Rabbim sağlıcakla yavrunu kucağına almayıda nasip etsin inş :Saruboceq:
Çok teşekkür ederim, aynı dilekler benden de sizin için. :) Yavrun, bebeğin denilince çok duygulanıyorum, çok sağolun.
nediyooooooonn sen uleeeeeeeeeeeeenn....
ne yani beni hamile göremedin mi uleeeeeeeeeeeeeennn oka topik açtım beeeeeeeeeeeee kafamçokkarıştı :bbo: şakkıdı
güzelim sana da çok geçmiş olsun, ne güzel ki derdinin dermanı var
tez zamanda bebişin gelsin sana inşallah :Saruboceq:
5 haftalık bebek....görüntüsü.
defnecim bu ay inşallah alırız hamiş haberini :Saruboceq:
hadı bakalım arkadaslar nazonun ıcıne ole dogdu allah hayırlısını versın ne verıosa gec olsun guc olmasın.... sagol canımmm agzına saglık
hayır azize ondan değil...seni çok iyi tanıyom ya..kendimide..falcılar iyi tanıdıklarını çok tutturamaz..göremezler yani..benim kide o hesap..+ veya - hiç bişey hissedemiyom..ondan yani..Şeniz
Aminnnn canım :Saruboceq: Rabbim inş tez zamanda hepimize nasip etsin inş :Saruboceq:
Allahım nelere kadirsin. herşeyi oluşmuş ya kıyamam
inşalah canım :Saruboceq: inşallah bu ay seninde güzel haberlerini alırız :Saruboceq:
hıımm diyosunn kaydirigubbakcemile5
bugün tam 14 nisan yumoş günümüş nette baktım :kedi: bi an önce akşam olsada kocam gelse :kedi: işe koyulsak :kedi: yumurtam ziyan olmasın kaydirigubbakcemile3 delikafadulden bu gün son gün bayanssulusmile
Çok teşekkür ederim, aynı dilekler benden de sizin için. :) Yavrun, bebeğin denilince çok duygulanıyorum, çok sağolun.
hıımm diyosunn kaydirigubbakcemile5
bugün tam 14 nisan yumoş günümüş nette baktım :kedi: bi an önce akşam olsada kocam gelse :kedi: işe koyulsak :kedi: yumurtam ziyan olmasın kaydirigubbakcemile3 delikafadulden bu gün son gün bayanssulusmile
kızlar buyrun ....
ahanda görün..5 haftalık fetüsü..ilk 3 ayda bebeğin bütün organları ve beyni oluşuyo..diğer aylar..organlar gelişip..saçı..tırnağı çıkıyo.. o yüzden ilk 3 ayınıza çok çok dikkat edin kızlar...rastgele ilaç almayın..vereliniortak
buda nazocuma....afiyet olsun tatlım.
çayım da var kızlar buyrun....
içine mi tükürdün kızz...efferim sana...şöle höpürdete höpürtdete içeyim bari....hüpppppp...oooohhhhh...iyi geldi walla..eline sağlık..azcık şekeri çok olmuş emme..:roflol::roflol:
çayım da var kızlar buyrun....
ahhh anacım gelinde size gerçeklerini yapıyım elceğizlerimle yerimseniben heyy hamiş varsa avucunu yalasın öyle diyolar kaydirigubbakcemile3 bi yanları şişmesin deye :lepi:çokk kötüsün azize canım bi kahve çekti..gittim yaptım bende...o resim konur mu kız oraya köpüklü köpüklü..milletin biyeri şişcek..sempatiksalakcinni
azizem bugün ev sahipliğine iyice soyundun bakıyom da a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?