mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

slm kızlar ben tekrardan aranıza döndüm hamiş listesinden çıkardığınıza göre duymuşsunuz 1 hafta önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum aranıza döndüm ama 3 ay çalışmalara da ara vermek zorundayım artık temmuz listesinde görüşmek dileğiyle, Rabbim hayırlı olanı versin hepimize inş...

Birde aranızda kürtaj olan var mı illa 3 ay beklemek şart mı doktor öyle dedi bende bi daha sormadım

insallah tatlım. sen ilkine ne kadar uğraşmıştın ki? süpriz miydi yoksa?hihoyyyt

yok kız ne süprizi kaydirigubbakcemile3 evlendikten itibaren doğum kontrol hapı kullandım 6ay içtim. bıraktım 6ay sonra hamile kaldım ALLAHIN izninle :Saruboceq:

Birde aranızda kürtaj olan var mı illa 3 ay beklemek şart mı doktor öyle dedi bende bi daha sormadım

çok geçmiş olsun tatlım :1hug:
bende 3ay önce kürtaj oldum 12 haftalıktı benimkininde kalbi durdu.dr.3ay verdi. bu ay başladık çalışmalara ALLAHIN İZNİNLE.en az 3ay veriyo dr.lar canmm.bekle sende rahmin toparlansın.

Peki canım çok sağol nasıl geçecek bakalım 3 ay sabredicez artık kısmetse birde kanaman ne kadar sürdü senin sonra düzenli adet oldun mu yani 3 adet dönemi geçirip mi başladın?

yok kız ne süprizi kaydirigubbakcemile3 evlendikten itibaren doğum kontrol hapı kullandım 6ay içtim. bıraktım 6ay sonra hamile kaldım ALLAHIN izninle :Saruboceq:
canım insalla bu ay aratmadan hemen olur.. bende mayıs için dua ediyom.:Saruboceq:

Peki canım çok sağol nasıl geçecek bakalım 3 ay sabredicez artık kısmetse birde kanaman ne kadar sürdü senin sonra düzenli adet oldun mu yani 3 adet dönemi geçirip mi başladın?

kürtaj günü biraz kanamam geldi az az 5gün devam etti...
25 aralıkta kürtaj olmuştum. 27 ocakta ilk adetimi oldum oda 5gün sürdü normaldi adet düzenim hiç bozulmadı. bazı kadınlarda kürtajdan sonra 45 gün adet olmaya biliyomuş dr.um dedi. benim 1ay sonra geldi...
son adetimide 29 martta oldum.3.adet döngüm dü...

canım insalla bu ay aratmadan hemen olur.. bende mayıs için dua ediyom.:Saruboceq:

ALLAH HAYIRLISINI VERSİN EN ÖNEMLİSİ O :Saruboceq:
OLMAZSADA KISMET NEZAMANSA O ZAMAN :Saruboceq:

HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canlar ben çıkıyorum artık yarın saat 6.30 ta kalkcam. hafta sonu tembellik yapınca. tekrar 6.30 ta kalkmak zor geliyor..öptüm hepinizi ii gecelerrr.kaydirigubbakcemile

ok sağol canım benim 1 hafta oluyor kanamam bitmedi yarında kontrolüm var patoloji sonucumuda alcam ama ondada pek bişey çıkmıyormuş sanırım. ınş hayırlısıyla bu ay kalırsın ben kaçtım tatlı rüyalar herkeze..

GELSİN MELEKLERİMİZ KONSUNLAR GÖBÜŞÜMÜZE allahımızın izninle :Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…