mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

nediyooooooonn sen uleeeeeeeeeeeeenn....
ne yani beni hamile göremedin mi uleeeeeeeeeeeeeennn oka topik açtım beeeeeeeeeeeee kafamçokkarıştı :bbo: şakkıdı

hayır azize ondan değil...seni çok iyi tanıyom ya..kendimide..falcılar iyi tanıdıklarını çok tutturamaz..göremezler yani..benim kide o hesap..+ veya - hiç bişey hissedemiyom..ondan yani..Şeniz

güzelim sana da çok geçmiş olsun, ne güzel ki derdinin dermanı var
tez zamanda bebişin gelsin sana inşallah :Saruboceq:

Aminnnn canım :Saruboceq: Rabbim inş tez zamanda hepimize nasip etsin inş :Saruboceq:

5 haftalık bebek....görüntüsü.

Allahım nelere kadirsin. herşeyi oluşmuş ya kıyamam

defnecim bu ay inşallah alırız hamiş haberini :Saruboceq:

inşalah canım :Saruboceq: inşallah bu ay seninde güzel haberlerini alırız :Saruboceq:

hadı bakalım arkadaslar nazonun ıcıne ole dogdu allah hayırlısını versın ne verıosa gec olsun guc olmasın.... sagol canımmm agzına saglık

haklısın canım geç olsun güç olmasın...zaten bizim ki fal sonuçta..Allah bilir herşeyi..hayırlısı olsun..:Saruboceq:

hayır azize ondan değil...seni çok iyi tanıyom ya..kendimide..falcılar iyi tanıdıklarını çok tutturamaz..göremezler yani..benim kide o hesap..+ veya - hiç bişey hissedemiyom..ondan yani..Şeniz

hıımm diyosunn kaydirigubbakcemile5
bugün tam 14 nisan yumoş günümüş nette baktım :kedi: bi an önce akşam olsada kocam gelse :kedi: işe koyulsak :kedi: yumurtam ziyan olmasın kaydirigubbakcemile3 delikafadulden bu gün son gün bayanssulusmile

ahanda görün..5 haftalık fetüsü..ilk 3 ayda bebeğin bütün organları ve beyni oluşuyo..diğer aylar..organlar gelişip..saçı..tırnağı çıkıyo.. o yüzden ilk 3 ayınıza çok çok dikkat edin kızlar...rastgele ilaç almayın..vereliniortak

:dance::dance:

Çok teşekkür ederim, aynı dilekler benden de sizin için. :) Yavrun, bebeğin denilince çok duygulanıyorum, çok sağolun.

aminnn inşallah hepimiz bu güzel duyguları yaşarız :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Allah seni ne etmesin azizeee güldürdün beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

haklısın canım kaydirigubbakcemile5

çokk kötüsün azize canım bi kahve çekti..gittim yaptım bende...o resim konur mu kız oraya köpüklü köpüklü..milletin biyeri şişcek..sempatiksalakcinni

içine mi tükürdün kızz...efferim sana...şöle höpürdete höpürtdete içeyim bari....hüpppppp...oooohhhhh...iyi geldi walla..eline sağlık..azcık şekeri çok olmuş emme..:roflol::roflol:

:roflol: ohhhhh afiyet olsun tatlım kaydirigubbakcemile3
evet şekeri biraz fazla kaçırmışım olsun tatlı iç tatlı ye ki oğlun olsun kaydirigubbakcemile3

çokk kötüsün azize canım bi kahve çekti..gittim yaptım bende...o resim konur mu kız oraya köpüklü köpüklü..milletin biyeri şişcek..sempatiksalakcinni
ahhh anacım gelinde size gerçeklerini yapıyım elceğizlerimle yerimseniben heyy hamiş varsa avucunu yalasın öyle diyolar kaydirigubbakcemile3 bi yanları şişmesin deye :lepi:
azizem bugün ev sahipliğine iyice soyundun bakıyom da a.s.

bugün böyle kıyak geçiyom size kızzz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…