mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

senin adına çok sevindim gerçekten ve paylaştığın için de çok teşekkür ederim.
benim de bi arkadaşım adet olacağı günden bir gün önce girdiği ilişkiden hamile kalmıştı. yani normalde yumurtanın çoktan bozulması gerekirdi. ama taktir-i ilahi işte.
Rabbim ol diyince oluyor!
Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin sana...:Saruboceq:

senin adına çok sevindim gerçekten ve paylaştığın için de çok teşekkür ederim.
benim de bi arkadaşım adet olacağı günden bir gün önce girdiği ilişkiden hamile kalmıştı. yani normalde yumurtanın çoktan bozulması gerekirdi. ama taktir-i ilahi işte.
Rabbim ol diyince oluyor!
Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin sana...

Çok çok teşekkür ederim. ısteyen herkes bebişlerini sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah :)

Son düzenleme:
işte geldim burdayımmmmm...ben bu işte ustayımmmm....herkeslere öbek öbek sevgi getirdim....bebekleride leylekler getiriyoo gördümmm..opuyorumnanaktan

geldimm geldimmm hamişim..sen şimdi hamişsin ya..hormonların tavan yapmış..ondan bölee agresif olmuşun..sakin ol kuzummm..sakinnnn:sm_cool::roflol:

kaydirigubbakcemile3
Allah söyletiyodur inşallah canuuuummmm :Saruboceq:
kız yoksa akşam falıma mı baktın sositososito

arkadaşım sana katılmamak mümkün değil..bende hep bunu sölüyom bunlara ama anlamıyolar..diyorum ki herkesin bünyesi,kaderleri gibi farklı..o bu demiş.o şunu yapmış,onun ki öle olmuş..demeyin..siz farklı olabilirsiniz..bu işler nasip kısmet işidir.diyom..kaydirigubbakcemile5

Rabbim sağlıcakla yavrunu kucağına almayıda nasip etsin inş :Saruboceq:

inşallah tatlım :Saruboceq:
ne kullancan tedavi için?

valla canım doktorum klomen dedi ama daha ilaçları yazmadı. benim ve eşimin tüm tahlilleri temiz çıktı. sadece yumutluyormuşum ama yumurtam çatlamıyormuş. büyük ihtimalle iğneye bile gerek kalmadan hap yeterli olur dedi.

güzelim sana da çok geçmiş olsun, ne güzel ki derdinin dermanı var
tez zamanda bebişin gelsin sana inşallah :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3
Allah söyletiyodur inşallah canuuuummmm :Saruboceq:
kız yoksa akşam falıma mı baktın sositososito

yes canım...ama diğer arkadaşlar üzülmesin tamam mı..sibel,bebikim.welcom..bu ay kesin hamiş listesinde olanlar..begüm,sweethome,hülya,denizkupçu mayıs listesinde hamişler...yalnız azize ile beni bi türlü göremiyorum..ne olumlu ne olumsuz..başkasıda bize baksın bari...kaydirigubbakcemile5delikafadulden

eyvallah nazo gelin
kız bi de çıkıyomuş dediklerin akannehir

nediyooooooonn sen uleeeeeeeeeeeeenn....
ne yani beni hamile göremedin mi uleeeeeeeeeeeeeennn oka topik açtım beeeeeeeeeeeee kafamçokkarıştı :bbo: şakkıdı

Çok haklısın, öyleymiş gerçekten. :)

hadı bakalım arkadaslar nazonun ıcıne ole dogdu allah hayırlısını versın ne verıosa gec olsun guc olmasın.... sagol canımmm agzına saglık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…