mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kızlar ben onlara şehir efsanesi diyorum
Allah'ın bi lütfu bu onlara ama farkında değiller
gelsinler bi de bize sorsunlar
bebiş hasreti çekmeden oluveriyo onların ki yaaaaakannehir

sibelllllllll..çabuk eczaneye git bi test al..yap ta kurtul...varsa çıkar mutlaka..yoksa da bu stresten kurtulursun hadi aşkım...

Benim canim arkadasim suan 2 aylik hamile. Her aksam kusuyormus sanki bogazina kadar geliyor kusmuk. Basi cok dönüyormus. Bazileri ise hicbirsey farketmiyor senin dedigin gibi. Onun icin belirtilere pekte güvenmemek gerek aslinda. En güzeli gününün gecmesini bekleyip test yapmak. Bosa hayal kurmaktansa

haha kiz hic gülesim yoktu :roflol:Bende aynen öyle yapiyorum 1 dolu 1 bos. Bugüne kadar sadece 1 gün kacirdik ama fazladan yapdigimiz cok oldu. Kirk yil düsünsem bunlari rapor edecegim aklima gelmezdi :roflol:

Ay tutsaydida bari

benimkide öle canım yorgunluktan uyuyup kalıyo ayol :roflol:
ama inat ya çoğu zaman zafer bizim:sm_cool:

Hiç sormayın kızlar ya...Bu ayda 1 dolu 1 boş yapmamıştık onuda deneyelim bakalım...Akşam ben zorlayamadım çünkü annemlerdeydik ewe geldiğimizdede geç olmuştu zorlasam çatardı bana çünkü arada hep kalkalım dedi ben oturdum...
Aslında benim herzaman bir hareketime bakıyor ama yapmadım kıyamadım bebeişime...
Ewet ya benimde hayatta böyle şeylerimi anlatacağımı bilemezdim ama yinede yakınıma hayatta anlatmam yani yüz yüze görüştüğüm birine...

sibelllllllll..çabuk eczaneye git bi test al..yap ta kurtul...varsa çıkar mutlaka..yoksa da bu stresten kurtulursun hadi aşkım...

of be tatlım kendime söz verdim ve sonra o sözü bozdum herseferinde sonra da hüsran eyvahedigeldismile
o yüzden bu sefer beklicem cumartesiyi eyvahedigeldismile

kızlar ben onlara şehir efsanesi diyorum
Allah'ın bi lütfu bu onlara ama farkında değiller
gelsinler bi de bize sorsunlar
bebiş hasreti çekmeden oluveriyo onların ki yaaaaakannehir

Evet bu onlara allah tarafindan gönderilmis cok güzel bir hediye... Belki böylesi daha iyi cocuk özlemi cekince insan cocugunun degerini daha iyi bilecektir diye düsünüyorum.

Birseyi emek vermeden pat diye almak baska, o sey icin emek vererej bekleyerek cabalayip didinip kazanmak baska öyle degil mi.

Ewet ben buna katılıyorum...Önceden bende ay böyle ay şöyle eşime bile kafayı yedirtmiştim...Oda kızdı en sonunda bana hep üzüldüğüme...Kafana takıyorsun diyor 1 hafta kala oranı incelemekten burana bakmaktan kafayı yiyorsun dedi...Dediği gibide var yani...O nedenle benimde ne bileyim içimde sanki bu ayda olmayacakmış gibime geliyor 12 ay oldu hep benle oyun oynuyor belirtiler...

işin birazda şakasındayız canım rahat ol bende hiçkimseyle paylaşmam böyle şeyleri

evet bende anlatmam asla normalde ama iste burda niyet baska ondan. Sende benim gibi kocani bebis olarak görüyorsun anlasilan. Bende esimi hep cocuk gibi severim ama insallah yakinda pabuclari dama atilacak

aynı şeyi geçen yengem söyledi kızlar
belki hemen olsa sadece bi besmeleyle alacaktın kucağına belki onu bile unutacaktın, şimdiyse olunca nası dualar edersin, belki biraz duaya ihtiyacın vardır dedi.
belki de kızlar gerçekten hayırlısı böyle bizim için, daha çok kıymet vereceğiz belki de
:Saruboceq:

canim 12 ay cok uzun bir zaman herhangi bir hap kullaniyor musun? Iyi sabretmissin 12 ay

canım çocuktan bahsediyoruz inan bana beklemeden olsada bir başka seviliyorlar

SıBEL ERKıL düşün kız 2-3 gün varken test yaptı ama negatif çıktı sonra günü 1 gün geçmişti yaptı pozitifi verdi bence en garantsi geçmesi bekle canım...

aynen.. hele bir gelsin onu gözümden sakinacagim. Biran bile üzülmesine izin vermiyecegim simdiden cok seviyorum olmayan bebegimi :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…