mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

slm kızlar,aranızda progestan hapı kullanan varmı,hapı bittikten kaç gün sonra adet olunuyormuş acaba.

Azize canım,

benide ekle Mayıs a 09/05 diye ilk deneme başarısızfisfisfis

cnm ohhh daha ilk deneme oooo biz baya eskidik ozamanh kaydirigubbakcemile3
ben hapa şubat ta bıraktım
nisan oldu bakalım bu ay gelecek mi bebişimmm boshayallersmile

kızlar hepinize hayırlı sabahlar mutlu günler olsunnn :teytey:

benide yazın listeye 18 nisanı bekliyorum hayırlısıyla inşaAllah :lepi:

cnm ohhh daha ilk deneme oooo biz baya eskidik ozamanh kaydirigubbakcemile3
ben hapa şubat ta bıraktım
nisan oldu bakalım bu ay gelecek mi bebişimmm boshayallersmile

Ay inşallah olur cnm ya bakarsın ikimizde büyülü bahçe oluruz, bir yerde okumuştum hamilelere büyülü bahçe diyorlar çok hoşume gitmişti.

Ay inşallah olur cnm ya bakarsın ikimizde büyülü bahçe oluruz, bir yerde okumuştum hamilelere büyülü bahçe diyorlar çok hoşume gitmişti.

BÜYÜLÜ BAHÇE
aaa süper yaaaa
hemen olalım
hemen olalım
tatlımmmmmmmmmmm guclubacismile

gunaydın arkadaşlarbayanssulusmile
nasıl başlıyoduk haftaya ooooohhhhh hadi hep beraberrrrrzemuszemus sositososito
görüyorum bebişler geliyo bakıınn

azizecim beni de çok şükür hamişLerin Listesine yazabiLirsinnnnnnnnnnnnn zemuszemus: CüvCüv:

yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile5

Eklentiler

• $3.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 43
azizecim beni de çok şükür hamişLerin Listesine yazabiLirsinnnnnnnnnnnnn zemuszemus: CüvCüv:

yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile5

afferim sana....tebrikler...günün geçmişmiydi..ne zaman yaptın testi...bu ay bişey denedin mi hamiş oluyum diye..yoksa ölee kendiliğinden mi oldu...anlat kız anlat..:teytey:hihoyyytdelikafadulden

afferim sana....tebrikler...günün geçmişmiydi..ne zaman yaptın testi...bu ay bişey denedin mi hamiş oluyum diye..yoksa ölee kendiliğinden mi oldu...anlat kız anlat..:teytey:hihoyyytdelikafadulden

başLıyorum sırayLa cevapLamaya zemuszemus
günüm geçmedi cnm.BekLenen adet tarihim 14 üydü.10 unda yaptım.Çok silik çıkmıştı.O yüzden tereddüt ettim.11.inde yaptım aynıydı.bugün yaptım ve sonuç resimdeki gibi...
Hiç özel birşey yapmadık daha öncekiler gibi (ilişkiden sonra bekleme falan gb.) hatta ben normaLde 1 hafta önceden başlarım test yapmaya falan.Bu sefer almadım,umursamadım..Sanırım kafaya çok takmayınca oLuyoooo:CüvCüv:

teşekkürler canım...demek ki neymiş...kafaya takmayınca geliyomuş...tekrar tekrar tebrikler...:lepi::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…