selam kızlarr.
bakıyorumda neşeniz yerinde.
dipçik gibisiniz maşallahhihoyyyt
hatları karıştırıyoz gari..:roflol:.eğer avatarında karnı şiş karı resmi yoksa..kesin bizim gibi hamiş olmaya çalışan bi hatundur...:roflol:
Hehe evet yani firsat buldukca cok olur diye :roflol:hoşgeldin çukulata..fırsat buldukça derken heran demedim zaten..gündüz herkes işte ya o bakımdan,,fırsat yaratın diye..:roflol:
bi yerde okumuştum nazom sabah erkeklerin sperm kalitesi daha yüksek oluyormuş aslında yerimseniben
evet angel bazılarında adet günüde hatta birkaç gün önce bile çıkabiliyor.sen bi koşu test yap canım.sonucu bize bildir.inş. tutmuşturdelikafadulden
evet angel bazılarında adet günüde hatta birkaç gün önce bile çıkabiliyor.sen bi koşu test yap canım.sonucu bize bildir.inş. tutmuşturdelikafadulden
Bence yapmamasi gerek. ben artik karar verdim migdem bulanmadan basim dönmeden veya adet iki hafta gecmeden test yapmiyacagim. Eczaneleri zengin edecem yoksa bu gidisle.
nazooo yaaaaaaaaaaaaaa(((
nazooo yaaaaaaaaaaaaaa(((
çikolatacım sen ne zamandır istiyosun? sat ne zamandı?
kizlarrr bunu baska bir topicdede sormustum sizede sormak isterim sohbet olsun...
gönlünüzden ne geciyor kiz cocugu mu yoksa erkek cocugumu? Elbetteki ilk olarak saglikli olmasi önemli cinsiyeti pekde önemli degil aslinda ama insanin icinden gecen bir cinsiyet olur herzaman.
kızlar eğer halime kalırsam erkek olsun istiyodum ama içime kız olur diye düşüyo amannn sağlıklı olsunda
selam tatlım
neşemiz yerinde valla
biz bu gazla kesin hamile oluruz yani galiba sanırsam naniknanik[/QU
inşallah canım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?