mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

oooohhhh sefamız olsun :içelim:

ya hep siz mi sorcanız..bide ben sorayım bi soru..çalışan arkadaşlara soruyom emme..şimdi özel sektörde çalışan arkidişler..hamiş olduğunuz vakit.doğum izni ne kadar oluyo+doğumdan sonra çalışma şansınız varmı..yani patron sizi işten çıkartabilir mi..ya da siz çalışmak istermisiniz...ayyy anlayın işte yavv...

datlum ben tam özel şirkette çalışmıyorum ama ssk lıyım
bizde 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası izin var. doktor tavsiyesiyle doğum öncesindeki 8 haftanın bir kısmını doğum sonrasına kaydırabiliyosun.
ama işe dönüş konusunda problem olduğunu hiç duymadım ben :1no2:

eğer hamişsem...yandın azize...bu çocuğun bi yeri eksik olsun ben sana sorarımmm:roflol:

canım 2 ay doğum öncesi 2 ay doğum sonrası toplam 4 ay izin kullanabiliyorsun. eğer ssk ile doğum yapacaksan ilk 3 ay dolana kadar şirkete söyleme hamile olduğunu. 3 ay primin yatırılırsa doğum için ssk dan faydalanabiliyorsun.

ben çalışmaya devam edeceğim. zaten bebek istediğimi biliyorlar, bu sene bebek istiyorum dedim. benim sorun olmaz sanırım. gerçi diğer türlü de işime gelir. tazminatımı alır bebişimle bikaç ay fazladan evde kalabilirim :)

hıımmm..bende ssk lıyımda..şöle bi durum var..ben izinli olduğumda,mutlaka yerime yeni eleman alınması şart..olmuyo çünkü..ya şimdi adam derse ki eleman almak zorunda yım..sonrada onu işten çıkartamam..ben ne diycem..offf...insan hakları mahkemesine kadar gideyim miki?:enbuyukkk:

valla bence git
şaka bi yana patrona geçici personel bulmasını söyle, ya da hatta sen bul senin yerine geçici bakabilecek sonra da tekrar yerini sana bırakabilecek birini süprizzzzz

ewet dwfnecim çok saol..bayağı aydınlandım şimdi...aslında önemli kızlar şimdiden işi sağlama almak lazım..sonuçta bu bize verilmiş bi hak..öle 3 çocuk diye bağırmasını biliyolar ya..annelerede kolaylık sağlasınlar yani..nerde bu devlet...delikafadulden

normalde dondurma çikolata tatlı deyince bende akan sular dururdu. buzluktra 1 haftadır dondurma var hiç canım çekmiyo. tatlıyla aram hiç hoş değil. daha çok tuzlu mayhoş şeyler yemek istiyorum. neden acaba?? ye ekşiyi çıkar ayşeyimi olucam yoksa kızlar......

valla bence git
şaka bi yana patrona geçici personel bulmasını söyle, ya da hatta sen bul senin yerine geçici bakabilecek sonra da tekrar yerini sana bırakabilecek birini süprizzzzz

varsa öle bi enayi bulayım hemen...valla insanlara güvenim kalmadı..arkadaş diye bulusun..sonra yerinden kaldıramazsın:roflol:

gelsin bebişler :Saruboceq:

bende ilkinde yedim yedim ekşiyi,tuzluyu,acıyı..zehir gibi bi kız çıkardım ortaya...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…