mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

evet angel bazılarında adet günüde hatta birkaç gün önce bile çıkabiliyor.sen bi koşu test yap canım.sonucu bize bildir.inş. tutmuşturdelikafadulden

evet angel bazılarında adet günüde hatta birkaç gün önce bile çıkabiliyor.sen bi koşu test yap canım.sonucu bize bildir.inş. tutmuşturdelikafadulden

Bence yapmamasi gerek. ben artik karar verdim migdem bulanmadan basim dönmeden veya adet iki hafta gecmeden test yapmiyacagim. Eczaneleri zengin edecem yoksa bu gidisle.

kizlarrr bunu baska bir topicdede sormustum sizede sormak isterim sohbet olsun...

gönlünüzden ne geciyor kiz cocugu mu yoksa erkek cocugumu? Elbetteki ilk olarak saglikli olmasi önemli cinsiyeti pekde önemli degil aslinda ama insanin icinden gecen bir cinsiyet olur herzaman.

dilekcime katılıyorum angel hanım..bi zahmet dötünüzü kaldırıp bi eczaneye kadar gidiverin alın bi test varsa silikte olsa hatta tam çizgi çıkar artık,yoksa canın saolsun..en azından öğren kurtul...a.s

heheheh chocolate ben okadar bekleyemem de en azından bugun bi geçse biraz daha rahat olcam da o yüzden

kızlar eğer halime kalırsam erkek olsun istiyodum ama içime kız olur diye düşüyo amannn sağlıklı olsunda

çikolatacım sen ne zamandır istiyosun? sat ne zamandı?

Ben aslinda calismalara yeni basladim denebilir. Yani ilk aralik ayinda basladim ama hic adet olmuyordum onun icin doktora gittim birde kizamikcik ignesi vurdu 3 ay beklemek zorunda kaldim. Sonra 3. ayin ortasinda basladim yine calismalara ve cok sükür sadece birkac gün gecikmeyle adette oldum.

ama 3 yillik evliyim toplam 6 aylik korunmusumdur bunun haricinde sadece dikkat ettik ama yinede adetim her geciktiginde yapardim testi bir umut diye. Cocuk istemedigim halde olsaydi sevinirdim yani. Onun icin test yapmisligim coktur

evet bi soruda çukulatadan geldi.gerçi başka topiklerde sorulan soruları yanıtlamıyom ama hadi neyse..ben gün yüzü görmemiş sorular uzmanıyım..neyse cevap verelim..Türk toplumunda genel kural şudur.1.erkek,2.kız olsun..kızı olan erkek,oğlu olan kız ister...bir de senelerce bebek için uğraşmış olanlar vardır...işte onlar için cinsiyeti gerçekten ama gerçekten hiççç farketmez..sositososito

kızlar eğer halime kalırsam erkek olsun istiyodum ama içime kız olur diye düşüyo amannn sağlıklı olsunda

Aynen canim benimde gönlümden erkek geciyor nedense. Ama kiz olursada üzülmem dedim ya önemli olan saglikli olmasi. Bizim ailede herkezin kizi oluyor bu aralar ilk erkek torunu ben dogurmak istiyorum hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…