariyorlar

:roflol::roflol:

ben suanda meslek yapdigim icin annemden cocuk yapma diye baski aliyorum :roflol:ama benim hic umrumda degil cocukda yaparim kariyerde.

Baski veya sinir edici sözler yok ama sürekli hamile oldugum dedikodusu cikariyorlar

çocukta yaparım hihoyyytkariyerdehihoyyyt

"çocukta yaparım kariyerdee" hadi bakalım inşlallah ikisi bir yürür:))

insallah canim. belki cocugumla olmasi gerektigi kadar ilgilenemeyecegim ona odaklanamayacagim ama meslegim 2012 de bitiyor zaten 3 yillik evliyim (bugün evlilik yildönümümüz bu arada :sm_cool:) iki yil daha bekleyemiyecegim artik napalim

kızlar ben bi namaz kılıp geleyim duamızı da edelim dimi yaaa sizler içinde dua edicem muju muju

tebrik ederim canım daha nice yıllara sağlılık huzurlu ve evlatlarında birlikte güzel günler görürsün inşallah

selam kıslar ya benım adetıme cok var.dusunmemeye calısıyorum ama ha bıre kadınlar kulubunde buluyorum kendımı resmen calısamıyorum ya ... sızdede boylemı ? dogum hıkayelerı bızım topık aralık annelerı hamılelıkle ılgılı tum toppıklerı okuyorum her gun.stres yaptım galıba bu durumda olan tek benmıyım yarrrrdımmmmm.......

yavvv..arkadaşlar..daha biz orlara gelmedik..daha..yumurta nasıl döllenir aşamasındayız...cinsiyet 2.ünite de işleniyo..delikafadulden

genelde hepimiz aynı durumdayız güzelim..hafiften sıyırdık bilesempatiksalakcinniama bizim topikte daha çok stres atıyoz biz...tek çizgilerimizle...ümitle beklerken gelen kırmızılarla dalga geçebilmeyi,eğlenmeyi amaçlıyoruz..bence başarıyoruz da öyle değil mi kızlarrrkaydirigubbakcemile5:roflol:

yalnız değilsin canım hiç dert etme hepimiz aynıyızzzdelikafadulden

yavvv..arkadaşlar..daha biz orlara gelmedik..daha..yumurta nasıl döllenir aşamasındayız...cinsiyet 2.ünite de işleniyo..delikafadulden

ahahahaha evet yaaa o ikinci ünite

bu arada ben de çocuk yok mu fln sorularına çok maruz kalıyorum. artık sinir de oluyorum
ben de istiyorum kardeşim ama olmuyo işte aaaaaaaaa olsa pankart açıcam herkese duyurcam rahatlasın millet
benim bebişimin derdi milleti gerdi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…