canım çocuktan bahsediyoruz inan bana beklemeden olsada bir başka seviliyorlar
SİBEL ERKİL düşün kız 2-3 gün varken test yaptı ama negatif çıktı sonra günü 1 gün geçmişti yaptı pozitifi verdi bence en garantsi geçmesi bekle canım...
canim orasi kesin insan bebegini sevmez mi hic elbette sever ama evlat hasreti ceken bir insan daha bir cok sever ve kiymetini bilir be canim.
Yok canım ewlendiğim geceden beri hiç korunmadık hapta kullanmadım...Sadece akıntım çok oluyordu doktorun biri fitille hap verdi onlarıda yarıda bıraktım...1yıl doluncada martta doktora gittik...Testlerimi yaptırdım hiçbir sorunumuz yok benimde eşiminde.Buayda yumoş takibine başladım işte klomen kullandım bu ay cumada yumoşlarımın büyüklüğüne bakacağız...
Ewet ben kocamı nazar boncuğum bebişim güzel gözlüm diyerek seviyorum...
tekrar geldimm..ya kızlarr biz burda birbirimize herşeyi anlatıyoz ya..kocalarımız duysaa...düşünmek bilem istemiyommkaydirigubbakcemile..bu arada benim için gözleri nette kalan arkidişlerim...hepinize kucak dolusu sevgi getirdim...opuyorumnanaktan
bu konuda size katılamayacağım evlendikten sonra bir kere adet gördüm korunmammıza rağmen hamiş oldum ve bir kızım oldu ve o bizim için herşeyden değerli şimdi ikincisini istiyoruz nasipse
tekrar geldimm..ya kızlarr biz burda birbirimize herşeyi anlatıyoz ya..kocalarımız duysaa...düşünmek bilem istemiyommkaydirigubbakcemile..bu arada benim için gözleri nette kalan arkidişlerim...hepinize kucak dolusu sevgi getirdim...opuyorumnanaktan
bu konuda size katılamayacağım evlendikten sonra bir kere adet gördüm korunmammıza rağmen hamiş oldum ve bir kızım oldu ve o bizim için herşeyden değerli şimdi ikincisini istiyoruz nasipse
ben bu ayda tutturamadım galiba sanırsam..göğüslerim falan hiççç acımıyo..batma matma da yok..ayyy...öffff..
Haha benimki olsa cok kizar vallaha delikafadulden Aman neyse bilmedikleri icin hic sorun yok. Birde erkekler bayanlar gibi mahrem konularini konusmazlar sözkonusu esleri olunca onun icin anlamazlar onlar
canım benimde iki gündür kasıklarımda ağrı var ama umudum yok hayırlısı olsun
haklısın nazancım..aynen katılıyorum.evlat evlattır..öyle olsa..millet nefret edip boşadığı kocalarına çocuklarını bırakmamak için çırpınır mı?ister çok emekle,ister hiç çaba sarfetmeden gelsin..evlat evlattır..aksi türlüsü annenin vicdanına kalmış..a.s
haklısın nazancım..aynen katılıyorum.evlat evlattır..öyle olsa..millet nefret edip boşadığı kocalarına çocuklarını bırakmamak için çırpınır mı?ister çok emekle,ister hiç çaba sarfetmeden gelsin..evlat evlattır..aksi türlüsü annenin vicdanına kalmış..a.s
hahahhahha:roflol:istediklerimi yapmazsanız bu bilgileri kocalarınıza gönderirimmm:roflol::roflol:delikafadulden.....şaka şaka...ya hu kızlar..kimse görmez diyozda buraya misafirlerde girebiliyooo:akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?