mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

aynen canmm...eğer canın ekşi şeyler çekiyosa kız derler hep.
tatlı istersende erkek diyolar.
ben hamileyken oğluma doğurana kadar tatlı yedim kaydirigubbakcemile3 tatlı bi oğluş çıktı kaydirigubbakcemile3

iş kanununda bununla ilgili birsürü madde var canım öyle hemen nasıl yolluyolar kolaymı o klava: zaten atacak olan ya hamileliğin ilk aylarında ya da doğum izni bitince atabiliyor. benim arkadaşlarımdan gördüğüm hep böyle oldu. eğer ilk aylarda demezsen atamazlar. artık doğumdan sonra da geri gideceğine göre patronunun azcık deli olması lazım seni atmak için kaydirigubbakcemile3 boşuna tazminat ödemiş olur

orası da doğru tabi amaaannn
ya ayıp ama yaa bu bebişin rızkı sonuçta öyle haydi eve denmez ki alsanaalsanasmile

maaşıda geçtim gülüm ssk önemli olan..bunca yıldır yatmış primim var..yansın mı..emekli bari olayım..bu yaştan sonra bide iş mi arıycam di mi ama...

oyyy ne güzel.. yirim ben onu...

tşkr.defne..bu bilgiler işime çok yaradı..birazda araştırırım..saol canım..seni KK nın kanulardan sorumlu devlet bakanı yaptım.alkisalkisalkis

kızlar bende şimdilik çıkıyom...
alışverişe gidiyim yemek yapıcam. hoşçakalın.

tşkr.defne..bu bilgiler işime çok yaradı..birazda araştırırım..saol canım..seni KK nın kanulardan sorumlu devlet bakanı yaptım.alkisalkisalkis

sağol yafrum sizlere layık olmaya çalışıyorum sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar bende şimdilik çıkıyom...
alışverişe gidiyim yemek yapıcam. hoşçakalın.

görüşürüz canımmm

Ben celdum fistiklar nöriyonuz? Okuldan ciktim simdi isyerindeyim birazdanda sürücü kursuna gidecegim araba sürmeye. Gelismeler vardir insallah bugün hamis cikan var mi insallah?

:asigim: hihoyyyt :asigim: hihoyyyt

gelsin bebişlerimiz kaydirigubbakcemile5

siteye her zaman giremiyorum ama biçok arkadaşın hamilelik haberlerini okudum herkesi tebrik ederim...zaman geçmiyo 5 günüm kaldı ama çatlamak üzereyimmm beklemek çok zorrr.

siteye her zaman giremiyorum ama biçok arkadaşın hamilelik haberlerini okudum herkesi tebrik ederim...zaman geçmiyo 5 günüm kaldı ama çatlamak üzereyimmm beklemek çok zorrr.

az kalmış canm...test yapsan çıkar.

Selam arkdaŞlar faranjıt olmuŞum Çok fenayım ÖksÜrÜp duruyom burnumda durmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…