mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

SİBEL ERKİL düşün kız 2-3 gün varken test yaptı ama negatif çıktı sonra günü 1 gün geçmişti yaptı pozitifi verdi bence en garantsi geçmesi bekle canım...

ya evet onu biliyorum
benim bi arkadaş da aynı şekilde oldu, bizzat şahit oldum yani, önce geldi yok dedi sonra adet olacağı gün yaptı tekrar pozitif çıktı.
ama buna karşın burdan bi arkadaşla da sat aynı o geçen hafta sanırım hamiş olduğunu öğrendi 3 haftalıkken yani offfff ki ne offf

Yok canım ewlendiğim geceden beri hiç korunmadık hapta kullanmadım...Sadece akıntım çok oluyordu doktorun biri fitille hap verdi onlarıda yarıda bıraktım...1yıl doluncada martta doktora gittik...Testlerimi yaptırdım hiçbir sorunumuz yok benimde eşiminde.Buayda yumoş takibine başladım işte klomen kullandım bu ay cumada yumoşlarımın büyüklüğüne bakacağız...
Ewet ben kocamı nazar boncuğum bebişim güzel gözlüm diyerek seviyorum...

tekrar geldimm..ya kızlarr biz burda birbirimize herşeyi anlatıyoz ya..kocalarımız duysaa...düşünmek bilem istemiyommkaydirigubbakcemile..bu arada benim için gözleri nette kalan arkidişlerim...hepinize kucak dolusu sevgi getirdim...opuyorumnanaktan

Ben kaçıyorum kızlaar
ışler var opuyorumnanaktan
bide boşverin düşünmeyin saati vakti vardır yoksada bi çaresi vardır, biliyorsunuz birşeyi çok istemeyecekmişsin öle derler.

canim orasi kesin insan bebegini sevmez mi hic elbette sever ama evlat hasreti ceken bir insan daha bir cok sever ve kiymetini bilir be canim.

bu konuda size katılamayacağım evlendikten sonra bir kere adet gördüm korunmammıza rağmen hamiş oldum ve bir kızım oldu ve o bizim için herşeyden değerli şimdi ikincisini istiyoruz nasipse

allah mutlulugunuzu bozmasin canim...

Belki kafana cok takiyorsun diye olmamistir bir sorun olmamasi güzel. Birde üzerine klomifen kullandiysan bu ay kesin olacaktir bak icime dogdu :CüvCüv:

ben bu ayda tutturamadım galiba sanırsam..göğüslerim falan hiççç acımıyo..batma matma da yok..ayyy...öffff..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu konuda size katılamayacağım evlendikten sonra bir kere adet gördüm korunmammıza rağmen hamiş oldum ve bir kızım oldu ve o bizim için herşeyden değerli şimdi ikincisini istiyoruz nasipse

tatlım elbette evlat bu sevilip sakınılmaz mı hiç
ve elbette koşulsuz sevilir bebek
biz sadece çok beklediğimiz için daha gelmeden seviyoruz yerimseniben

Haha benimki olsa cok kizar vallaha delikafadulden Aman neyse bilmedikleri icin hic sorun yok. Birde erkekler bayanlar gibi mahrem konularini konusmazlar sözkonusu esleri olunca onun icin anlamazlar onlar

canim belkide yaniliyoruzdur ama birak kendimizi böyle teselli edelim bari :lepi:

haklısın nazancım..aynen katılıyorum.evlat evlattır..öyle olsa..millet nefret edip boşadığı kocalarına çocuklarını bırakmamak için çırpınır mı?ister çok emekle,ister hiç çaba sarfetmeden gelsin..evlat evlattır..aksi türlüsü annenin vicdanına kalmış..a.s

nazom senin 25 nisanmış daha çok var be yaf belirti için, öyle değil mi
benim bu saydığım belirtiler daha 2 gündür var yaf

Haha benimki olsa cok kizar vallaha delikafadulden Aman neyse bilmedikleri icin hic sorun yok. Birde erkekler bayanlar gibi mahrem konularini konusmazlar sözkonusu esleri olunca onun icin anlamazlar onlar

hahahhahha:roflol:istediklerimi yapmazsanız bu bilgileri kocalarınıza gönderirimmm:roflol::roflol:delikafadulden.....şaka şaka...ya hu kızlar..kimse görmez diyozda buraya misafirlerde girebiliyooo:akannehir

Biz sürpriz gelen bebekler sevilmez demedik ki zaten sanirim siz yanlis yere cektiniz söylediklerimizi.

Bu konu bir yana maalesef her anne cocugunu ayni sevmiyor, misal ben cocugumu annemin bizi yetistirdiginden cok daha degisik yetistirecegim allah izin verirse. Ben sevgisiz büyüdüm onun icin alamadigim sevgiyide ona vermek icin ugrasacagim insallah.

Elbette sözüm meclisden disari ama cocuguna hic veya cok az sevgi gösteren anne okadar cok ki :çok üzgünüm:

alkisalkisalkis:lepi:alkisalkisalkis:lepi:

hahahhahha:roflol:istediklerimi yapmazsanız bu bilgileri kocalarınıza gönderirimmm:roflol::roflol:delikafadulden.....şaka şaka...ya hu kızlar..kimse görmez diyozda buraya misafirlerde girebiliyooo:akannehir

valla misafirler giriyo eğer kociş bilgisayardan geçmişe baksa bi güzel okur valla
en iyisi kapatırken geçmişi bilgisayardan temizlemek :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…