Yok be canim tam tersi o beni ikna ediyor inan. Ben zorla arada bir gün bos birakmaya calisiyorum ama sizin gibi ben ikna etmek isterdim aslinda. Hele su cocuk bir olsun ondan sonra herifi en az 1 hafta görmek istemiyorum :sm_cool:
Evet bende cok sasiyorum nasil oluyorda bir iliskiden hemen hamile kaliyorlar. Yada birgün dogum kontrol hapi almayi unutup hamile kaliyorlar. Cidden hayret birsey kiskanmaya basladim böyle insanlari :umursamaz:
selammm güzellerim...hamiş adaylarım....ben geldim...opuyorumnanaktan
kızlar ben onlara şehir efsanesi diyorum
Allah'ın bi lütfu bu onlara ama farkında değiller
gelsinler bi de bize sorsunlar
bebiş hasreti çekmeden oluveriyo onların ki yaaaaakannehir
ah işte bu belirtilerin bi standartı yok ki
hem kişiden kişiye değişiyo hem de adet belirtisiyle ayırt edilemiyo
offfffffff valla çatlıyorum meraktan amaaa cumartesiye kadar beklicem test için
zaten evde test de yok, gecikmeden almıcam bi daha diye kendi kendime söz vermiştim boshayallersmile
haha kiz hic gülesim yoktu :roflol:Bende aynen öyle yapiyorum 1 dolu 1 bos. Bugüne kadar sadece 1 gün kacirdik ama fazladan yapdigimiz cok oldu. Kirk yil düsünsem bunlari rapor edecegim aklima gelmezdi :roflol:
Ay tutsaydida bari
benimkide öle canım yorgunluktan uyuyup kalıyo ayol :roflol:
ama inat ya çoğu zaman zafer bizim:sm_cool:
Yok be canim tam tersi o beni ikna ediyor inan. Ben zorla arada bir gün bos birakmaya calisiyorum ama sizin gibi ben ikna etmek isterdim aslinda. Hele su cocuk bir olsun ondan sonra herifi en az 1 hafta görmek istemiyorum :sm_cool:
Evet bende cok sasiyorum nasil oluyorda bir iliskiden hemen hamile kaliyorlar. Yada birgün dogum kontrol hapi almayi unutup hamile kaliyorlar. Cidden hayret birsey kiskanmaya basladim böyle insanlari :umursamaz:
sibelllllllll..çabuk eczaneye git bi test al..yap ta kurtul...varsa çıkar mutlaka..yoksa da bu stresten kurtulursun hadi aşkım...
kızlar ben onlara şehir efsanesi diyorum
Allah'ın bi lütfu bu onlara ama farkında değiller
gelsinler bi de bize sorsunlar
bebiş hasreti çekmeden oluveriyo onların ki yaaaaakannehir
bakarsın bu sefer sabrımın sonu selamet olur boshayallersmile
Benim canim arkadasim suan 2 aylik hamile. Her aksam kusuyormus sanki bogazina kadar geliyor kusmuk. Basi cok dönüyormus. Bazileri ise hicbirsey farketmiyor senin dedigin gibi. Onun icin belirtilere pekte güvenmemek gerek aslinda. En güzeli gününün gecmesini bekleyip test yapmak. Bosa hayal kurmaktansa
Hiç sormayın kızlar ya...Bu ayda 1 dolu 1 boş yapmamıştık onuda deneyelim bakalım...Akşam ben zorlayamadım çünkü annemlerdeydik ewe geldiğimizdede geç olmuştu zorlasam çatardı bana çünkü arada hep kalkalım dedi ben oturdum...
Aslında benim herzaman bir hareketime bakıyor ama yapmadım kıyamadım bebeişime...
Ewet ya benimde hayatta böyle şeylerimi anlatacağımı bilemezdim ama yinede yakınıma hayatta anlatmam yani yüz yüze görüştüğüm birine...
Hiç sormayın kızlar ya...Bu ayda 1 dolu 1 boş yapmamıştık onuda deneyelim bakalım...Akşam ben zorlayamadım çünkü annemlerdeydik ewe geldiğimizdede geç olmuştu zorlasam çatardı bana çünkü arada hep kalkalım dedi ben oturdum...
Aslında benim herzaman bir hareketime bakıyor ama yapmadım kıyamadım bebeişime...
Ewet ya benimde hayatta böyle şeylerimi anlatacağımı bilemezdim ama yinede yakınıma hayatta anlatmam yani yüz yüze görüştüğüm birine...
Evet bu onlara allah tarafindan gönderilmis cok güzel bir hediye... Belki böylesi daha iyi cocuk özlemi cekince insan cocugunun degerini daha iyi bilecektir diye düsünüyorum.
Birseyi emek vermeden pat diye almak baska, o sey icin emek vererej bekleyerek cabalayip didinip kazanmak baska öyle degil mi.
Ewet ben buna katılıyorum...Önceden bende ay böyle ay şöyle eşime bile kafayı yedirtmiştim...Oda kızdı en sonunda bana hep üzüldüğüme...Kafana takıyorsun diyor 1 hafta kala oranı incelemekten burana bakmaktan kafayı yiyorsun dedi...Dediği gibide var yani...O nedenle benimde ne bileyim içimde sanki bu ayda olmayacakmış gibime geliyor 12 ay oldu hep benle oyun oynuyor belirtiler...
Evet bu onlara allah tarafindan gönderilmis cok güzel bir hediye... Belki böylesi daha iyi cocuk özlemi cekince insan cocugunun degerini daha iyi bilecektir diye düsünüyorum.
Birseyi emek vermeden pat diye almak baska, o sey icin emek vererej bekleyerek cabalayip didinip kazanmak baska öyle degil mi.
aynı şeyi geçen yengem söyledi kızlar
belki hemen olsa sadece bi besmeleyle alacaktın kucağına belki onu bile unutacaktın, şimdiyse olunca nası dualar edersin, belki biraz duaya ihtiyacın vardır dedi.
belki de kızlar gerçekten hayırlısı böyle bizim için, daha çok kıymet vereceğiz belki de
:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?