mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kızlarrr ben geldim. bugün ilk özel muaynemizi olduk. bebeğim 6+2 haftalıkmış. kalp atışlarınıda duyduk. herşey yolundaymış. çok mutluyummmmmmmmmmmm

kızlarrr ben geldim. bugün ilk özel muaynemizi olduk. bebeğim 6+2 haftalıkmış. kalp atışlarınıda duyduk. herşey yolundaymış. çok mutluyummmmmmmmmmmm

ayyyy cnm ... Ne güzel .. Aman sağlıklı olsun tosun olsun.... kaydirigubbakcemile3

selm kızlar zemuszemus bugün çooook işim var temizlik yapcam bittiği an burdayım kaydirigubbakcemile5

öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

insan beklerken sürekli kendini dinliyo, benim hissettiklerimi ve hissetmediklerimi anlatayım kısaca (beklenen adet günüm yarın)
1. göğüslerim normalde en geç 5 gün öncesinden şişerdi ve çok acırdı, dokunamaz ve üstüne yatamazdım. Ama şimdi sadece şişler, her zamanki acım yok.
2. göğüs bölgesi damarların belirginleşmesi bi belirtidir, ama ben zaten beyaz tenli olduum için hep belirgindi
3. kasıklarımda ara ara batmalar ve sancılar oluyo. Kimisi adet sancısı gibi kimisi değil. Bişi ifade ediyor mu bilmiyorum ama zaten bu sancılar hem adette hem de gebelikte olurmuş
4. aşırı gazım var, hem alttan hem üstten. hatta midemdeki gaz yüzünden bulantım oluyo, gaz çıkınca rahatlıyorum. Bu da yediklerimden olabilir ya da belirti olabilir bilemiyorum.
Onun dışında hissettiğim herhangi bi belirtim yok benim.
Ama hamiş olan bi arkadaşım var onda belirtiler 5. haftadan sonra başladı mesela, öncesinde sadece adet sancısı çekti.başka hiçbişi hissetmiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…