cuma günü yumoşlarımı baktırmaya gideceğim bakalım ne durumdalar...
Ya ben sanki buayda olmayacakmış gibime geliyor buay hiç bie hevesim yok ama son hafta olurmu bilmiyorum
kız asar tabi kızın işleri vardır...:kedi:
Valla arkadaşlar bildiğiniz gibi benim ilk denememdi ve başarısız oldu, ama regli olduğum halde kendimi hamile gibi hissediyorum ya tamamen kafayı sıyırdık artık.....
benide geçen ay ilk denemeydi 10 gün gecikti adet tutturduk galiba dedim ama nerde 41. günde geldi kırmızılar.tam bir benneyaptımkihayal kırıklığı
Ay hiç sorma ya...Bende adetim bittiği gibi 1 dolu 1 boş başladım çalışmalara akşam hadi diyorum ama nerde yattı uyudu...Bende zorlamadım zaten izin dönüşü ilk günüydü çok yorgun düşmüştü ama bu akşam kaçamaz...
haha kiz hic gülesim yoktu :roflol:Bende aynen öyle yapiyorum 1 dolu 1 bos. Bugüne kadar sadece 1 gün kacirdik ama fazladan yapdigimiz cok oldu. Kirk yil düsünsem bunlari rapor edecegim aklima gelmezdi :roflol:
Ay tutsaydida bari
Ay hiç sorma ya...Bende adetim bittiği gibi 1 dolu 1 boş başladım çalışmalara akşam hadi diyorum ama nerde yattı uyudu...Bende zorlamadım zaten izin dönüşü ilk günüydü çok yorgun düşmüştü ama bu akşam kaçamaz...
valla kısmet kızlar, ben diyorum millet bi kere adamla beraber oluyor hoppp bebişşşşş.... biz adamların canlarını çıkarıyoz bişi yok, bide korunurken bile hamile kalanlar var nerdeyse 3 sene kadar eşim korundu öle kazara mazara bişi olmadı benimki çok ciddiye alıyordu heralde sempatiksalakcinni
inşallah tutmuştur kızlar hepimizin
benim netteki hesaplayıcıda muhtemel adet günüm 16 nisan
3 gün var yani
belirti olarak da, göğüslerim şişti ama şöyle bi fark var adet öncesi şiştiğinde dokununca acırdı üstüne yatamazdım 5 gün öncesinden fln. Şimdi öyle bi acı yok şiş sadece.
Kasıklarımda da batmalar var inceden inceye
offfffffffffffff beklemek çooookkk zor
bu arada biz de bi dolu bi boş yaptık yumoş günlerimizde
iyi ikna edebiliyosun adamı :roflol:
inşallah canım hepimiz için hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?