kızlar ben hale adet olmadım reglı tarıhım 12 martı 3 gun gectı
yeni geldim işe fıstıklar..artık buralardayım yani...içimden bi his bugün hamiş haberi alcaz diyo...:CüvCüv:
hadi bakalım nazo gelin inşallah alırız hamiş haberi, sabahtan hbr yoktu...
hoşgeldinn datlummm:1hug:
cimcime sana bişey anlatcam ama üzülmek yok..rüyamda bana tel.açıyosun ben adet oldum diyosun takvimede bakıyom 17 nisanı gösteriyo..ama bu haberi çok neşeli gülerek veriyosun..hayırdır inşallah..tersi çıkar inşallah..gece hepimiz için dua edip yatmıştım..ondan girdin rüyama demek...bilmiyorumkismile
yum. gününün ertesi sol kasığımda ağrı oldu ve midem hafiften bulanıyo ama bunun için erken hrld
sibel gıı..gazın var mı?,uyku halin..kokulardan tisinme falan..kız çatlattın bizi..parası neyse vercez git bi test yapppppppppp:roflol:
sibel gıı..gazın var mı?,uyku halin..kokulardan tisinme falan..kız çatlattın bizi..parası neyse vercez git bi test yapppppppppp:roflol:
inadı tuttu test yapmayacakkk hihoyyyt
huuuuuuu ben geldim kızçeler bayanssulusmile
kızlar bişey sorcam size...adetime 14 gün var şimdiden belli olurmu akıntılarım oluyo bide kasıklarıma sancı giriyo?
nazo 7 mrb herkezin falına bakmışsın ben yokum unuttun beni :gitme:
kızlar bişey sorcam size...adetime 14 gün var şimdiden belli olurmu akıntılarım oluyo bide kasıklarıma sancı giriyo?
unuturmuyum canım...senle biz adaşız yaa...kendime ne hissetmediysem sanada öle oluyo malesef..yani kendime..kendisini çok iyi tanıdıklarıma ve adaşlarıma bakması çoookkk zoor bebeğim..:1no2:[/QUOT
:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?