mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/331984-kizlar-ovulasyon-yontemi-super-590.html#post12653319 CANIM BURASIDA BENİM TOPİĞİM....BİR COK ARKADADIM VERDİĞİM ANALİZLE GEBE KALDI UMARIM İŞİNE YARAR....SAYFA BİRDE ANLATIMI ADRES CUBUGUNA AYNEN KOPYALA CANIM İNŞALLAH SENİN VE DİĞER ARKADASLARIMIZIN İŞİNE YARAR...BENDE YARDIMCI OLURUM SİZE EGER YAPAMAZSANIZ ANALİZİ....opuyorumnanaktan BEN KALAMADIM TABİİkaydirigubbakcemile3 ANALİZİ VEREN BEN AMA KALAMYANDA BENkaydirigubbakcemile3

Sagolasin canim tamam esini bu aralar ihmal etme yazik yakinda askere gidecek zaten. Hmmm simdi anlattiklarindan kafam karisti cok fazla bilgi oldu bu alistira alistira kafama sokmam gerek canim ya :sinifsinif:ama eger olmasini istiyorsan kafandan cikar bu fikri canim inan bana ne yaparsan yap, en etkili ve hizli yöntem bu fikri aklindan cikarman olacaktir. Cikar aklindan, kendini kandir artik istemiyorum de inan bana hemen bu ay olacaktir ozaman. Hadi görüsürüz irtibatta oluruz tabi öptüm

Terzi kendi sökügünü dikemezmis hesabi kaydirigubbakcemile3Canim kendi konunda sitenin almanca oldugunu yazmissin sen almanca biliyor musun? Almanyadan türkiyeye gelin mi gittin yoksa? Hem sen 20 yasindasin 3 yillik evlisin nekadar erken evlenmissin sen öyle akannehirNeyse canim sen git simdi esinle ilgilen daha sonra yazarsin bana

Son düzenleme:

GELSİN MELEKLERİMİZ KONSUNLAR GÖBÜŞÜMÜZE :Saruboceq: ALLAHIMIZIN İZNİNLE :Saruboceq:

buldum azize nisanı 35 çekiyo göster..32. 33.34.35 yaz kafadan biraz isim...ayşe..fatma..hayriye..bölece listede ortalara gelmiş oluruz...yaa ben bu akıllaaa:roflol::roflol:
Kaçık kız seni yaaa... Neredende gelir aklına böyle şeyler...
haddeeeeee...beline kuvvet arkadaşım..kim tutar seni....delikafaduldendelikafadulden
:kedi:
HADİ GİTTE ÇALIŞ BOŞA GİTMESİN YUMOŞUN kaydirigubbakcemile3 :kedi:
kaydirigubbakcemile3

oofff..sen bakmasını beceremedin..çekil şurdan..bi de ben bakem..evet işte ahan da hamilelik belirtileri...git bi test yap gel...kafayı yiycez yoksa..akannehir
Alemsin yaa...kaydirigubbakcemile3

kahve ...ama her zaman olmaz....
Kız bana bugün kahve falımı baktın yoksa bu ay hamiş olacaksın dedin...
bakı kızlar KK ya geleli beri aldığım ünvanlar:
1- ultrason nazo dediniz
2-nazo dümen dediniz
3-prof nazo dümen dediniz
4-medyum nazo da oldum...gam yemem gari...bi gebe olamadım emme:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
MAŞALLAH...

Banada NAZO bugün durup dururken sen bu ay hamile kalacaksın dedi...EREN SEZEN inşallah bende senin gibi hamile kalmam tutar...

Kızlar sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var...Yarında ateşim çıkarsa yumurtalarım çatladı demekki...

kızlar merhaba benım 3.denemem bu y yumurtlam donemındeyım nette hesapladım verımlı gunler 11 nısanla 16 nısan arasıymış bende bırgun arayla ilişkide bulunuyorum dun ilişkim oldu bugun baktım sarı yapışkan akıntı gelmiş hıç gelmezdı acaba hastalık belırtısımı lutfen cevap yazın

cnm yumurtlama günlerin işte ilişkiye devammm:dance:

slm kızlar, gripten dolay çok öksürmeye başladım. öksürmekten sol kasığım ağrımaya başladı. bişi olurmu bebeğin kesesi orda çünkü.....

herşeyden uyuz oluyorum artık. herkes düşer düşer diyo ilk 3 ay.... manyak ettiler beni....

herşeyden uyuz oluyorum artık. herkes düşer düşer diyo ilk 3 ay.... manyak ettiler beni....

onların demesiyle mi düşücek takma herkese onlarlada konuşma bundan sonra seni çekemeyenler dr git istersen benimde vardı geçti öksürük allahtan ballı süt yap istersen

biraz önce ütü yaptım...kolup ağrıdı.
bugece tatil :kedi: anlarsınız :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…