mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

benimde cok akıntılarım oluyo yaaa hele bugün nasıl geldi...
takvime baktın tam yumoş zamanım mış.

bulanıoda denmez ama tatlı yiyince midem bi hoş oluo hemen yeşil zeytin yiyorum bastırıoo:dance:

uyku yapmıyomu bu hamilelik kızz ben kafamı kaldıramıyodum hep uyumak istiyodum ...
sen iyisin gene ben hiç nete giremiyodum

gelsin meleklerimiz konsunlar göbüşlerimize :Saruboceq: ALLAHIMIZIN İZNİNLE İNŞALLAH :Saruboceq:

hadi bakalım kolay gelsinnnnnn....5 gün sonrada benim günüm ama çalışmalara gecikmeden başlamak lazım.buyrunnnnnnnnn

ben adetim bittikten 1hafta sonra başladım...
çünkü ozaman yumoşlara denk geliyo tatlım kaydirigubbakcemile5

ben adetim bittikten 1hafta sonra başladım...
çünkü ozaman yumoşlara denk geliyo tatlım kaydirigubbakcemile5

ben de sırayla gitmeye çalışıyorum. ama sabah saat 6.30 da kalktığım için zor gelmiyo da değil yani. gün aşırı. bide saçlar uzun maşallah....bayanssulusmile

benimde 3. ayım. dr felan gitmediniz mi? ben 2 ay olmadı diye. hemen bi dr gidiyim diyorum.aslında biraz korkum var. etrafımda o kadar çok tüp bebek yapan var ki...acaba demekten kendimi alamıyorum.bilmiyorumkismile

tatlım dur ne dr. daha çok yeni olmuş kaydirigubbakcemile3
bekle en az 6ay kaydirigubbakcemile5

ben de sırayla gitmeye çalışıyorum. ama sabah saat 6.30 da kalktığım için zor gelmiyo da değil yani. gün aşırı. bide saçlar uzun maşallah....bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile3 sorma o saçları ben neler çektim kestim ama yine uzadılar bayanssulusmile eeeee bebiş için herşeye değer opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 sorma o saçları ben neler çektim kestim ama yine uzadılar bayanssulusmile eeeee bebiş için herşeye değer opuyorumnanaktan

bende öyle diyorum tatlım. onlar için her şeye değer. sen nasıl oldun ilaçlar işe yaradı mı?çalışmalar başladığına göre guclubacismilebebişe hazırsın heralde.

bende öyle diyorum tatlım. onlar için her şeye değer. sen nasıl oldun ilaçlar işe yaradı mı?çalışmalar başladığına göre guclubacismilebebişe hazırsın heralde.

evet tatlım ALLAHA ŞÜKÜR OLSUN :Saruboceq: başladık hayırlısıyla :Saruboceq: kısmet bakalım koncak mı bebişim göbüşüme :ecrin_bebek:

benimde 3. ayım. dr felan gitmediniz mi? ben 2 ay olmadı diye. hemen bi dr gidiyim diyorum.aslında biraz korkum var. etrafımda o kadar çok tüp bebek yapan var ki...acaba demekten kendimi alamıyorum.bilmiyorumkismile

cnm ben tüpler hariç herşeye baktırdım.eşim spermogramı var sırada onda da sorun çıkmazsa tüplere baktırıcam artık .ama sen bi 6 ay dene en az bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…