mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Selam arkadaslar benide alin lütfen listeye 1. Mayis da adet olmam gerekiyor insallah busefer kirmizilara karsi ben kazanirim :hooray:

birde gecelere odaklanmayın kızlar..fırsat buldukça gündüz de deneyin bakalım..aklinialirimsmile

Canim dogru söylüyorsun ama firsat buldukca yapmak iyi degil. Ideal olani her iki günde bir iliskiye girmek cünki erkegin sperm biriktirmesi icin biraz zamana ihtiyaci oluyor.

bi yerde okumuştum nazom sabah erkeklerin sperm kalitesi daha yüksek oluyormuş aslında yerimseniben

ewet %100 doğru bu.sabah erkeğin ereksiyon olması bile daha kolaydın...sen kendinden pay biç,tatil dönüşü daha iyi olmazmısın..onlarda gece dinleniyolar..sabahta bağdan boşanmış boğa gibi koştururlar yumurtayadelikafadulden

Canim dogru söylüyorsun ama firsat buldukca yapmak iyi degil. Ideal olani her iki günde bir iliskiye girmek cünki erkegin sperm biriktirmesi icin biraz zamana ihtiyaci oluyor.

hoşgeldin çukulata..fırsat buldukça derken heran demedim zaten..gündüz herkes işte ya o bakımdan,,fırsat yaratın diye..:roflol:

kız sen haydar dümenle güzin abla karışımı bişey oldun tam :roflol:

bayanssulusmilebi kaç tv proğramı,dizi teklifi falan geldi ama...sositosositobilmem ki...sizi nasıl bırakırım...anca bihter rolüne giderim belki..hazır o da hamile..delikafadulden

iyiiym canım da dengem bozuk adet olcam diye korkuyorum inşallah olmam Rabbim bana da bi bebek verir hayırlısyla

şu günler ne kadar zor insan istekli olunca kendine sıkıntı ediyo az kafa dağıtmak lasımm...

bugun belli olur mu ki??? idrar testinde? duydugum ve bildiğim kadarıyla adetinden 3-4 gün sonra yapılıyo??

yok sibelcim daha test yapmadım adet günüm geçsin diye bekliyorum bakalım bugun normalde gelmesi lasım şimdilikpiyasada yok bi belirti de yok adet olacağıma dair ama ilerleyen saattlerde bilemiyorum(

ya test yapmıştın da silik çizgi mi çıkmıştı sende?
karıştırıyo muyum o başkası mıydı yoksa?
inşallah hamişsindir :Saruboceq:

hatları karıştırıyoz gari..:roflol:.eğer avatarında karnı şiş karı resmi yoksa..kesin bizim gibi hamiş olmaya çalışan bi hatundur...:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…